Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Senka

Sa tadašnjom susjedom sam imao najbolji, naljnapaljeniji sex u životu..
Al krenimo ispočetka..
Kupio sam novi stan u drugom djelu grada i pošto nije bio uređen po mom ukusu dao sam se u adaptaciju, nakon par dana u toku radova zatrebale su mi ljestve..
I sjeth se da sam vidio jedne u zajedničkoj porostoriji, odem na prva susjedova vrata da pitam čije su da ih posudim pošto sam tek dosao u zgradu i nikog neznam, niko neotvara.. kucam još par puta, ništa, druga vrata, opet ništa..
I utom se otvaraju susjedna vrata i izlazi ona.. boginja.. Senka.. 29 god.. Što tad jos nisam znao, duga plava kosa, zategnuta savršena guza.. sise odlilcna 4. , lagana lepršava haljinica.. bez grudnjaka.. krutih bradavica..
U nekim papučicama s podignutom petom tako da joj je guza bila jos vise istaknuta, na sekundu sam ostao bez zraka očaran viđenim, što je i ona primjetila..
Te se počela upoznaviti na jako jebozovan način, bio sam zatečen nisam to očekivao.. nikako..

Brzo sam se sabrao i upoznao sa Senkom, dali smo si ruku a kroz mene je prošla neka ugodna struja od njenog dodira..
U sekundi sam se napalio, krenuli smo prema zajedničkoj prostoriji gdje su bile te ljestve koje nisu njene..
Te je rekla da ce mi posudit svoje koje se nalze spremistu do..
Jer ove nezna od koga su, dok sam ju pratio kroz zgradu nisam mogao prestati maštati o njenom dodiru..
Došli smo dole i morao sam se sabrati je mi je kurac vec bio tvrd ko kamen, bilo je očito..

Dok je kopala po ostavi da oslobodi ljestve sagnula se a crne čipkaste tange su sjevnule na savršenoj guzi, kurac mi je u sekundi bio opet full tvrd..
Ona je znala šta radi te je nastavila miceti stvari, i svako malo bi namjerno pokazala guzu..
Na što bih ja svaki put potpuno bio van sebe.. Ostala je još jedna kutija koju kao nije mogla maknuti(znala je vrlo dobro šta radi)te me zamolila za pomoć, na to se maknula i pustila me je ispred..
Te u prolazu dotaknula moj kurac koji je pucao po šavovima, te ponovo me prosla neka luda strja koz cjelo tjelo..
Pravio sam se da nisam osjetio da me dotakla, a gorio sam. Kad sam se sagnuo da podignem kutiju..

Lagano me je uhvatila za jaja i mazila, te mi se privukla i šapnula na uho s ledja da se opustim, da me je zapazila čim sam dosao u zgradu gledati stan i da ovo želi mozda više nego ja.. Mislio sam da sanjam u trenu mi je skinula hlačice, gaćice i lizala, grickala guzu a rukom mi je lagano mazila kurac i jaja koji nikad nije bio veći, tvrđi, deblji..
Bio sam u sedmom nebu.. Okrnula me je prema sebi te me lizala lagano od jaja pa sve do vrha glavića i opet nazad do guze, počeo sam sav drhtati od užitka a kad ga je stavila usta i počela da puši to je bilo to.. boginja..

Kroz tjelo mi je prolazila ta luda struja zadovoljstva i sreće te mi nije trebalo puno da joj svršim u usta kao nikad do tad, bio sam toliko napaljen da mi se kurac nije spusito ni milimetar, dugnuo sam ju na tu kutiju koja je nakraju ostala na podu..
Skinuo gaćice i počeo njezno masirati usnice i klitoris koji je bio lagano nabreknut..
U trenu je bila sva mokra te sam počeo da sišem taj sočni klitoris i ližem sokove iz njene obrijane pičkice na sto se ona izvijala i stanjala, nabijao sam joj jezik u pičkicu i sočno lizao dok mi nije grčevito svršila po ustima..
A moj kurac nikad nije bio tvrđi, digla se polizala mi kurac par puta te se naguzila..
Vise se naslonila na ruke tako da je savršeno nategnuta guza bila u ponom sjaju i prošaptala jebozovno da ga zeli u sebi, nisam puno čekao..
Već sam bio u njoj.. toploj, vlažnoj, uskoj, obrijanoj Senkinoj pičkici.. i tad mi je prošlo kroz glavu"nevjerujem sanjam" i onada me presječe struja kroz tjelo i vrištim od zadovoljstva.

"nesanjam".. u jednom trenutku kad sam bio pred svršavanje(osjetila je moju euforiju)stala je s izvijanjem i rekla da želi da joj svršim u guzu..
Na sto sam ostao ugodno iznenađen, počeo sam ju lizati i radit mjesta za kurac u savrsenoj guzi..
A ona je ludila i trazila ga unutra s rukama je nategnula guzove da kurac lakse kizne u nju..

I napokon ja u Senkinoj savrsenoj guzi jebem sve brze i brze, a rukom ju trljam po nateklom klitorisu i guram prste u mokru pičkicu..
Grči se i svršava i stenje i ja skupa s njom..
Punim joj savršenu guzu spermom koje je bilo kao da nisam prije svršio.. Jos malo smo se lizali onako znojni te smo isli kod mene pod tuš opet se mazili, više puta.. Al nikad više s toliko nekog ludog naboja i želje za nekim, kao tog dana u ostavi..
A ljestve nisam uzeo taj dan nego nastavio uživat sa Senkom boginjom sex-a..
Ona se nakon nekog vremena odselila i više se nismo čuli ni vidjeli..
Još znam maštati o mojoj boginji sex-a Senki..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija