Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Senka i Ana III

Mala plava tabletica mi je promjenila život. Od tog dana odnosno noči živio sam kao kralj. Moja mama je znala Anu. Jer ju je upoznala kod Senke na kavama A Senka se stalno hvalila sa svojom nečakinjom. Tako da i tu noć kad sam ostao Senka je nazvala moju staru i rekla joj da ću biti sa Anom. Dosao sam kući stara se samo smješkala. Otišao sam raditi i cijeli dan sam mislio o toj noći i Ani. Mala je bila nešto posebno. Mislim da sam se zaljubio. Jedva sam čekao da dođem kući pa da odem kod Senke. Dolazim kući stara kaže da ide na kavu. Stari je na poslu ostajem sam. Kad iz kupaone izlazi Ana. Stara na vratima i dobacuje da pazimo šta radimo.

Kad je stara otisla ja još ukopan. A mala se smješka prilazi mi. Hvata me za kurac i uvaljuje jezik u usta. Uhvatio sam je za one male guzove. Privukao sam ju uz sebe i lagano ih počeo mjesiti. Kurac se počeo dizati u njenoj ruci. A ona ga pusti. I pošalje me na kupanje. Nabrzinu sam se otuširao i zašao u sobu. A Ana je več bila gola na krevetu. Klečala je na krevetu trljajuči pičkicu jednom rukom a guzu drugom. Tijelo joj se izvijalo a ona je tiho stenjala. Pogledala me osmjehnula se i naprčila mi guzu.
Nije dugo trebalo a več sam uklizio u njenu pičkicu. Zabio sam ga do jaja. A ona me obuhvatila za ruke i priljubila svoja leđa uz mene. A moje ruke stavila na svoje sisice. Njena guza se priljepila uz moje tijelo i počela se utrljavati od mene u laganim krugovima. Šireči se i ljepeči mokar anus na područje iznad mog kurca. Pustio sam jednu sisu. I srednjak spustio na njen otvor. A ona ga je samo gutnula u svoje vruče grotlo.
Osjetio sam te tvrde bradavice pod prstima i skroz izgubio razum. Zbog položaja u kojem smo bili nisam mogao divljački nabijat kurac u nju ali je ona u nekom svom ritmu kružila na mom kurcu. Mojj prst joj je rasturao anus i osjetio sam kako steže one male slatke guzove. Sve to me izluđivalo.

Ljubio sam joj vrat i lagano prešao na one slatke usne. Bili smo u tom zagrljaju a ona je trljala guzu od moje tijelo dok je rukom natrljavala svoj klitić.
Uživao sam do besvjesti. nisam htio da to ikad prestane. Njeno stenjanje je bilo sve intezivnije. Njen prst se nagurao u nju sa mojim kurcem. A ona je uživala. Moja jaja su bila puna. I samo sam razmišljao kako da još malo izdržim. I da ne svršim prije nje. Počela je svršavati osjetio sam kako sokovi teku niz moj kurac. Jedva sam dočekao da i ja počnem pražnjenje. Konačno počinje pulsirati i izbacuje spermu u nju. Osjetim kako se trlja uz njen prst.

Kad sam se ispraznio. Ostajem u njoj dok nije skroz smekšao i ispao iz nje. A ona je samo izvadila svoj ljepljiv prst. Pokupila sa drugim jos malo sperme što je curila iz nas i ugurala ih nama u usta. Da obližemo. To je bio ukus božanstvenog eliksira koji me je začarao. Još smo se ljubili neko vrijeme. A onda kad smo prestali. Ana se obukla i rekla da mora iči.
Nakon sat došla je moja mama od Senke. I rekla da večeras opet idem tamo. Jer mi Senka i Ana nešto pripremaju.

Malo me iznenadilo to. Uplašio sam se da stara sve zna. Ali sam se pravio lud. Dio mene se bojao a dio nadao da su joj rekle. U meni se pojavio pervrznjak kojem je bilo svašta u glavi. Tu me stara prekida u razmisljanju. Kaže da idem tamo na večeru. Da se bolje upoznam sa Anom. Jer kaže mala je baš slatka. I da nebi bilo loše da se potrudim oko nje. Hehe mislim si ja pa ako se još malo više budem trudio mogao bi netko ostat trudan.
Hehe da mama zna koliko truda ulažem u te dvije. Nezna da li bi se ponosilaili bi joj se gadio. Nadam se da nikad necu morat saznati. A opet možda bi i mogao. Uh jesam neodlučan. A možda i nisam.. .. .. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija