Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Senkino iznenađenje

Franjo se vratio i kao uvjek završilo je sa razvaljivanjem tete senke. Jedan joj je punoo pičku a drugi guzu. Ona je vrištala od zadovoljstva. Nakon svrsavanja kratka pauza pa ispočetka. Jaja su me bolila koliko su lupala po Senkinoj guzi i po Franjinim jajima dok smo je rasturali u sendviču. Bili smo ljepljivi i stisnuti jedno uz drugo. Naše tjelesne izlučevine su bile razmazane po našim tjelima. Nakon jebačkog dana došla je noč u kojoj je bilo jošpunjenja. Franji sam prvi put napunio šupak dok je senka urinirala po nama. Isisavala mu je spermu iz guze a ja sam lezao pod njenom pickom i sladio se njenim sokovima. U jutro smo se razišli uz poziv da dođem navečer po iznenađenje.
Prolazi dan a ka sve nestrpljiviki. Spremam se i odlazim kod tete Senke. Ulazim u kuču i čujem neki razgovor. Virim u boravak a u trbuhu nervoza. Prizor za poludit. Senka sjedi sa izvaljenim sisama i rastvorenom pičkom. A jedna mlada djevojka stoji pred njom i polazuje svoju. Rastvara usmine i dira klitoris. Senkin je nabrekao kao mali kurčić i strši a senka ga mazi palcom i kažiprstom kao da drka. Dok ova druga pokusava prstom dirati svoju bubuljicu. U meni je strašna dilema da im se javim ili da tako iz prikrajka počnem drkati več nabrekao kurac. Teta Senka me je skužila i samo se nasmješila. Onako je vragolasto namignula i dala mi znak da čekam. Prestala je maženje skupila noge. Ubacila sise u haljinu i rekla da ce sad doči jedan susjed. Mala se uzvrpoljila i malo zacrvenila. Popravila je haljinu i sjela preko puta tete. Nastavila joj je pričati o meni same pohvale. I da pred menom nema tabua. Shvatio sam da je ta ljepotica mozda iznenađenje. Ppgledala je prema meni i dala mig da uđem.
Sad je i mene bila malo frka ali zbrojio sam se i krenuo onako kao opušteno i ništa neznajuči. Pokucao sam na vrata i čuo uđi.

Ušao sam sa bok. Onako šeretski i opušteno. Teta senka je rekla bok Marko bašdobro da si došao ovo je Ana moja nečakinja. Kad sam to čuo skoro sam se onesvijestio. Onaj prizor od maloprije i ovo mi je pravo iznenađenje. Ma da smo gledali one porniče sa tetama i ujnama ali ovako.shvatio sam da ima pakleni plan.
Ana je toho rekla bok,imala je nježan svilenkasti glasič. A jasam uz osmjeh uzvratio.
Ljetna haljinica na Ani jedva je pokrivala guzu a njena bedra su bila tako savršena. Ispod haljine su se vidjele sisice bez grudnjaka tvrde bradavice su ispupčavale haljinicu i davale tako jebozovan signal da sam bio skroz van sebe. Senka je rekla da sjednem u fotelju a njih dvije su bile nasuprot meni. Nastavili smo onako priču o svemu i svačemu a teta je često rastvatala moge i pokazivala mi mokru pičku. Rekla je da me pozvala da složim neki krevet u gostinjskoj sobi da se zaglavio pa ga nemože razvuči za anu. A onače do tad složiti poče da se osvježimo.
Otišao sam gore a nedugo zamnom stiže i Ana. Pita dali če smetati ako raspremi kofer dok to radim. Naravno da nečeš samo se raspremi. A ja sam nastavio slahati kauč jer se ladica zakrenula. Za par minuta je bilo gotovo i kaoč je pretvoren u krevet. A prizor Ane kako vadi stvari onako sagnuta me izludio.
Blago raširene noge sagnuta guzom prema meni. Haljina do pola guze a slatka mala pičkica onako naprčena viri i pogledava me. Sjeo sam na krevet i počeo sam pričati sa njom neskidajuči oči sa guze i pičke. A ona je veselo odgovarala i sa svakim saginjanjem sve više izbacivala pičkicu. Meni je kurac nabrekao i nisam ga sakrivao. A šorc se razapeo kao jedro na mom jarbolu. Ona je pogledavala i sve više izazivala. U jednom trenutku pokuša pdiči kofer zatetura i sjede mi u krilo na karbol. Samosam ju obuhvatio i pridržao a ona se počela ispričavat. I ja sam njoj kako sam bezobrazan pa mogao sam ja diči to. Još se malo promeškoljila i sjela kraj mene. A ja sam se ustao uzeo kofer i pitao gdje da ga stavim. Ona se vragolasto nasmijala i kaze kofer na ormar. Tosam i napravio okrenuo se ponovno prema njoj. Kurac joj je bio ispred lica a njena ruka je pošla prema mom kurcu i uhvatila ga prko šorca. Masmješila se i rekla. A njega gdje želiš.imala ke raširene noge. A ja s joj promrsio kosu i rekao ti ga spremi gdje želiš. Svukla mi je šorc i onako balavog strpala u sta cuclajuči i oblizujuči glavič jezikom. Ja sam joj milovao glavu i spustio naramenice od haljine na ramena a ona je nevadeči kurac iz usta provukla ruke i haljina joj je pala u krilo preko sisica.
Pred mene su ispale male sisice dvojkica sa velikim bradavicama koje su stršale sa crvenim aureolama onako malo ispupčene. Skoro sam svršio kad sam ih uhvatio u ruke i počeo mjesiti. Polegao sam ju na krevet podigao joj noge i raširio i svoju glavu spustio na njenu pičkicu. Raširio sam joj usmine i poceo uguravati jezik u nju. Osjetio sam jak miris njene pice i slankasti okus bijelkaste ljepljive tekucine u njoj. Sve sam pokusao polizati a iz nje je nanovo izviralo. Ona je mjesila svoje sisice stenjuči zabačene glave nazad. A ja sam klečao i lizao. Osjetio sam da me netko hvata za kurac i vidio tetu kako lježe i trpa ga u usta. Ja sam još jače zabio lice između aninih nogu. Kako je tiho ušla tako je nakon par trenutaka stisla me za guzu i otišla. A ja sam se ustao i ugurao kurac u anu. Zabijao sam ga u njenu vrelu pičku i jajima ju lupkao po guzi. A ona he stenjala i dahtala sa nogama na mojim ramenima. Nije dugo prošlo a kurac mi je počeo pulsirati. Ana me je uhvatila za guzoce povukla u sebe i uz krik rekla puni. Istresao sam svoj vruči teret u nju. A ona se počela tresti kao da ima groznicu. Njeni su nokti bili zariti u moje butine i čvrsto su me držali da neizađem iz nje. Nakon par trenutaka smo začuli sa vrata baš lijepo. Ja čekam a vi uživate. Teta je stajala naslonjena na štok sa prstima u pički i natežuči bradavicu od svoje ogromne sise sa smješkom na licu.....

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija