Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi oglas na internetu!

Već dugo nakon raskida sa djevojokom nisam mogao da nađem novu sa kojom bi uplovio u novu vezu a samim tim i imao redovan seks. To me je jako frustriralo da nemam nigdje gdje bi kako mi mladi volimo reci umočiti. Prolazili su dani a ja sam ga sve više drkao i na taj način praznio svoja jaja puna sperme. Jednog popodneva dok sam bio za kompom potražio sam neke sajtove za upoznavanje sa ženama. Naišao sam na jedan par koji traži mladog obdarenog momka koji bi mogao da zadovolji njene potrebe.

Poslao sam poruku i već sutradan sam imao odgovor. Počeli smo se dopisivati gde je ona rekla kako traži malog momka koji ima jako veliku alatku da je zadovolji pošto njen muž ima jako mali kurac i ne može joj priuštiti zadovoljstvo orgazma. Uglavnom rekla je da se i njen muž složio sa ovom idejom. Upitala me je u prvi mah da li sam zdrav na šta sam odgovorio da jesam u potpunosti. Interesovala se šta me sve pali tokove seksa i da joj kažem koliki je moj kurac.

Rekao sam joj da jako volim da tucam osim pičke i u guzu ukoliko mi dozvoli a da na kraju volim najviše da svršim joj u usta ili po licu. Odgovorio sam joj da je moj kurac preko dvadeset centimetara i da je jako debeo. Nije mi verovala i tražila mi da joj pošaljem sliku što sam u isti mah i učinio. Skinuo sam se u kupatilu slikao svoju veliku kurčinu i poslao joj. Nije mogla da sakrije svoju radost govoreći da imam jako lijep kurac baš onakav kakav njoj treba. Zamolio sam je da sada ona meni pošalje svoju golu sliku.

Za nekih pet minuta došla mi je poruka na kojoj je gola mena koja je imala oko trideset godina jako zgodna sa sisama veličine jake četvorke i jako dlakave pičke. Njena dlakava pička me je napalila da mi se kurac digao do maksimuma. Upitala mene je da li mi se sviđa slika na šta sam rekao da bi rado je volio vidjeti na mom kurcu kako klizi u nju. Prolazili su dani u dopisivanju sve dok nismo dogovorili susret i jednom hotelu nedaleko od mene. Došao sam u hotel i na recepciji dobio broj sobe.

Zaputio sami se odmah prema njoj. Pokucao sam na vrata koja mi je za nekoliko trenutaka ona otvorila. Na sebi je imala jako seksi odjeću sa crnim čipkastim brusom i crnim tangama. Na nogama je imala crne čarape koje je zakačila za haletere. Dolje je nosila visoke crne štikle. Izgledala je kao prava milf">milfara iz pornića. Upitala me je na vratimo da li mi se sviđa prizor koji vidim. Njene sistem su bilecu toliko velike da su prijetile svakom tren da ispadnu iz brusa. Nakon što sam se malo sabrao i došao sebi povukla me je unutra i počeli smo se strasno ljubiti.

Nije mogla više da čeka gurnula me je na krevet i počela da skida odjeću sa sebe. Strgla je bokserice sa sebe a moj sada već nadignuti kurac ispao napolje. Divila se njegovoj tvrdoci i veličini. Uzela ga je nježno u ruku rekavši da odavno nije držala veći u ruci. Spustila se usnama na njega i počela ga žestoko pušiti. Dok mi ga je pušila ja sam njene sise oslobodio iz brusa i izletjele su napolje. Rukama sam kružio po njenoj guzi koju sam nekoliko puta udario lagano što je ona propratila sa dva lagana uzdaha.

Uvlačila ga je u usta duboko ako zatim bi ga izvadila napolje pa lizala od glavića svega do jaja koja je uvalčila jedno pa drugo je usta. Pušila ga je dobrih desetina minuta. Nije više mogla čekati već je skinula tange ispod koje se ukazala dlakava crna pičkica. Sjela je na moj kurac i počela se nabijati na njega. Bila je je jako vlažna. Njena pica je bila uska za moj veliki kurac tako da je ulazio samo do pola u nju. Dok se nabijala ja sam se igrao sa njenim velikim sisama.

U par navrata sam se podigao sa kreveta i stavljao u usta jednu pa drugu sisu grickajući njene velike bradavice. To je jako palilo pa je sve više počela da uzdiše. Dok sam joj lizao sise ona je svojim rukama mrsila moju kosu. Legao sam ponovo na krevet rukama je uhvatio za bokove i počeo još jače da ulazim u nju. Tada su njene sise skakale gore dolje kao lude. Nije joj dugo trebalo i počela je da svršava prvi put. Tresla se kao da je na struju prikopčana. Iz njene pice je potako potok sokova danas je moj kurac ispao iz nje. Nije mogla da dođe sebi par minuta.

Nakon toga sam joj stavio noge na svoja ramena i počeo ponovo snažno da je tucam. Više nije tiho stenjala nego toliko glasno da sam mislio da će nas čuti u susednoj sobi. Stavljala je jastuk i posteljinu u usta da se smiri. Ulazio sam u nju snažno onoliko koliko je njena dlakava pica mogla da primi moga kurca. Govorila mi je da usporim da ću je razvaliti. Nisam mario zato. Već sledeći tren mi je govorila da nastavim da je jebem žestoko da želi da je razvalim da ne može da stoji na nogama. Bio sam kao bik ispred koga neko maše crvenom zastavom. Toliko sam se napalio da sam ulazio u nju tako snažno da svaki put kada bi se zakucao u nju i krevet pomjerao.

Više nije stenjala nego vrištala. Tada je počela da svršava po drugi put. Rekla mi je da ne može više i da je za prvi put i ovo previše za nju. Bilo mi je žao nisam htio da navaljujem već sam joj ga dao da mi ga ponovo puši. Strpala ga je u usta i ponovo počela pušiti. Dok ga je pušila rukom ga je žestoko drkala. Nije ni meni ništa drugo preostalo tako napaljen nego da poče m da svršavam u njena usta. Nije mogla sve da primi pa je sperma počela da curi jo niz lice.

Ostali smo još pola sata u krevetu, poslije čega smo otišli pod tuš gdje smo ponovo probudili naše strasti. Obukli smo se i napustili hotel. Dala mi je broj telefona i adresu gdje živi tako da sledeći put ću doći kod nje. Radovao sam se tom našem ponovnom susretu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija