Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Senkino iznenađenje

Ocjena: 3.8

Franjo se vratio i kao uvjek završilo je sa razvaljivanjem tete senke. Jedan joj je punoo pičku a drugi guzu. Ona je vrištala od zadovoljstva. Nakon svrsavanja kratka pauza pa ispočetka. Jaja su me bolila koliko su lupala po Senkinoj guzi i po Franjinim jajima dok smo je rasturali u sendviču. Bili smo ljepljivi i stisnuti jedno uz drugo. Naše tjelesne izlučevine su bile razmazane po našim tjelima. Nakon jebačkog dana došla je noč u kojoj je bilo jošpunjenja. Franji sam prvi put napunio šupak dok je senka urinirala po nama. Isisavala mu je spermu iz guze a ja sam lezao pod njenom pickom i sladio se njenim sokovima. U jutro smo se razišli uz poziv da dođem navečer po iznenađenje.
Prolazi dan a ka sve nestrpljiviki. Spremam se i odlazim kod tete Senke. Ulazim u kuču i čujem neki razgovor. Virim u boravak a u trbuhu nervoza. Prizor za poludit. Senka sjedi sa izvaljenim sisama i rastvorenom pičkom. A jedna mlada djevojka stoji pred njom i polazuje svoju. Rastvara usmine i dira klitoris. Senkin je nabrekao kao mali kurčić i strši a senka ga mazi palcom i kažiprstom kao da drka. Dok ova druga pokusava prstom dirati svoju bubuljicu. U meni je strašna dilema da im se javim ili da tako iz prikrajka počnem drkati več nabrekao kurac. Teta Senka me je skužila i samo se nasmješila. Onako je vragolasto namignula i dala mi znak da čekam. Prestala je maženje skupila noge. Ubacila sise u haljinu i rekla da ce sad doči jedan susjed. Mala se uzvrpoljila i malo zacrvenila. Popravila je haljinu i sjela preko puta tete. Nastavila joj je pričati o meni same pohvale. I da pred menom nema tabua. Shvatio sam da je ta ljepotica mozda iznenađenje. Ppgledala je prema meni i dala mig da uđem.
Sad je i mene bila malo frka ali zbrojio sam se i krenuo onako kao opušteno i ništa neznajuči. Pokucao sam na vrata i čuo uđi.

Ušao sam sa bok. Onako šeretski i opušteno. Teta senka je rekla bok Marko bašdobro da si došao ovo je Ana moja nečakinja. Kad sam to čuo skoro sam se onesvijestio. Onaj prizor od maloprije i ovo mi je pravo iznenađenje. Ma da smo gledali one porniče sa tetama i ujnama ali ovako.shvatio sam da ima pakleni plan.
Ana je toho rekla bok,imala je nježan svilenkasti glasič. A jasam uz osmjeh uzvratio.
Ljetna haljinica na Ani jedva je pokrivala guzu a njena bedra su bila tako savršena. Ispod haljine su se vidjele sisice bez grudnjaka tvrde bradavice su ispupčavale haljinicu i davale tako jebozovan signal da sam bio skroz van sebe. Senka je rekla da sjednem u fotelju a njih dvije su bile nasuprot meni. Nastavili smo onako priču o svemu i svačemu a teta je često rastvatala moge i pokazivala mi mokru pičku. Rekla je da me pozvala da složim neki krevet u gostinjskoj sobi da se zaglavio pa ga nemože razvuči za anu. A onače do tad složiti poče da se osvježimo.
Otišao sam gore a nedugo zamnom stiže i Ana. Pita dali če smetati ako raspremi kofer dok to radim. Naravno da nečeš samo se raspremi. A ja sam nastavio slahati kauč jer se ladica zakrenula. Za par minuta je bilo gotovo i kaoč je pretvoren u krevet. A prizor Ane kako vadi stvari onako sagnuta me izludio.
Blago raširene noge sagnuta guzom prema meni. Haljina do pola guze a slatka mala pičkica onako naprčena viri i pogledava me. Sjeo sam na krevet i počeo sam pričati sa njom neskidajuči oči sa guze i pičke. A ona je veselo odgovarala i sa svakim saginjanjem sve više izbacivala pičkicu. Meni je kurac nabrekao i nisam ga sakrivao. A šorc se razapeo kao jedro na mom jarbolu. Ona je pogledavala i sve više izazivala. U jednom trenutku pokuša pdiči kofer zatetura i sjede mi u krilo na karbol. Samosam ju obuhvatio i pridržao a ona se počela ispričavat. I ja sam njoj kako sam bezobrazan pa mogao sam ja diči to. Još se malo promeškoljila i sjela kraj mene. A ja sam se ustao uzeo kofer i pitao gdje da ga stavim. Ona se vragolasto nasmijala i kaze kofer na ormar. Tosam i napravio okrenuo se ponovno prema njoj. Kurac joj je bio ispred lica a njena ruka je pošla prema mom kurcu i uhvatila ga prko šorca. Masmješila se i rekla. A njega gdje želiš.imala ke raširene noge. A ja s joj promrsio kosu i rekao ti ga spremi gdje želiš. Svukla mi je šorc i onako balavog strpala u sta cuclajuči i oblizujuči glavič jezikom. Ja sam joj milovao glavu i spustio naramenice od haljine na ramena a ona je nevadeči kurac iz usta provukla ruke i haljina joj je pala u krilo preko sisica.
Pred mene su ispale male sisice dvojkica sa velikim bradavicama koje su stršale sa crvenim aureolama onako malo ispupčene. Skoro sam svršio kad sam ih uhvatio u ruke i počeo mjesiti. Polegao sam ju na krevet podigao joj noge i raširio i svoju glavu spustio na njenu pičkicu. Raširio sam joj usmine i poceo uguravati jezik u nju. Osjetio sam jak miris njene pice i slankasti okus bijelkaste ljepljive tekucine u njoj. Sve sam pokusao polizati a iz nje je nanovo izviralo. Ona je mjesila svoje sisice stenjuči zabačene glave nazad. A ja sam klečao i lizao. Osjetio sam da me netko hvata za kurac i vidio tetu kako lježe i trpa ga u usta. Ja sam još jače zabio lice između aninih nogu. Kako je tiho ušla tako je nakon par trenutaka stisla me za guzu i otišla. A ja sam se ustao i ugurao kurac u anu. Zabijao sam ga u njenu vrelu pičku i jajima ju lupkao po guzi. A ona he stenjala i dahtala sa nogama na mojim ramenima. Nije dugo prošlo a kurac mi je počeo pulsirati. Ana me je uhvatila za guzoce povukla u sebe i uz krik rekla puni. Istresao sam svoj vruči teret u nju. A ona se počela tresti kao da ima groznicu. Njeni su nokti bili zariti u moje butine i čvrsto su me držali da neizađem iz nje. Nakon par trenutaka smo začuli sa vrata baš lijepo. Ja čekam a vi uživate. Teta je stajala naslonjena na štok sa prstima u pički i natežuči bradavicu od svoje ogromne sise sa smješkom na licu.....

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina