Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Senka i Franjo

Kako sam već pisao. Popravljao sam ormar. Dobio isplatu u naturi. Teta Senka je bila prava jebulja. I iscjedila me kao spužvu u svoju picu.
Drugi dan sam došao popravljati krevet. Ogromno čudo u spavačoj sobi. Presvućen plavim plišom i ugrađenim lampama i radiom iznad glave. Opet raritet iz osamdesetih godina prošlog milenija.
Več po dolazu shvatio sam da je Franjo kod kuče i da če on opet biti poslodavac.

Kulturno me dočekao i uveo u kuću. A meni nezgodno zbog onog jučer. Kaže on da mu je S enka rekla da dolazim. I da mi pokaže problem. Uz taj krevet ide dio sa ladicama. Koji se nije dao otvoriti. Pa da to sredim.
Bacio sam se na posao. Počeo rastavljati dio po dio. A aladice zaglavljene. U nutra nešto blokira otvaranje. Otvprio sam zadnju stranu i vidio pune ladice. Zovnem Franju i ķažem mu da to moram sve povaditi. Pa ako želi da to on riješi. Jer u takvim ladicama bude svega. Kaže on. Samo ti to riješi izvadi na krevet pa če senka spremat kad dođe. A on se ide kupati.
Krenem ja vaditi. Nešto gaćica grudnjaka potkošulja. Rastavim klizaće i izvadim tu cijelu van. Kad se otkrila druga ima šta vidjeti. Nekakvi albumi, slike, fotoaparat sa blicom. Onako izgleda profesionalan. On se poprećio i blokiro otvaranje. Ali u pokušajima otvaranja smotan klizać tako da sam i taj rastavio i došao do treče ladice. U tom trenutku ulazi Franjo i pita kako ide. Krenem ja objašnjavati šta se desilo i okrenem se. A on sjedi na krevetu u ručniku i lista one slike.

Pita on mene kako mi se čine i smješka se. Kažem da nisam gledao samo sam povadio i stavio na krevet. I krenuo vaditi tu ladicu. On šuti i lista. A ja skoro u nesvjest pao kad se otvorila treča ladica. U njoj kao sex-shopu. Vibratori umjetne vagine, kuglice i lubrikanti. Vadim ja to i stavljam na krevet. A on sretan nije ih vidio veĆ mjesecima. Peškir mu se nadigao i provirio tvrd kurac iz njega. A mene oblio znoj.
Počeo on priču. Znaš ja i Senka volimo malo začiniti naš sex. To je sve normalno. Nemora ti biti neugodno. Ajde popij pivu pa češ nastaviti.
Odlazimo u kuhinju. Vadi on pivo i sjeda preko puta.
Vidio si kako je senka dobra. Voli sex kao i ja. U onim albumi ma su nase slike. Često se snimamo tijekom sexa. Pa kad idem na put nosim to sa sobom i onda preko telefona drkamo zajedno. Ja sjedim i nevjerujem šta on priča.
Nastavlja. Več neko vrijeme razmišljam uvesti još nekoga. I tako sam razgovarao sa njom. I ona se slaže. A jučer kad sam te vidio pomislio sam da bi te mogao pitati za to. Ako te zanima.
Ja sav izvan sebe. Neznam šta bi rekao. Ako ne želiš samo reci.
Što se tiče njega odbio bi. Ali teta Senka da jaše nekog mladog jebača. Nemogu si to dopustiti.
Počeo ja sa onim klasikom paaaaaa neznam šta da kažem itd. A on se ustade i donesu one sve albume i slike u kovertama. Pa kaže ajde pogledaj malo i odluči.
Počeo sam gledati. On i senka u svim pozama. Senka puši on ju jebe vibratorima. Ona piša na njega. Jebeš porno časopise.
Meni se kurac digao a on kaže eto vidim da ti se sviđa.
Sad samo moraš pristati.

Šta sam mogao nego pristati.
Krenuo sam složiti ladice i popraviti vodilice. A Franjo je ostao u kuhinji. Nakon sata posao je bio gotov. A meni cijelo vrijeme dignut kurac i one slike njihovih jebačina.
Skupio sam alat i otišao u boravak gdje je on gledao nekakav film. Rekao sam da sam gotov. I da ode provjeriti. On se ustao malo stegao ručnik i krenuo u sobu. Kaže da je odlično. I pita dali sam se odlučio u vezi onog razgovora. Rekao sam da jesam. Ali da mi je neugodno. On se nasmješio i kaže. Sve ce to biti dobro. Ajde se otuširati da budeš spreman za Senku. Rekao sam da nemam rezervnu robu. A on kaže ni netrebati. Samo uzmi peškir i na kupanje.

Ušao sam u kupaonu zatvorio vrata ali sam zaboravio zaključati. Skinuosam se i ušao pod tuš. I tako voda teče ja uživam i rzmišljam šta če biti. Kad me neko obuhvati oko struka i privuče se uz mene. A ja skoro vrisnuo. Kad njen glas. Ono jučer je i dalje tajna. A od danas je sve legalno.
Uh ipak je senka. A kroz glavu mi prošlo da me on nije zaskočio.
Kurac mi se dignuo. A onase i dalje trlja uz mene. Obadvoje smo zajedno završili i izašli iz tuša. Obrisala me pa uhvatila za kurac i povela u sobu. Na krevetu je ležao on nadrkavajuči kurac i smješkajuči se. A ona kaže. Vidi šta sam našla u kupaoni. On kaže vidim da je spreman. Ako želiš tvoj je. A ako ne onda je moj. Kaže ona ipak mislim da je naš i mi njegovi.
Dovela me do kreveta nepuštajuči moj kurac. Kleknula je na krevet izbacila pičku i guzu. I naslonila se na moj kurac tako da je samo propao u njenu pičku. A onda je uhvatila Franjin kurac i počela ga hlapljivo gutati i žestoko se nabijati na moj kurac. Franjo ju je uhvatio za glavu i nabijao ju na svoj kurac da je sve grgljala. A ja sam je štancao odozada u pičku tako krvnički da su mi jaja lupala po njenom pubisu. Razgrnuo sam joj guzove tako da sam vidio kako joj se čmar steže i skuplja i zove da ga otvorim.
Poslinio sam prst i lagano ga ugurao u tu vruču rupicu. A onda ga počeo svrdliti i rastezati. Franjo izvadi jedan od lubrikanata i mali vibrator i dodamiga onako uz mig i odobravanje.

Namazao sam prst i nastavio klizati po njenom šupku i onda uveo i drugi. Kroz njen šupak dirao sam svoj kurac u njenoj pički. A ona je stenjalja i grgljala. Upalio sam vibrator i zajedno sa moja dva prsta ugurao ga u čmar. Mali je drhtao a ja sam gurao i kurac u pičku i i vibrator sa prstima u guzu.
Počela je svršavati. Niz jaja mi je tekla topla tekučina a šupak i pička su se abnormalno gŕčili. Ona se izvijala a ja sam istresao svoja jaja u nju. Vidio sam i da Franjo okreče očima a ona je i dalje grgljala.
Bili smo gotovi. A ona se samo na trenutak zaustavila. Ustala i sjela franji na lice. Počela mu je cijediti moju spermu u usta. A mene je povukla za kurac. I uvalila mi jezik u usta.

Osjetio sam njenu slinu sa Franjinom spermom koju mi je uvaljivala u usta. A kurac mi se počeo stvrdnjavat u njezinoj klizavoj šaki. Nadrkavala mi je kurac i mjesila guzu. Igrajuči se prstom oko moga čmara. Bilo me strah ali me je toliko opustila da skoro nisam ni osjetio da smo jedno drugome u isti tren zabili prst u guzu.
Navela me da kleknem iznad njegovog kurca i položila me na njega.
Osjetio sam kako ulazi u mene i iznenadilo me to što mi se počelo sviđati. On je bio miran. Moj kurac tvrd a on u meni. Ona se sagnula i počela mi pušiti i nadrkavati kurac. A ja počeo uživati. Lagano stenjuči i meškolheči se na njegovoj kari. Osjetio sam da pulsira i počinje me puniti. A Senka mi nije dala da siđem. Kroz glavu mi je prolazio bijes, nelagoda i uživanje. A šupak mi se napunio spermom. Kad je bilo gotovo Senka me povuče za kurac tako da sam se ustao. I ona je sišla sa njega i stavila mi prst u guzu. Franjo se naguzio i namazao anus sa lubrikantom a Senka me je nagurala u njegov šupak.

Slatka osveta počeo sam se zabijati u njega a on je cvilio i stenjao. Dok je senka i dalje držala prs u mojoj guzi. Umirila je moje pokrete i počelami lizati šupak i spermu što je curila iz njega. A ja sam franju navlačio na moj kurac onako žestoko i krvnički. Brzo sam došao do svršavanja i napunio sam u šupak i više nego on mene. Senka mi je oblizala kurac i polegla me na krevet. Sjela je na mene i pičkom se utrljavala po mom trbuhu i kurcu. A Franji je zabila vibrator u guzu i razvaljivalaga. A ovaj se stvrdnuo i počeo ga drkati. Onda mi je sjela na lice i nadtavila utrljavanje. A Franjo mi je pušio kurac dok ga je senka razvaljivala sa dildom.
Ja sam uživao u njenim sokovima lizao ju i razvaljivao njen čmar sa prstima.
Osjetio sam da su njeni sokovi sve intenzivniji i slaniji. Dok nije pocelo tusiranje. Pišala mi je po licu. A ja sam uživao i franji svršio u usta.
Bili smo mokri i ljepljivi, razvaljene guze i uzete analne nevinosti. Posramljen ali opet i zadovoljan.

Jer teta Senka je bila žena za kuju je vrijedilo dati guzu.
Poslije toga bilo je puno popravaka sa i bez Franje uz njegovo odobrenje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija