Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi koleginica

Već par meseci radim u jednoj banci i koleginica i ja uvek ostanemo malo nakon radnom vremena kako bi sve završili uredno do kraja i na kraju zatvorili i zaključali banku. Ona je inače udata par godina ali sam se ložio na nju od prvog dana. Izgleda jako bombastično, niža, oko 160cm visine sa savršenim oblinama. Guza čvrsta, okrugla i utegnuta, sise srednje veličine i gotovo uvek nosi uske haljine do kolena kako bi istakla svoju figuru i seksi nogice.
Njen muž inače vozi kamion i često je na putu tako da se uvek žali kako nema dovoljno pažnje.
Jednog dana nakon što su ostale kolege otišle, ostali smo da sredimo još neke papire. Nosila je usku sivu haljinu koja je savršeno ocrtavala njenu seksi guzu, nisam prestao ceo dan gledati u nju, što je i ona primetila. Dok je sređivala dokumentaciju bila je blago naklonjena ka radnom stolu a ja stajao iza nje objašnjavajući joj kojim redosledom da arhivira papire.

U jednom trenutku je malo krenula unazad i udarila guzom u mene. Delovala je kao da joj je malo neprijatno ali se brzo opustila i nastavila sa radom. Počeo sam zamišljati u glavi kako je jebem tu na stolu i kurac je polako počeo da mi se diže. Nakon par minuta je ponovo udarila guzom u mene, pretpostavljam ovog puta namerno, i mogla je guzom osetiti kako mi je kurac već bio dignut. Nasmešila se i nastavila da vrti guzom tu ispred mene. Uhvatio sam je oko struka, prislonio guzu na moj kurac i počeo ga trljati o nju. Videlo se da je već bila napaljena, pričala je baš tog dana kako joj muž nije kod kuće ceo mesec. Gurnuo sam joj ruku ispod haljine i osetio kako su joj gaćice vlažne te sam zavukao ruku ispod njih i počeo polako trljati neku vlažnu pičkicu. Krenula je stenjati polako dok sam je ja ljubio po vratu i počeo gurati i prste u pičkicu.

Nije više mogla izdržati od napaljenosti i počela je moliti da joj ga stavim. Povukao sam joj haljinu na gore, skinuo pantalone, lupio kurcem po guzi i stavio ga u već mokru pičkicu. Naguzio sam je na stolu i udarao sve jače po guzi dok sam sve brže i brže prodirao u nju. Onda se okrenula, spustila na kolena i počela mi polako lizati kurac od glavića do jaja. Ljubila ga je i lizala tako sočno da je postajao još tvrđi. Uhvatio sam se za glavu i gurnuo ga joj u usta da krene da ga puši. Počela je polako pa sve brže i brže dok se nije počela gušiti od žestokog pušenja. Podigao sam je i stavio na sto, skinuo joj haljinu i gaćice, raširio joj one seksi nogice i počeo joj lizati pičkicu. Imala je prelep ukus, mokra i sočna, uživao sam lizajući sokove koji su curili iz nje.

Grickao sam joj nežno klitoris dok me ona čupala po kosi i stenjala od užitka. Onda sam seo na stolicu pored, a ona me uzjahala i počela se nabijati na mene sve jače i jače. Udarao sam je jako po guzi dok mi je jahala kurac a sise su joj bile tačno ispred moje glave tako da sam joj mogao lizati i grickati bradavice što je još više napalilo i nateralo da se jos žešće nabija na mene. Bili sko blizu vrhunca kad me je jako zagrlila, počela me lizati po vratu i rekla da svršim u nju. Od velike napaljenosti nisam uopšte razmišljao o tome već sam zagrlio i ja nju, počeo joj ljubiti sočne usne i odjednom svršio u pičkicu. Osećaj je bio neverovatan. Nakon što smo završili brzo smo se obukli i krenuli iz banke, a dokumentaciju ostavili za sutra.
Kod kuće nisam mogao prestati razmišljati o tome kako sam je jebao tog dana ali sam malo bio i zabrinut zbog tog svršavanja u nju.


Ispostavio se da nije zatrudnela, sve je bilo u redu, i evo i danas se jebemo s vremena na vreme kad god imamo prilike za to.
Kako će se situacija dalje odvijati videćemo.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija