Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seksi žena iz nočnog kluba

Preko subote sam otišao sa prijateljima van da se malo provedemo u noćnom klubu. Stigli smo tamo i otišli za šank, naručili piće i tako smo sjedili i pili nekoliko sati. Pošto sam ja trebao voziti nisam popio puno samo dva piva a dok su se oni doslovno ubili od alkohola. Nakon što je prošla ponoć izgubili su se negdje. Samo su nestali tako da sam ostao sam da sjedim za šankom. Nakon jedno pola sata pokraj mene je došla jedna žena srednjih godina ali jako dobrog izgleda kako bi ljudi rekli prava bomba.

Zatražila je konobara jer možda ima vatre kako bi pripalila cigaretu ali taman konobaru nešto nije radio upaljač tako da sam ja izvadio svoj zippov i upalio ga sa jednim rukom kojeg sam naučio. Pripalo sam joj cigaretu a ona je sjela pokraj mene i pitala me " jeli bi htio ponuditi dami jedno piće". Tako da sam joj kupio piće koje je htjela da pije kako ne bi ispao idiot pred tom ženom. Tako smo polagano pili i počeli razgovarati i zezati se, mislim da ju je malo i alkohol uhvatio jer se smijala kao luda ali je bila pri sebi. Kad sam je pitao jeli sama ona je rekla da je došla sa prijateljicom ali ju je izgubila u gužvi. A zatim sam je pitao jeli je oženjena a ona mi je rekla da je bila ali ju je muž ostavio zbog druge.

"A je ti imaš curu" upitala me je a ja sam joj odgovorio da nemam. Tako smo još malo pričali kada mi je priznala da jako dugo nije imala odnos sa muškarcem i to otkad ju je muž ostavio a to je bilo prije 3 godine i da bi voljela da se malo zabavi sa nekim. Ja sam se malo nasmiješio i rekao "pa ja sam tu" a ona mi je rekla kako zapravo nema ništa protiv kako djelujem zanimljiv mladić. Tako da smo se pokupili i otišli u njezin stan. Već dok smo se vozili do stana počela se dirati po sisama i govoriti kako jedva čeka da uđem u nju. A zatim mi je otkopčala šlic, izvadila mi kurac i počela da ga puši dok sam vozio. Ušli smo u stan a on je skočila na mene i počela mi stavljati jezik u usta koliko je bila napaljena. Uhvatio sam je za guzove i odnijeo na krevet u spavaću sobu.

Tako sam je skinuo do gola i počeo da joj ljubio i ližem bradavice na sisama a ona je samo uzdisala i govorila kako joj je pička jako vlažna. Ja sam joj zatim spustio dolje i počeo da je ljubim oko pičke i naposljetku i sami pičku. Bila je toliko slasna dolje da sam jedva prestao da joj ližem klitoris. Pošto se nije jebala oko 3 godine možda i više pička joj je izgledala kao netaknuta. Dok sam joj tako zabijao jezik u pičku ona mi je stiskala nogama glavu i čupala me za kosu i tražila još, uzdisala je kao nitko do sad. Zatim sam skinuo hlače a ona mi je uhvatila kurac i počela da mi navlači kožicu i zatim da klizi usnama po njemu. Pušila la mi ga je toliko jako da nisam znao kako se zovem. A malo kasnije toga je legla, radi noge i rekla da joj ga stavim u pičku što dublje mogu da više ne može čekati kako je toliko napaljena da će pobuditi. Tako da sam ga stavio prvo polako, a nakon što je uši glavič u pičku turnio sam ga iz sve snage do kraja a ona je samo počela da vrišti iz sve glasa i otvoriti mi kako je previše velik ali da nestajem sa tim. Jebao sam je tako nekoliko minuta kada sam je okrenuo, naguzio i počeo da joj ga stavljam u šupak.

Ali sam ovaj puta bio oprezan i polagano sam ga stavio i tako sam je jebao. Zatim sam je uzeo za sise i primaknio k sebi i sa jednom rukom joj počeo trljati klitoris a sa drugom milovati sise a ona je samo vikala da je nastavim to raditi kako to najviše voli. Toliko se napalila da je nakon nekoliko minuta svršila po cijelom krevetu a ja sam je nastavio jebati dok se ona tresla i uzdisala od uzbuđenja. Zatim sam joj izvadio kurac iz šupak a ona mi ga je počela ponovo da puši. Tako da sam nakon nekoliko trenutaka svršio po cijeloj faci. " Joj mali ovako me još dugo nije iz jebao kao što si ti sada" mi je govorila dok je lizala spermu sa lica. Nakon što smo se obrisali i obukli dala mi je broj i rekla da ju nazovem sutra za još jedanput ako budem imao vremena. Zgrabio sam ju i primio istraga za dupe i rekao kako ću definitivno doći da je ponovo jebem.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija