Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Seoska idila!

Raspus, kraj škole i konačno odmor. Tako smo razmišljali svi moji drugari i ja iz škole. Jedva sam čekao da odem na more, ali moji roditelji su imali neke druge planove. Umjesto na more odlučili su da me pošalju kod tetke na selo. Protivio sam se nekoliko dana ali na kraju sam ipak morao popustiti. Sjeli su me na bus i zaputio sam se kod tetke. Bio je pravi pakao napolju. Činilo mi se da ima stotinu stepeni. Poslije dva sata vožnje stigao sam na odredište. Tetka me je srdačno dočekala i otišli smo kod nje kući.

Moja tetka je bila udovica. Nije se poslije smrti mog teče udavala. Kad smo stigli pokazala mi je sobu gde ću biti a potom mi dala ručnik rekavši da odem se istuširati da malo dodjem sebi. Moram priznati da mi se svidjala ta zamisao. Ostao sam pod tušem dobrih pola sata. Kada sam se vraćao u dnevnu sobu začuo sam ostim tetke još jedan ženski glas. Ušao sam unutra i vidio Martu, tetkinu drugaricu. Marta je izgledala kao prava milf">milfara sa pornica. Imala je na sebi ljetnu tanku haljinicu sa velikim izrezom tako da sam jasno mogao vidjeti polovinu njenih velikih sisa, dugu plavu kosu.

Njena haljinica je dozvoljavala da jasno se pokažu i njene duge noge uzak struk. Jednostavno od tog prizora sam se napalio, tako da se i moj kurac u gaćama počeo buditi. Pozdravili smo srdačno. Mislim da ga je morala osjetiti kad smo se zagrlili. To me je još više napalilo. Sjeli smo i ćaskali o raznim temama, životu u gradu, da li imam devojku. Marta me je hvalila kako lepo izgledam. Nisam mogao dugo da ostanem unutra. Bio sam napaljen kao konj. Izašao sam u toalet, izvadio moju tvrdu batinu i počeo da drkam zamišljajući kako je jebem.

Nije mi dugo trebalo i svršavao sam kao lud. Predveče tetka mi je rekla da legnem ranije jer ćemo ujutru ići na rad u polje oko spojena. Ujutru zajedno sa nama pošli su i Marta i nje muž Mile. Nisam mogao da vjerujem kako je izgledao. Nije mi bilo jasno kako takva žena poput nje se udala za njega. Mile je bio lokalna pijanica sa velikim stomakom. Marta za razliku od njega bila je prava ljepotica. Nosila je ponovo ljetnu tanku haljinicu koja je isticala njene velike atribute, sise i guzu.

Ovaj put sam mogao lijepo da vidim i njenu oblu guzu. Počeli smo sa radom na polju. Ja i Marta smo radili sa jedne strane a tetka i Mile sa druge. Namjerna sam je pustio ispred mene da ide i nekoliko puta sam jasno mogao vidjeti njene bijele gaćice kada bi se nagnula naprijed. Mile je počeo dobro da pije i više vremena je provodio u hladu. Negdje oko podneva smo svi otišli u hlad. Tada je Marta rekla da ide po ručak. Rekla je Miletu da je do kuće odvede na traktori. Polako se doteturao do njega i otišli su.

U tom trenutku ne znam šta mi je prošlo kroz glavu. Požalio sam se tetki na bol u stomaku i kako ću morati do kuće. Otrčao sam ali ne njenoj kući nego kod Marte. Vidio sam u dvorištu parkiran traktor još uvijek. Polako sam došao do prozora kuhinje i tu sam ugledao prizor od koga mi je srce zastali. Marta je bila na koljenima izvadjenih sisa iz haljine i pušila kurac svom Miletu. On onako pijan jedva se držao na nogama. Moram priznati da je imao otprilike isti kurac kao i ja. Marta ga je sisala, lizala od jaja do glavića, dok je Mile zadovoljano mumlao.

Nisam mogao izdržati, izvadio sam kurac i počeo drkati na tu scenu. Nije se dugo zadržala željela je kurac u sebi. Ustala je okrenula se prema krevetu, skinula gaćice, zadigla suknjicu i naguzila mu se. Tražila je kao neka kujica željna parenja da je jebe. Tada sam ugledao prvi put njenu prelijepu guzu i pičku koja je bila obrasla crnim dlačicama. Mile je jedva prišao joj i stavio kurac unutra. Počeo je da gusla svoju ženicu. Za to vrijeme rukama joj je drpao sise. To je jako palilo.

Nabijala bi mu se i ona na kurčinu. Pomerala je svoje guzove u pravcu njegovog kurca želeći što prije da uđe u nju. Stenjala je glasno. Mile onako pijan nije dugo mogao izdržati. Uhvatio je za kukove i još nekoliko puta nategao na kurac i počeo da puni dlakavu pičku. Molila ga je da sačeka i ona da svrši ali uzalud. Njegov kurac je ispao iz nje a ona onako razočarana navukla je gaćice na sebe, govoreći mu kako nikad ne može do kraja da je zadovolji, da samo misli na sebe. Brzo sam kurac vratio u šorc i potrčao tetki nazad.

Rekao sam da mi je bolje. Moj kurac je bio jako napet u gaćama. Uskoro došli su i njih dvoje. Dok je namještaja Marta da jedemo jasno je uočila moji veliku izbočinu na šorcu. Zagledala se par trenutaka u njega. Ja sam shvatio šta želi. Iskreno i ja sam želio nju, ženu koja je bila željna mladog kurca. Napokon i to sam uspio da ostavrim, ali o tome u nastavku.. .

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 3358

Autor priče

milanrankovic74
milanrankovic74
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 190 cm
Težina: 85 kg
Izgled: U formi
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Lav
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija