Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seoska idila

Već duže živim na selu, jednostavno sam se nakon rastave maknuo u miran život. Bez izlazaka, noćnih provoda i stresa uredskog posla. Imam 40 godina i nakon propalog braka bez djece sam odlučio vratiti se u rodnu kuću, da budem uz starce još ovo malo.

Zaradio sam dovoljno da mogu uložiti u imanje, pa sam uložio u sadnju voćki i manju proizvodnju salate i ostalog povrća kojim sam opskrbljivao prijateljev restoran u gradu. Naravno, on me preporučio još dvojici, pa sam osigurao redovne prihode. I tako sam osigurao solidan život, ali.. . bio sam suhog kurca.

Ovdje su uglavnom bile neke stare bakice, a ono nešto malo moje generacije bilo je uglavnom udato sa brdom djece i seks sa strane im nije ni padao na pamet. Barem sam ja tako mislio dok nisam upoznao jedan dan susjedu Branku.

Branka je bila starija od mene 2 godine, majka troje djece, bujnih sisa, čvrste stražnjice i bujne smeđe kose. U očima si joj vidio kurac, ako si ju uopće mogao gledati u oči kraj onih sisa, guzice i jakih nogu.
Upoznali smo se slučajno, u lokalnoj trgovini, dok sam ja kupovao neke sitnice za starce, jer mi se nije dalo do većeg mjesta u veliki supermarket, a ona se zabila doslovce sa onim sisama u mene, jer je buljila u nešto na mobitelu. Kako joj je od udara u mene ispao mobitel, oboje smo se sagnuli po njega, a meni je pogled sjevnuo među njene razmaknute noge i vidio sam crvene gaćice ispod kratke haljine koju je nosila, a koju su na gore natezale sise.

- Joj, izvinite, nisam vas vidjela.. . -počela je sa isprikama, ali sam ju prekinuo, te iznenadio samog sebe kad sam izvalio
- Evo, za uzvrat vas pozivam na kavu, tu odmah u kafić pored dućana.Bila je malo zatečena time, ali me odmjerila od glave do nogu, osmjehnula se i kimnula potvrdno. I tako smo nakon petnaestak minuta, koliko je njoj trebalo da obavi kupnju, sjedili u kafiću, pili kavu, te pričali svatko o sebi. Često mi je pogled bježao na njene sise i gole noge, te mi se htio ja to ili ne počeo i kurac dizati u gaćama. Vidjela je to, ali reakcija je bila samo osmijeh i ukručivanje njenih bradavica na sisama. Razmjenili smo brojeve telefona i svatko na svoju stranu.

Nisam ju vidio ni čuo skoro dva tjedna, a onda mi dođe poruka na mobitel da joj treba pomoć nešto. Nema joj muža, a i klinci su u školi, pa ako bi joj mogao pomoći. Rekao sam da dolazim za petnaestak minuta. Htio sam se otuširati jer sam se vratio iz grada, a iako je bio već kraj devetog mjeseca, bilo je dosta vruće.

Uskoro sam se pojavio kod njene kuće ustanovivši da sam ovuda nebrojeno puta prošao, a i muža sam joj poznavao još od malena iako je bio stariji od mene. Tako je to na selu. Pokucao sam i ušao, a onda ju ugledao potpuno golu na vratima sobe i kako me prstom zove prema sebi. Krenuo sam kao blento prema njoj, a ona me primila za ruku i povela u sobu:

- Ajde da sada vidim uživo ono što se naziralo onaj dan u kafiću..

Ja sam samo stajao i buljio u njene sise koje su malo visile, ali napetih bradavica, glatke kože usprkos četrdesetak godina, obrijanu pičku i mali seksi trbuščić. Vidjela je da ne reagiram, pa je sama počela da mi skida hlače i sa njima gaće, pa je moj poludignuti kurac ispao van, a ona se samo oblizala, cmoknula usnama i uhvatila ga sa obje ruke te krenula sa drkanjem i milovanjem mojih jaja.

Konačno sam se trgnuo i skinuo majicu, a ona je već krenula sa pušenjem mog kurca. Mada je to više bilo kao da si uključio usisavač na najjače. S obzirom da već jako dugo nisam imao sex i da ga dugo nisam ni izdrkao, nije trajalo dugo i krenuo sam sa svršavanjem, te sam i nju iznenadio špricanjem u usta, a kad se trgla i po licu, te po vratu i sisama. Bilo je sperme kao da sam jogurt prolio. Samo me pogledala i upitala:

- Pa koliko si ti bez seksa? ?
- Dugo, jako duugooo.. .

Nije više ništa govorila, samo me gurnula na krevet i opet se bacila na moj kurac i opet ga malo pušila, a onda se popela na njega i polako se nasadila na njega. Iako imam kurac od 22 centimetra imao sam osjećaj da bi u njenu pičku mogao stati i monstrum od trideset centimetara. Bila je mokra i samo je curilo iz nje.

Nabijala se na moj kurac dok sam joj ja hvatao one sisetine i mijesio ih, te štipao bradavice, što ju je izgleda posebno palilo jer je stenjala kao luda, a ubrzo je i svršila.

Sad smo promijenili poziciju, te je sad ona bila na leđima sa nogama na mojim ramenima, dok sam se ja zabijao kao lud u njenu pičku. Jaja su mi lupala po onom dijelu između šupka i pičke, a bila su mokra kao da sam ih umakao u vodu. Zabijao sam kurac još dobrih desetak minuta u nju dok mi nije došlo, a kao da mi je čitala misli prije nego sam ga uspio izvući izmigoljila je nogama sa mojih ramena i obgrlila me njima, te navukla na sebe. Kao da me uklještila sa bagerom kako su joj bile jake noge. Nisam imao kuda i morao sam svršiti duboko u njenoj pički. Nakon toga sam se samo izvalio kraj nje, znojan kao prase i olakšanih jaja.

Nagnula se prema meni i poljubila me, a onda rekla:

- Hajde sad, oblači se i bježi, uskoro će klinci iz škole doći.

Brzo sam se obukao i imao sam osjećaj da sam iskorišten kao kakva stara kurvica, ali barem sam se olakšao. Na izlasku mi je rekla da ne brinem za svršavanje u nju, jer je na pilulama, a onda i da se uskoro čujemo i vidimo ponovo. Šta da vam kažem, nisam imao ništa protiv toga.
Evo, već smo se pet puta pojebali, a sad smo ju jebao i u šupak, jer je imala menstruaciju, ali nikad bolje pušenje nisam imao.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija