Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seoska idila

Imam nekakvo imanje koje su mi ostavili pokojni starci, ali sam, dok sam bio u braku, rijetko dolazio. Ženi se jednostavno nije sviđalo biti na selu. Ionako smo imali nekih trzavica, pa smo nekako i tražili nekakav razlog za razvod. Djece nismo imali, a onda se nakon 12 godina braka razveli. Njoj je ostao stan u gradu, a ja sam se napokon preselio na imanje.

Nisam ni sanjao kakav me posao očekuje dok nisam odlučio zasukati rukave. Trebalo je dosta toga obnoviti, a onda i neke stvari modernizirati. Imao sam želju posvetiti se nekom vidu turizma, pa sam dvije godine radio kao crnac na imanju. Za to vrijeme sam se sprijateljio sa nekima u selu, pa su mi i pomogli oko nekih stvari, naročito na zemlji. Sad sam napokon mogao iznajmljivati sobe i počet polako zarađivati.

Išlo je sporo, ali sve više i više sam imao rasprodane vikende, te se sad lakše disalo. Tada sam upoznao nju, Janu, a i njene frendice sa kojima je došla na moje imanje. Slavile su nekakvu djevojačku, pa su se odlučile za moje imanje. Sviđala im se privatnost i nedostupnost, jer je signal za mobitele bio jako slab ili nikakav. Došle su u petak, pa sam se upoznao sa svima, a naročito sa budućom mladenkom, Irenom. Shvatio sam da su uglavnom medicinske struke, te da nemaju nikakvih tabua, a onda sam uhvatio Janin pogled. Jana je bila mladenkina kuma, a promatrala me kao gladna vučica. Mora da se vidjelo na meni da već dugo nisam imao seksualnih odnosa, jer sam ju par puta uhvatio kako me promatra grickajući donju usnicu. Ostavio sam ih tu subotu da uživaju u svojoj zabavi, a ja sam se povukao u svoju kuću. Iz kuće za goste i dijela za društvo odjekivala je muzika i ženska cika, te neki loši pokušaji pjevanja, ali se nisam obazirao na to. Otuširao sam se i sad sam se zavalio gledajući TV, a nekako nakon ponoći je utihnula i muzika, pa sam zaključio kako ih je alkohol svladao, pa bi i ja mogao sad na počinak. Taman sam htio ugasiti TV i krenuti na spavanje kad sam začuo lagano kucanje na vratima. Otvorio sam i ugledao Janu:

- Sorry, vidjela sam da ti je TV upaljen, pa sam mislila navratiti jer mi se ne spava, a ove moje su gotove.. -rekla je i rukom nehajno pokazala iza sebe, a ja sam samo kimnuo glavom i odmakao se sa vratiju.
- Aha.. hoćeš možda kave? -tiho sam ju upitao dok se provlačila kraj mene u dnevni, a onda me pogledala malo razmišljajuči, pa kimnula glavom.
- To ti nije loša ideja..

Skuhao sam nam kavu, pa se vratio u dnevni gdje se ona već zavalila na ogromni trosjed i učinilo mi se da je zaspala, ali se uspravila čim sam ušao. Lagano smo pijuckali kavu i pričali nevezano, pa sam saznao skoro sve o njoj, njenim frendicama i.. ono najvažnije.. da je solo. Završili smo pijuckanje sad već hladne kave i htio sam ju upitati da li misli ići spavati kad me je upitala:

- Da li ti se ja sviđam? -zastao sam i razmišljao šta se krije iza tog pitanja.

Mislim, Jana je bila stvarno komad od žene. Duge plave kose, velikih, ali ne prevelikih sisa, dugih nogu sa prćastom guzom i vitke linije na trbuhu, koju je održavala u teretani kako je rekla, pa sam samo tiho rekao:

- Da, sviđaš mi se.. -na to se ona ustala i prišla mi, te me strastveno poljubila u usta, pa se malo odmakla, pogledala me u oči, a onda smo samo privukli jedno drugo i sad su nam se jezici isprepleli, a ruke su same krenule po našim tijelima.

Podigao sam ju sa trosjeda i ponio ju do svoje spavaće sobe, a nije se nimalo bunila. U sobi sam ju polako skinuo i počeo ju ljubiti po njenom savršenom tijelu. Kad sam joj oslobodio grudi iz grudnjaka ugledao sam dvije tvrde bradavice koje su mamile da ih se gricka i ljubi, pa nisam nimalo oklijevao. Uzdisala je pri svakom mojem ugrizu, svakom lizu koji je prošao preko njenih bradavica i duž svake sise. A onda mi je počela gurati glavu na niže. Nisam trebao biti nikakav inženjer da shvatim šta želi, pa sam se spustio ne skidajući jezik sa njene kože i skidajući pritom tanke tragove znoja sa nje. Došao sam do minijaturnih tangica iznad čijeg su se ruba probijale plavkaste dlaćice, pa sam ih samo zubima povukao naniže otkrivajući urednu plavu frizuricu na brežuljku iznad njene pice. Do kraja sam ih povukao rukom niz njene noge koje sam zatim lagano raširio i jezikom polako prošao od dna do vrha njene rupice. Samo se stresla i prošaptala:

- Ahhhh.. kako je to dobro.. . mmm.. . nemoj prestati molim te..

I nisam, nastavio sam ju lizati svaki put ušavši dublje u njenu sve vlažniju i vlažniju picu. Stenjala je sve jače, a kad sam joj nosom počeo trljati i klit samo je vrisnula i počela svršavati špricnuvši mi svoje sokove u usta. Ja sam ih samo oblizao i polako se uspravio dok me ona gledala nježno suzama zamagljenih očiju. Skinuo sam hlače i gaće, te majicu i stao uz krevet sa već uspravljenim kurcem. Raširila je noge još jače i pozvala me prstom, pa sam kleknuo na krevet između njenih nogu i namjestio svoj prenapeti kurac na ulaz u njenu picu i polako počeo uguravati svoja 22 centimetra u njenu, iznenađujuće, usku picu. Polako sam ulazio i nakon par trzaja ušao sam do kraja u njenu picu. Samo je prostenjala:

- Jebi me.. . jako..

Počeo sam joj zabijati kurac polako u dugim ulazima, te polaganim izlazima. To ju je izluđivalo i samo mi je zabijala nokte u leđa, pa sam postepeno počeo ubrzavati i zabijati ga jako u njenu picu. Sve jače su moja jaja lupkala po njenoj guzi i pici, a ona je stenjala i dahtala kao da trči maraton. U jednom trenutku me obgrlila nogama i stisla me uz sebe, tako da sam shvatio da je svršila. Malo sam usporio, a kad se opustila, nastavio sam sa zabijanjem u njenu picu, te sam nakon pet minuta i ja počeo svršavati zabivši joj kurac do kraja u picu i sad sam se praznio duboko u nju. Ciknula je lagano kad ju je prvi mlaz sperme zalio iznutra, a bilo je toliko toga u jajima da sam samo praznio se i praznio, a uskoro je moja sperma počela izlaziti iz njene pice. Oboje smo sad ležali jedno kraj drugoga, a moj kurac je još stajao uspravno, pa me je začuđeno upitala:

- Jel to tebi uvijek ovako strši ili..
- Neee.. -tu sam se nasmijao, pa nastavio- samo što već dugo nije bilo seksa za njega..
- Ahaaaa.. -samo je rekla, nasmješila se i poljubila me, pa me zajahala namjestivši se na moj kurac i odmah se spustila do kraja po njemu- sad će tebi doktorica pomoći..

Ubrzo je bila u divljem nabijanju na moj kurac, a ja sam joj mijesio sise koje su bile čvrste i nisu visile s obzirom na veličinu. Nabijala se cijelom dužinom kurca, a malo ga je i stiskala picom kao da je u škripcu, pa smo ubrzo oboje doživjeli još po jedan orgazam, a sad smo bili usklađeni i svršili smo istovremeno. Punio sam joj picu svojom spermom dok su se njeni sokovi slijevali niz moja jaja i dalje na krevet. Ostala je sjediti na meni dok joj se koža caklila od sitnih kapljica znoja. Zatim se polako spustila do mene i zagrlila me, pa smo tako uskoro i zaspali.

Ujutro sam se rano probudio, ostavivši Janu da spava i malo se divio njenom tijelu u svijetlu praskozorja, pa otišao nahraniti kokoši i patke, a onda otišao do pekare po svježi i vruči kruh, te se vratio natrag. Još je sve bilo tiho, pa sam skuhao kavu i polako probudio Janu. U prvom trenu nije znala gdje je, a onda mi se osmjehnula i poljubila me. Zatim se otišla u svoju sobu otuširati i presvuči.
Poslije mi je uz kavu rekla da sam joj se odmah svidio, i da je jednostavno morala imati me. Nasmijao sam se na to i pogledao ju, a ništa od njezina seksipila se nije izgubilo, čak i u širokoj trenirci koju je nosila. Tada sam ju upitao da li bi voljela ostati još neko vrijeme, ali mi nije stigla odgovoriti, jer su došle njene frendice privučene mirisom kave. Bile su mamurne i kava im je bila lijek, a Jana me samo pogledala i nasmješila mi se. Kasnije su se spremile i otišle, a ja sam ostao bez Janinog odgovora iako me ovlaš poljubila na rastanku.

Nakon par dana mi je došla poruka od nje: 'Za par dana idem na godišnji, pa se nadam da imaš koju sobu slobodnu? Po mogućnosti sa bračnim krevetom.. . ' nekoliko srca i poljubaca uz to, a ja sam joj rekao da u glavnoj kući uvijek ima slobodna soba. Na to je odgovorila: 'Pa nisam ni mislila na kuću za goste, već na tvoju spavaću sobu! ! '. Nasmijao sam se i odgovorio da druge sobe ni nema slobodne. Došla je pusa i riječi 'Vidimo se.. ', a ja sam sad samo čekao.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija