Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seoska idila

Već duže živim na selu, jednostavno sam se nakon rastave maknuo u miran život. Bez izlazaka, noćnih provoda i stresa uredskog posla. Imam 40 godina i nakon propalog braka bez djece sam odlučio vratiti se u rodnu kuću, da budem uz starce još ovo malo.

Zaradio sam dovoljno da mogu uložiti u imanje, pa sam uložio u sadnju voćki i manju proizvodnju salate i ostalog povrća kojim sam opskrbljivao prijateljev restoran u gradu. Naravno, on me preporučio još dvojici, pa sam osigurao redovne prihode. I tako sam osigurao solidan život, ali.. . bio sam suhog kurca.

Ovdje su uglavnom bile neke stare bakice, a ono nešto malo moje generacije bilo je uglavnom udato sa brdom djece i seks sa strane im nije ni padao na pamet. Barem sam ja tako mislio dok nisam upoznao jedan dan susjedu Branku.

Branka je bila starija od mene 2 godine, majka troje djece, bujnih sisa, čvrste stražnjice i bujne smeđe kose. U očima si joj vidio kurac, ako si ju uopće mogao gledati u oči kraj onih sisa, guzice i jakih nogu.
Upoznali smo se slučajno, u lokalnoj trgovini, dok sam ja kupovao neke sitnice za starce, jer mi se nije dalo do većeg mjesta u veliki supermarket, a ona se zabila doslovce sa onim sisama u mene, jer je buljila u nešto na mobitelu. Kako joj je od udara u mene ispao mobitel, oboje smo se sagnuli po njega, a meni je pogled sjevnuo među njene razmaknute noge i vidio sam crvene gaćice ispod kratke haljine koju je nosila, a koju su na gore natezale sise.

- Joj, izvinite, nisam vas vidjela.. . -počela je sa isprikama, ali sam ju prekinuo, te iznenadio samog sebe kad sam izvalio
- Evo, za uzvrat vas pozivam na kavu, tu odmah u kafić pored dućana.Bila je malo zatečena time, ali me odmjerila od glave do nogu, osmjehnula se i kimnula potvrdno. I tako smo nakon petnaestak minuta, koliko je njoj trebalo da obavi kupnju, sjedili u kafiću, pili kavu, te pričali svatko o sebi. Često mi je pogled bježao na njene sise i gole noge, te mi se htio ja to ili ne počeo i kurac dizati u gaćama. Vidjela je to, ali reakcija je bila samo osmijeh i ukručivanje njenih bradavica na sisama. Razmjenili smo brojeve telefona i svatko na svoju stranu.

Nisam ju vidio ni čuo skoro dva tjedna, a onda mi dođe poruka na mobitel da joj treba pomoć nešto. Nema joj muža, a i klinci su u školi, pa ako bi joj mogao pomoći. Rekao sam da dolazim za petnaestak minuta. Htio sam se otuširati jer sam se vratio iz grada, a iako je bio već kraj devetog mjeseca, bilo je dosta vruće.

Uskoro sam se pojavio kod njene kuće ustanovivši da sam ovuda nebrojeno puta prošao, a i muža sam joj poznavao još od malena iako je bio stariji od mene. Tako je to na selu. Pokucao sam i ušao, a onda ju ugledao potpuno golu na vratima sobe i kako me prstom zove prema sebi. Krenuo sam kao blento prema njoj, a ona me primila za ruku i povela u sobu:

- Ajde da sada vidim uživo ono što se naziralo onaj dan u kafiću..

Ja sam samo stajao i buljio u njene sise koje su malo visile, ali napetih bradavica, glatke kože usprkos četrdesetak godina, obrijanu pičku i mali seksi trbuščić. Vidjela je da ne reagiram, pa je sama počela da mi skida hlače i sa njima gaće, pa je moj poludignuti kurac ispao van, a ona se samo oblizala, cmoknula usnama i uhvatila ga sa obje ruke te krenula sa drkanjem i milovanjem mojih jaja.

Konačno sam se trgnuo i skinuo majicu, a ona je već krenula sa pušenjem mog kurca. Mada je to više bilo kao da si uključio usisavač na najjače. S obzirom da već jako dugo nisam imao sex i da ga dugo nisam ni izdrkao, nije trajalo dugo i krenuo sam sa svršavanjem, te sam i nju iznenadio špricanjem u usta, a kad se trgla i po licu, te po vratu i sisama. Bilo je sperme kao da sam jogurt prolio. Samo me pogledala i upitala:

- Pa koliko si ti bez seksa? ?
- Dugo, jako duugooo.. .

Nije više ništa govorila, samo me gurnula na krevet i opet se bacila na moj kurac i opet ga malo pušila, a onda se popela na njega i polako se nasadila na njega. Iako imam kurac od 22 centimetra imao sam osjećaj da bi u njenu pičku mogao stati i monstrum od trideset centimetara. Bila je mokra i samo je curilo iz nje.

Nabijala se na moj kurac dok sam joj ja hvatao one sisetine i mijesio ih, te štipao bradavice, što ju je izgleda posebno palilo jer je stenjala kao luda, a ubrzo je i svršila.

Sad smo promijenili poziciju, te je sad ona bila na leđima sa nogama na mojim ramenima, dok sam se ja zabijao kao lud u njenu pičku. Jaja su mi lupala po onom dijelu između šupka i pičke, a bila su mokra kao da sam ih umakao u vodu. Zabijao sam kurac još dobrih desetak minuta u nju dok mi nije došlo, a kao da mi je čitala misli prije nego sam ga uspio izvući izmigoljila je nogama sa mojih ramena i obgrlila me njima, te navukla na sebe. Kao da me uklještila sa bagerom kako su joj bile jake noge. Nisam imao kuda i morao sam svršiti duboko u njenoj pički. Nakon toga sam se samo izvalio kraj nje, znojan kao prase i olakšanih jaja.

Nagnula se prema meni i poljubila me, a onda rekla:

- Hajde sad, oblači se i bježi, uskoro će klinci iz škole doći.

Brzo sam se obukao i imao sam osjećaj da sam iskorišten kao kakva stara kurvica, ali barem sam se olakšao. Na izlasku mi je rekla da ne brinem za svršavanje u nju, jer je na pilulama, a onda i da se uskoro čujemo i vidimo ponovo. Šta da vam kažem, nisam imao ništa protiv toga.
Evo, već smo se pet puta pojebali, a sad smo ju jebao i u šupak, jer je imala menstruaciju, ali nikad bolje pušenje nisam imao.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija