Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Senkina ljepljiva pica

Prolaze dani a ljeto sve toplije. Moji na moru a ja sam kod kuče. Stiže poziv od Franje da dođem kod njih i ne planiram ništa za na dolazeči vikend. Dobro mi je došao taj poziv. Prvi dan godišnjeg koji nisam znao kako iskoristiti.
Spremam se i za pola sata več sam kod njih.
U kuči klasik. Teta senka na koljenima visoko naprčene guze puši Franji. Odmah se uključujem i otvaram Senkine jedre butine. Mokra senkina pica zove da uđem.
Ulazim u vrelu i mokru pičkicu tete Senke. Ona se nabija i mješa guzovima a ja ulazim u nju sve dublje. Udarajuči jajima po nabreklom klitorisu. Koji postane ogroman kad se Senka napali. Prstom ulazim u njen anus i lagano ga širim da me može primiti u nutra. Pljuvačkom joj punim rupu i guram dva prsta. Senka se sve više izvija i stenje a tijelo joj drhti kao trava na vjetru.
Prekida igru i opkoračuje Franju sjedajuči na njegov kurac. A me ne poziva da uđem u guzu.
Ulazim u nju i osjetim Franjin kurac a Senka počinje mješati guzom i stezati moj kurac anusom kao da ga želi otkinuti. Ubrzava ritam i osjetim kako njegov kurac pulsira u njenoj pički a ona me sve jače steže tako da i ja počinjem puniti njenu guzu.
Zabijam se do kraja i puštam vruči mlaz u nju. A ona se stresa uz jake krikove. I ona svršava.
Kad je bilo gotovo ja sjedam u boravak Franjo se tušira a teta kuha kavu. Franjo dolazi sa koferom spremljen za put i govori mi da ostanem sa tetom dok se on ne vrati.
Kad je otišao ostajemo sami a senka se nasađuje meni u krilo trljajuči pičku i guzu po mojim nogama. Počinjem joj mjesiti predivne sise i cuclati bradavice dok s ona sve više trlja i ispušta mješavinu sperme i njene tekučine po meni.
Dok joj dudam sise i grickam bradavice uvaljujem svoja dva prsta u ljepljivu guzu a ona iz pičke pušta vreli mlaz pišaline i sperme meni u krilo.
Odmiče mi glavu iz sisa i uvaljuje mi jezik u usta. A kurac mi se ponovno utvrđuje. Podižem ju na stol i stajem između njenih nogu. I dalje guram prste u guzu i počinjem sisati klit.
Svaki put kad pređem jezikom po nabreklini ona se stresa i ispušta mlaz po meni. Primičem kurac na ulaz u pičku i plcem trljam klit. Uguravam kurac u nju a iz nje još jači mlaz.
Niz jaja se cijedi ljepljiva smjesa a svakim izlaskom iz te predivne pice izlai bijela pjena. Stavljam njene noge na moja ramena i guram kurac u guzu. Ona trlja klit i glasno stenje a iz pičke sve jači mlazovi njenih sokova pršču po meni.Rasturam joj guzu i ponovno svršavam u nju.
Iz punog šupka isisava spermu i prinosim u njena usta. A ona me ljubi i guta sve do zadnje kapi.
Pet dana sam ostao kod nje i jebalismo se stalno. Moja teta senka je uživala u punim rupicama i mom kurcu u njoj. A ja sam uživao ispunjavajuči njene rupice.
Tu noč nismo spavali. A sljedečih pet dana jebao sam Senku gdje god sam stigao.
Njene ogromne sise su klatile po cijele dane ispred mene. A njena guza je bila spremna sjesti na moj kurac čim se stvrdne.
Prilazio sam joj s leđa u kuhinji i zadizao kratku suknjicu ubadajuči je bez pripreme a ona je uvjek spremno gutala moju karu.
Gumena plahta na njenom krevetu uvijek je bila mokra a Senka je obožavala ležati na njoj i gurati vibrator u picu. Iz koje su stalno izlazili mlazovi njenih tekučina. Dok se moj kurac praznio duboko u njenim ustima. Suze su joj tekle niz lice a sperma niz bradu.
Teta Senka je bila rasna ždrebica uvijek spremna na sex. A ja sam jedva dočekao da se imam gdje prazniti a da ne moram drkati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija