Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Senkina ljepljiva pica

Ocjena: 4

Prolaze dani a ljeto sve toplije. Moji na moru a ja sam kod kuče. Stiže poziv od Franje da dođem kod njih i ne planiram ništa za na dolazeči vikend. Dobro mi je došao taj poziv. Prvi dan godišnjeg koji nisam znao kako iskoristiti.
Spremam se i za pola sata več sam kod njih.
U kuči klasik. Teta senka na koljenima visoko naprčene guze puši Franji. Odmah se uključujem i otvaram Senkine jedre butine. Mokra senkina pica zove da uđem.
Ulazim u vrelu i mokru pičkicu tete Senke. Ona se nabija i mješa guzovima a ja ulazim u nju sve dublje. Udarajuči jajima po nabreklom klitorisu. Koji postane ogroman kad se Senka napali. Prstom ulazim u njen anus i lagano ga širim da me može primiti u nutra. Pljuvačkom joj punim rupu i guram dva prsta. Senka se sve više izvija i stenje a tijelo joj drhti kao trava na vjetru.
Prekida igru i opkoračuje Franju sjedajuči na njegov kurac. A me ne poziva da uđem u guzu.

Online dopisivanje i erotske ispovijesti i doživljaji s našim članovima?

Ulazim u nju i osjetim Franjin kurac a Senka počinje mješati guzom i stezati moj kurac anusom kao da ga želi otkinuti. Ubrzava ritam i osjetim kako njegov kurac pulsira u njenoj pički a ona me sve jače steže tako da i ja počinjem puniti njenu guzu.
Zabijam se do kraja i puštam vruči mlaz u nju. A ona se stresa uz jake krikove. I ona svršava.
Kad je bilo gotovo ja sjedam u boravak Franjo se tušira a teta kuha kavu. Franjo dolazi sa koferom spremljen za put i govori mi da ostanem sa tetom dok se on ne vrati.
Kad je otišao ostajemo sami a senka se nasađuje meni u krilo trljajuči pičku i guzu po mojim nogama. Počinjem joj mjesiti predivne sise i cuclati bradavice dok s ona sve više trlja i ispušta mješavinu sperme i njene tekučine po meni.
Dok joj dudam sise i grickam bradavice uvaljujem svoja dva prsta u ljepljivu guzu a ona iz pičke pušta vreli mlaz pišaline i sperme meni u krilo.
Odmiče mi glavu iz sisa i uvaljuje mi jezik u usta. A kurac mi se ponovno utvrđuje. Podižem ju na stol i stajem između njenih nogu. I dalje guram prste u guzu i počinjem sisati klit.
Svaki put kad pređem jezikom po nabreklini ona se stresa i ispušta mlaz po meni. Primičem kurac na ulaz u pičku i plcem trljam klit. Uguravam kurac u nju a iz nje još jači mlaz.
Niz jaja se cijedi ljepljiva smjesa a svakim izlaskom iz te predivne pice izlai bijela pjena. Stavljam njene noge na moja ramena i guram kurac u guzu. Ona trlja klit i glasno stenje a iz pičke sve jači mlazovi njenih sokova pršču po meni.Rasturam joj guzu i ponovno svršavam u nju.
Iz punog šupka isisava spermu i prinosim u njena usta. A ona me ljubi i guta sve do zadnje kapi.
Pet dana sam ostao kod nje i jebalismo se stalno. Moja teta senka je uživala u punim rupicama i mom kurcu u njoj. A ja sam uživao ispunjavajuči njene rupice.
Tu noč nismo spavali. A sljedečih pet dana jebao sam Senku gdje god sam stigao.
Njene ogromne sise su klatile po cijele dane ispred mene. A njena guza je bila spremna sjesti na moj kurac čim se stvrdne.
Prilazio sam joj s leđa u kuhinji i zadizao kratku suknjicu ubadajuči je bez pripreme a ona je uvjek spremno gutala moju karu.
Gumena plahta na njenom krevetu uvijek je bila mokra a Senka je obožavala ležati na njoj i gurati vibrator u picu. Iz koje su stalno izlazili mlazovi njenih tekučina. Dok se moj kurac praznio duboko u njenim ustima. Suze su joj tekle niz lice a sperma niz bradu.
Teta Senka je bila rasna ždrebica uvijek spremna na sex. A ja sam jedva dočekao da se imam gdje prazniti a da ne moram drkati.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina