Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seminar za pamčenje

Volio sam ići na seminare koje nam je firma organizirala. Večinu ekipe koja je dolazila na te seminare sam poznavao, ali je svako toliko došao i netko novi. Iako su to bile uglavnom teme iz logističkog i špediterskog poslovanja, nije nam bilo loše. Naročito nam je bilo dobro kad bi se poslije našli svi na kavi, pa malo razmjenili iskustva.

Na taj način sam upoznao i Kristinu. Radila je u jednoj špediterskoj firmi iz Rijeke, pa je dolazila u Zagreb na te seminare. Znali smo se već duže i uvijek mi je bilo drago sresti se sa njom. Izgledala je super, osim što je imala malo poveću guzu, ali ostalo je bilo super. Duga plava kosa, zelene oči, savršen osmijeh i super karakter, te lijepe trojkice na prsima. Često smo na seminarima znali sjediti jedno kraj drugoga, pa sam saznao i dosta o njoj. Imala je već duže dečka, ali nikako da dođu do situacije za svadbu. Uvijek bi se nešto ispriječilo. Doduše ni ja se nisam baš žurio u tom smjeru, iako sam imao nekoliko prilika, ali bi uvijek zeznuo situaciju. Barem je tako bilo do ovog seminara. Trebao je trajati tri dana, a bio je dosta ključan, jer su se mjenjala pravila igre ulaskom Hrvatske u EU, pa se dosta toga mijenjalo. Nazvala me Kristina i upitala da li bi joj pomogao naći smještaj, jer je u to vrijeme u Zagrebu bilo dosta toga, pa su svi hoteli bili bukirani, a oni slobodni dosta daleko od mjesta održavanja seminara. Pristao sam i nakon sat vremena zivkanja nekih hotela i hostela shvatio sam da je sve krcato, a onda mi je sinulo da joj predložim da ostane kod mene. Nisam znao kako će reagirati, a kad sam joj predložio bila je iznenađena, ali se nakon nekog vremena nečkanja odlučila prihvatiti ponudu. Jedva sam dočekao početak seminara.

Došla je autobusom, jer se nije htjela zamarati sa autom i traženjem parkinga po gradu pa sam došao pred nju, a ona je ostavila stvari u prtljažniku, te smo otišli na seminar koji je potrajao do 16 sati, a onda smo otišli kod mene da se raspremi i otušira, pa sam joj predložio da odemo malo do grada. Dok sam se spremao čuo sam ju kako razgovara nešto na mobitel, pa sam čuo kako se svađa i zaključio da razgovara sa dečkom. Nisam ništa komentirao, već sam ju sačekao da se spremi. Kad je došla spremna za izlazak skoro sam odvalio. Bila je u nekoj minici plave boje i uskoj bluzi bijele boje koja je naglašavala njene bokove i isticala njene sise, a kosa je bila raspuštena i padala je preko ramena. Isti tren sam osjetio trnce u gaćama.

Otišli smo do grada i sjeli na neku terasu, pošto je bilo jako vruče, kao što to obično i bude tijekom lipnja u Zagrebu. Pijuckali smo neke kokteliće, pošto nije htjela ništa drugo, a nakon par koktela jezik joj se razvezao, ali i spoticao po ustima. Izgleda da ju je malo šupilo, pa sam ubrzo i saznao za razlog njene svađe sa dečkom. Njena odluka da spava kod mene je bila povod za svađu. Nisam to očekivao, ali nije mi bilo ni čudno, s obzirom kako mi je pričala o njemu shvatio sam da je jako posesivan i ljubomoran. Bilo je već blizu 22 sata kad sam rekao da bi mogli krenuti. Nije joj se dalo, ali sam ju nekako doveo do auta i uskoro smo bili kod mene. cijelim putem u autu se ili smijala bez veze ili cmoljila, a sad sam ju jedva izvukao van. Kad smo ušli u stan samo mi je promrmljala:

- Moraš me spremiti na spavanje.. -uzdahnuo sam i odvukao ju u spavaću sobu svojih starci koji su mi ostavili stan, a oni su sad u mirovini uživali na selu.

Dok sam joj skidao sandale i polegao ju na krevet samo je promrmljala:

- Skini me da se ne zgužva na meni.. -pogledao sam ju, a ona se kesila blesavo, pa sam slegnuo ramenima i otkopčao joj suknju, te ju povukao niz noge i ostala je samo u mini tangicama, pa joj otkopčao bluzu i vidio sam tamni čipkasti grudnjak, te sam stao, a ona me pogledala- Šta si stao.. ja spavam gola..

Uzdahnuo sam i otkopčao joj grudnjak i vidio dvije lijepe sise sa ukručenim bradavicama, a ona je raširila ruke i čekala da joj skinem gaćice. Polako sam ih počeo skidati i vidio sam obrijan bražuljak iznad njene pice. Maknuo sam pogled sa njenog brežuljka i skinuo joj gaćice do kraja, a kad sam se okrenuo prema njoj povukla me je na sebe i počela me ljubiti. Imala je iznenađujuće čvrst stisak i samo mi je šapnula:

- Želim dati razlog onom mom da bude ljubomoran.. a i želim te već duže.. -ovo zadnje je dodala jako tiho, pa sam se prepustio i sad smo bili u klinču, i ljubili se dok su moje ruke klizile njenim tijelom.

Otkopčavala mi je hlače dosta nervozno, a ja sam skinuo majicu i pomogao joj oko hlača, pa sam uskoro bio i bez gaća, a ona se uhvatila mog kurca i lagano ga je drkala i nije trebalo dugo da joj završi u ustima. Usisavala ga je cijelog i uskoro ga je dovela u stanje potpune čvrstoče. Polegao sam ju na krevet i spustio se između njenih nogu, te ih raširio i počeo joj lizati obrijanu picu koja je već bila dobrano mokra. Imala je zanimljiv slankasti okus i pasao mi je, pa sam ju lizao sve brže dok se ona trzala i grčila, a onda i svršila uz glasno stenjanje. Iz pice je curilo kao ludo, pa sam vidio da je plahta ispod nje već mokra.
Nisam htio više čekati pa sam joj stavio kurac u picu bez kondoma, a ni ona nije izgleda imala ništa protiv, jer je samo raširila noge da joj uđem čim dublje u picu. Zabijao sam ga kao da ju želim zakucati za krevet. Stenjala je sve jače dok sam ja zabijao iz petnih žila kurac u njenu picu, a koliko sam bio skoncentriran dovoljno govori to da sam ga doslovce u zadnji čas izvukao iz njene pice i svršio joj po trbuhu. Razmazivala je prstima moju spermu, a onda ih oblizivala, pa se uspravila i natjerala me da se legnem na leđa, pa se smjestila uz mene i počela mi lizati kurac od zajedničkih sokova. Usput ga je malo i drkala, pa ga je uspjela nakon pet minuta ponovo uspraviti. A onda se veselo prebacila na mene, pa sam posumnjao u njenu pijanost, te da je to bila čista navlakuša. Brzo se namjestila na njega i počela se nabijati odmah po cijeloj dužini kurca. Oslonila se rukama na moja prsa i samo se guzom odizala i ponovo nabijala na mene. Stenjala je i zatvorila oči dok joj je licem blistao široki osmjeh zaovoljstva. Ubrzo je počela svršavati, ali se nije dala već se i dalje nabijala, dok su mi jaja bila potpuno mokra od njenih sokova. Zatim je hvatila moja jaja i počela ih mijesiti, da bih uskoro osjetio kako mi se diže sperma prema vrhu, pa sam ju upozorio na to, a ona je samo zadovoljno rekla:

- Samo ti daj.. ja volim spermu u sebi..

Nakon toga sam se samo prepustio i počeo joj špricati u dubinu njene pice, a ona se samo zadovoljno nabila do jaja na mene i mirovala dok sam se ja praznio u nju. Nakon mog smirivanja je ostala još malo na meni, a onda se polako spustila sa mog opuštenog kurca i legla se uz mene stavivši svoju glavu na moja prsa. Još smo malo razgovarali, a onda zaspali. Drugi dan smo bili puno više prisniji, a na seminaru mi je samo šapnula da jedva čeka da završi. Poslije smo odmah otišli kod mene i nastavili sa seksom, pa smo isprobavali sve moguće poze kojih smo se mogli sjetiti, a kad je sljedeći dan otišla bio sam tužan iako je rekla da će naći načina da se ponovo nađemo. Sviđao sam joj se i željela je ponoviti sve što smo radili, a rekla je da bi mogao doći i kod nje na more. A da li sam otišao, to ću vam već ispričati.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija