Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi Sanja i njena drugarica zajedno sa mnom!

Moji susreti sa Sanjom su se nastavili idalje. Koristili smo svaku moguću situaciju da imamo seks. Moram priznati da sam uz nju naučio sve čari seksa i da sam svakim danom postajao sve bolji jebač jer je ona bila odlična učiteljica. Bila je prava milf">milfara koja je željala da pored sebe ima mladog pastuva da ispunjava njene želje i ta joj se želja ostvatila. Na sve naše avanture moja mama nije imala pojma i trudili smo se da tako ubuduće i ostane. Ona je stvarno uživala u seksu sa mnom a tek šta reći o meni.

Nisam ni razmišljao o nekoj drugoj ženi osim o Sanji. Nije me ni zanimala niti jedna djevojka kada sam pored sebe imao Sanju moju seksi milfaru. Nakon jednog seksa postavila mi je pitanje da li bi pored nje volio da imam seks sa još jednom ženom. Mislio sam da se šali pa sam joj odgovorio da ako je zgodna kao ona i da ako se ona ne protivi tome da bi rado pristao na sve to. Sanja me je pozvala na telefon i rekla mi da budem spreman sutra veče i da će ona srediti da me izvuče kod moje mame.

Mama me je već nakon nekoliko sati upitala da li bi mogao da Sanja pomognem sutra veče oko nekih stvari koje joj dolaze na šta sam odgovorio da ću joj pomoći. Sutradan sam se zaputio prema njoj oko šest sati. Kada sam došao u stan ona je odmah krenula u akciju. Počela je da skida mene a ja nju. Već nakon nekoliko minuta smo bili na podu dnevne sobe gdje je ona već skakala po mom nabreklom kurcu. Uživao sam maksimalno. Zamolila me je da zatvorim oči i da ih ne otvaram dok mi ona to ne kaže.

Pristao sam na to. Nakon nekoliko minuta dok se nabijala na moj kurac osjetio sam nečiji jezik kako liže moja jaja. Skočio sam kao oparen od straha i tada ugledao još jednu golu ženu u sobi. Bila je to njena drugarica Maja. Maja je bila dosta mlađa od nje. Imala je dugu plavu kosu, sise malo manje od Sanjinih ali zato mnogo ljepšu guzu koja je bila jako lijepo zategnuta. Sanja se nasmijala i rekla da će sada da gleda kako joj tucam drugaricu. Sanja se naguzila na dvosjedu, rukama razmakla svoje guzove i onako izazivački me pozvala da joj ga stavim u pičku.

Nije mi trebala reći dva puta. Nabio sam joj ga najjače što sam mogao, toliko jako da je vrisnula. Njena pička je bila mnogo uža od Sanjine. Počeo sam da je jebem žestokim tempom. Molila me je da usporim jer je boli ali nisam htio da je slušam. Maja je govorila Sanja kako je niko nije do sada jebao ovako, kako je bukvalno razvaljujem. To me je još više napalilo da sam je je jako tucao. Nije više mogla da izdrži već je počela da svršava na mom kurcu kao luda. Srušila se na pod onako sva mokra u licu.

Pošto sam već bio u dobroj formi sa Maje sam ponovo prešao na Sanju koja je već čekala da primi moj nabrekli kurac. Stavio sam njene noge na moja ramena i počeo da je jebem. Govorila mi je da je ne žalim, nego da je jebem kao pravu kučku da želi da je odvalim od kurca da ne može sutradan da hoda. Počeo sam je jebati najjače što sam mogao. Njene sise su skakale kao lude pod naletima mog velikog kurca. Jebao sam je kao da sutra ne postoji. Maja se polako pribrala i počela je da liže Sanjine sise dok sam je ja idalje jebao.

To me je jako palilo da gledam kako joj liže sise dok joj ja punim picu. Nisam više mogao da izdržim a da ne svršim. Htio sam da ga izvadim napolje i da svršim po njima ali Sanja mi nije to dozvolila. Rekla mi je da želi da joj svršim u pičku. Ispunio sam joj želju i počeo da joj punim picu mojom vrelom spremom. Nakon što sam svršio Maja ga je izvadila iz Sanjine pice i počela da ga liže. Oblizala ga je od ostatka sperme i sve progutala. Rekla mi je da moja sprema ima jako lijep ukus i da jako dobro znam da koristim to što imam među nogama.

Bio sam jako zadovoljan jer sam ih obje zadovoljio. Otišli smo svo troje pod tuš gdje su mi ga njih dvije još jednom popušile i ispraznile moje jaja. Nakon toga sam se obukao i zaputio ka mom stanu. Nastavio sam da se viđam sa njih obje, nekada zajedno a nekada ponaosob.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija