Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Seksi milfara iz busa

Ocjena: 4

Verujem da je svaki momak bar jednom poželeo da jebe neku žestoku stariju ženu, što bi se reklo, milfaru. Naravno to je već dugo vremena jedna od mojih najvećih želja ali mi se sve do pre par dana činila neostvarivom. Međutim pre nedelju dana doživeo sam iskustvo sa jednom pravom seksi milfarom koje ću definitivno pamtiti zauvek.

Vraćao sam se sa fakulteta, samo što sam završio poslednji ispit u ovom letnjem semestru. Kako je mesec jun, bila je velika vrućina pa su i devojke a i starije tete nosile seksi letnje suknje i haljinice. To je ono što najviše volim kod leta. I tako uđem ja u bus, zadovoljan jer sam položio ispit, nađem dva slobodna mesta, sednem, a ono drugo ostane slobodno. Na sledećoj stanici ušlo je još puno ljudi a još na samom ulazu ugledao sam opako zgodnu i seksi ženu sa kesama u rukama. Ugledala je slobodno mesto pored mene i sela. Ne znam da li sam se više preznojavao od vrućine ili zbog toga što jedna takva mačka sedi pored mene. Mislim da je imala oko 40tak godina ali to je nisam pitao. Nosila je belu tanku košuljicu sa tri otkopčana dugmeta pa su se savršeno videle njenje prelepe sise i veoma kratku sivu suknjicu tako da su se videle gotovo cele seksi nogice. Ne znam zašto ali me je oduvek palilo kad devojka a posebno neka starija žena ima takve prelepe seksi noge. Sve vreme naravno nisam skidao pogled sa njenih nogica. Mislim da me je u jednom trenutku primetila ali samo se malo nasmešila i okrenula glavu na drugu stranu. Kako je ostala samo još jedna stanica do moje kuće shvatio sam da je i ona iz mog naselja ali mi je bilo čudno da do tada nisam primetio takvu mačku.
Došli smo do zadnje stanice i ja sam se ponudio da joj pomognem da iznese kese iz autobusa. Ispred busa sam je pitao da li živi u blizini i pitao da li joj treba pomoć sa kesama do kuće. Na moje veliko iznenađenje prihvatila je moju pomoć i rekla da joj je veoma drago da postoje mlađi džentlmeni poput mene voljni da pomognu dami. Uzeo sam kese i krenuli smo ka njenoj kući. Usput smo se upoznali i saznao sam da se zove Suzana.
Došli smo do njene kuće i ona me je pozvala da uđem na sok i kafu u znak zahvalnosti. Ušao sam unutra, seo a ona je otišla da skuva kafu. U toku razgovora uz kaficu saznao sam i da je Suza razvedena već dve godine i da trenutno živi sama. Dotakli smo se raznih tema, o fakultetu, životu, o njenom braku, mojim vezama i tako to.. . i naravno vremenom smo došli i do teme o seksu. Žalila se na to kako od kada je razvedena nikako da nađe nekog makar čisto radi zadovoljenja svojih potreba. Odmah sam znao na šta misli. Puno sam nahvalio njen izgled, stajling, seksipil a ona se samo smeškala i približavala ka meni. U jednom trenutku ruka mi se našla na njenoj nozi i kako mi se sve više približavala na kraju smo se poljubili. Uživao sam ljubeći one prelepe sočne usne a ruka mi je polako niz njenu nogu išla ispod suknje sve do njenih gaćica. Nosila je crne čipkaste gaćice preko kojih sam joj počeo maziti pičkicu. Ljubili smo se par minuta, ona mi je rukom napipavala kurac preko pantalona koji je bio sve tvrđi a ja sam osetio da joj gaćice postaju jako vlažne. Kako sam joj gurnuo prste ispod gaćica polako u njenu vlažnu pičkicu osetio sam kako su joj stvarno nedostajali muški dodiri. Spustio sam se pored kreveta, skinuo joj gaćice a ona je ostala da sedi raširenih nogu. Prvo sam joj počeo lizati prstiće i stopala mmm kako sam samo uživao u tome, a onda sam jezikom išao naviše i došao do mokre pičkice. Počeo sam joj lizati sočno pičkicu, grickao klitoris, gurao jezik u nju svu mokru i sisao sočne sokove koji su curili iz nje dok je ona sve jače stenjala. Nakon par minuta lizanja glasno mi je rekla da uđem u nju. Znao sam na šta misli, skinuo pantalone i bokserice i gurnuo joj polako u pičku moj već u potpunosti dignut i tvrd kurac. Gurao sam joj ga najpre nežno i polako a onda sam počeo sve dublje i jače i ona je naravno sve glasnije stenjala. Promenili smo zatim pozu, ona se naguzila na krevetu a ja sam joj ga nabijao od pozadi. Pogled u njenu guzu bio je savršen. Dok sam joj ga žestoko nabijao udarao sam je po guzovima i uživao u njenoj prelepoj zategnutoj guzi. Kad sam osetio da sam blizu svršavanja izvadio sam ga, ona se spustila na kolena i svršio sam joj po sisama. Ona je polizala spermu sa svojih prelepih sisa i počela mi ga pušiti za kraj. Tako je senzitivno prelazila jezikom preko mog glavića, uvlačila jaja u usta i drkala kurac rukom da sam za samo par minuta svršio još jednom, ovaj put u njena usta. Osećaj svršavanja je bio nezaboravan. Ustala je zatim, obrisala se i otišla do toaleta da se presvuče. Vratila se u seksi kratkom bade mantilu i rekla mi da je vreme da idem. Poljubio sam je pri odlasku i lupio lagano po guzovima. Nasmešila se onako bezobrazno, dala mi broj i rekla da se obavezno čujemo i ponovimo ovo žestoko jebanje još koji put.

Već sutradan smo se čuli i naravno ponovo sam otišao kod nje na još jednu partiju vrelog seksa. Evo i sada, nedelju dana kasnije i dalje se čujemo, videli smo se još dva puta i sutra idem ponovo kod nje. Ne znam čemu vodi ova avantura ali je jebanje seksi milfare Suze definitvno trenutno moja omiljenja aktivnost.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija