Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi komsinica Snežana!

Živio sam na periferiji Zagreba sa roditeljima u jednoj prelijepoj kući. Pored nas je živjela komšinica Snežana koja je skoro svaki dan dolazila kod moje majke na kafu. Ona je bila žena četrdesetih godina koja je imala jako zgodno tijelo. Imala je sise veličine jake četvorke ali sa ogromnim bradavicama koje su se uvijek jasno mogle vidjeti ispod majice, poveću guzu i dugu crnu kosu. Uvijek je oblačila uske helanke a gore uske majice iz kojih bi kupile njene velike sise.

Moram priznati kako sam odrastao sve sam se više ložio na Snežanu. Sada sam već imao sedamnaest godina i već uveliko ga drkao na komšinicu. Bila je ona prava milfara željna dobrog kurca i dobre jebačine. Sve sam to saznao malo kasnije. Bio je to vikend vrelo napolju kada je moju majku pozvala Snežana i upitala je da li bi mogao doći do nje jer je kupila neke nove tepihe pa da ove stare snesem i izbacim. Rekao sam da mogu i za desetak minuta bio sam ispred njenih vrata.

Kada mi je otvorila na sebi je imala mini šorc koji je skoro upao između njenih guzova i gore usku bijelu majicu ispod koje su se jasno ocrtavale velike sise jer nije nosila brus. Kurac se počeo buditi u mojim gaćama. Imao sam kurac oko petnaest centimetara duga ali zato jako debeo. Pošli smo u sobu ona ispred mene vrckajući guzom. Trebali smo sada da smotamo stari tepih. Čim se naguzila prema meni imao sam šta da vidim.

Šorc je upao bukvalno u njenu pičku koju sam sada jasno mogao da vidim. Moj kurac se popeo na maksimum. To je ona i primijetila. Kada smo završili posao poslužila me je sokom i sjela pored mene. Počeli smo da pričamo o nekim temama dok se nismo dogvatili teme seksa. Iznenadilo me je kako slobodno priča sa mnom o seksu. Govorila mi je kako odavno se nije jebala kako više voli mlađe muškarce jer su izdržljivi i mogu dugo da jebu, kako obožava da puši mlade kurčeve.

Ta me je priča jako napalila da mi se kurac ponovo digao. Bilo me je sramota i rukama sam pokušao da ga prekrijem. Ona je rekla da nije znala da će me napiliti i da je ona kriva zato što mi se kurac digao i da će ona to popraviti. Uzela je da mi ga drka preko šorca a nedugo zatim i skinula moj šorc i počela da puši mi kurac. Bila je jako dobra pušacica. Uvalčila gas je duboko u grlo, lizala od glavića sve do jaja a zatim bi ponovo se nabijala na njega svom silinom.

Ja sam je držao za kosu i uživao u njenom pušenju. Ustala je skinula šorc i majicu i ispred su se ukazale prelijepe velike sise sa tamnim bradavicama i uredno obrijana pička. Legla je na komodu raširila noge i pičku rekavši da želi da joj stavim kurac i nju. Stavio sam kurac u picu i počeo je silovito jebati. Bila je uska jer se dugo nije jebala. Stenjala je glasno što je mene palilo pa sam sve više ubrzavao tempo. Moj kurac je svakim ubodom širio njenu picu. Ponavljala je kako želi još jače da je jebem i da ne prestajem.

Sada sam ja sjeo na komodu a ona se nasadis a na kurac. Spuštala bi se do jaja o vrha kurca. Nabijala se žestoko. Dok se nabijala na kurac ja sam mijesio njene velike sise. Voljela je da joj se to radi. Rukama sam je zatim uhvatio za kukove i još jače natezao na kurac. Jebao sam je tako dobrih petnaestak minuta.

Htio sam da svršim, sišla je sa kurca a zatim klekla ispod mojih noga i ponovo počela ga pušiti. Nakon minut dva poče sam spermom da punim njena usta. Svu spermu je progutala. Na kraju je obilazala moj kurac od ostatak sperme.

Nastavili smo od tada ja i moja pohotna komšinica Snežana da se jebemo redovno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija