Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Serviser centralnog grijanja

Kad sam se jutros probudila, činilo mi se da je hladnije nego inače. Probudila sam muža i on je rekao da, tako je. Ustao je i otišao se istuširati kad sam ga čuo kako psuje, kvragu, voda se ledi! Vratio se gol i rekao da je grijanje vjerojatno pokvareno. Bio je malo ljut i njegov penis je bio napola uzdignut ispred mene .. hihii i ja sam ga zgrabila. Rekao je da nažalost nema vremena za to i spustio se u ppodrum. Bila prilično napaljena i rado bih mu popušila. U zadnje vrijeme pod velikim stresom i teško se opušta.


Kad se vratio iz podruma rekao je da mora doći serviser. Nazvao je tvrtku i rekli su da će nekog poslatii da može doći za otprilike 2 sata. “ Ti samo idi na posao“, rekla sam mužu; „Mogu se sama snaći sa serviserom. Nije prvi put“ . Nježno se oprostio i odvezao na posao.

Obukla sam nešto, ali kako sam se kasnije htjela tuširati, navukla sam samo neku haljinu bez ičega ispod i bez grudnjaka. Malo sam švrljala po kući i još čistila ovo i ono kad je nakon cca jednog sata zazvonilo na vratima.


Pojurila sam do vrata i serviser je stajao tamo; star oko 40 godina sa lijepim osmijehom na licu. „Ups, to je bilo brzo“, rekla sam. “ Slučajno sam imao intervenciju u blizini“ odgovorio je. Pokazala sam mu podrum i kotao i on je sve pogledao. Tada sam shvatila da još uvijek moje gaćice vise na stalku za rublje. Pravio se da to nije vidio; ali jasno sam mu vidjela pogled. Odmah je otvorio kofer i izvadio alat. Pitala sam bi li kavu, kimnuo je da bi i odjurila sam u kuhinju.


Zgodan muškarac, pomislila sam u sebi i primijetila da su mi se bradavice odjednom stvrdnule i ispupčile.

Donijela sam mu kavu i na trenutak popričala; serviser mi je posramljeno pogledao bradavice. Trnci su me sve više prolazili, osjetila sam da mi se pička vlaži, a bradavice su mi se stvarno jako vidljivo isticale. Promucala sam nešto o tome da ću biti gore i otišla u dnevnu sobu. Isuse, je li me ovaj čovjek stvarno toliko napalio? Ili je to još uvijek bio san. Nisam to znala.


Sjela sam na kauč i odjednom se počela maziti. Činjenica da je muškarac bio u podrumu dodatno me napalila u tom trenutku. Nisam se mogla tek tako početi igrati sama sa sobom na kauču. Pomislilada odem vidjeti što on radi. Otrčala sam do podrumskih stepenica i tad sam začula lagani uzdah. Tiho sam se spuštala niz stepenice i dahtanje je postalo glasnije. Polako sam nastavila dalje i tada sam ga ugledala.

Sjedio je na stolcu, spuštenih hlača i tvrdog kurca u ruci, gledao u moje donje rublje na stalku za sušenje i drkao. Kakva slika. Postajalo mi je vruće i u pički mi je vlažilo, bradavice su htjele eksplodirati. Lik je stvarno sjedio u mom podrumu i drkao svoj, prekrani kurac, na moje gaćice. Ludilo.


Htjela sam se okrenuti i vratiti u dnevnu sobu, ali jednostavno nisam mogla. Umjesto toga, hrabro sam ušla u podrum, stala ispred njega i drsko ga upitala:“ Mogu li vam pomoći? “ Na trenutak se zaprepastio i promucao nešto o kako sam seksi s bradavicama, a zatim da ga pali donje rublje. Bila sam kao na daljinski. Skinula sam haljinu i uzela ga za ruku, stavila je na svoju mokru pičku, a on ju je odmah počeo nježno maziti, prsti su mu skliznuli kroz moju „raspuklinu“ u mene i počeo me je jebati svojim prstima .

Rukom sam ga uhvatila za kurac i nastavila drkati. Nisam mogla dugo izdržati jer sam bila prenapaljena i brzo sam svršila.


Pustila sam ga i sjela mu u krilo, njegova batina se zabila duboko u moju mokru picu i počela sam se nabijati na njega, gore-dolje, Pička mi je bila ko podmazana, klizila sam po njemu i bezdušno se nabijala na njega, guzica je pljeskala po njegovom trbuhu, znoj se cijedio, bila sam ko luda, glava prazna, samo čisti užitak mi je bio na pameti i tvrdi kurac u mojoj počki, što ćeš bolje, juhuuu. Lizao mi je bradavice sladostrasno i nježno u isto vrijeme.


On je zastenjao, ja sam zastala, ustala i rekla i njemu da ustane. Sjela sam na stolicu i njegov je kurac bio točno ispred mog lica. Nije čekao već mi je odmah gurnuo svoj mokri, sjajni glavić, koji je bio neposredno pred erupcijom, u usta.

Odmah sam ga duboko „progutala“ i rukama gnječila njegova punašna jaja. Stenjao je i špricao njihov sadržaj u moja usta, Sve sam uspjela progutati, ukusno je bilo.
Zahtjevno sam ga pogledala i rekla „sad ti. “. Poslušao je lizao me i bušio prstom do sljedećeg orgazma. Nije dugo trebalo i dahtala sam i grčila se, tresla na stolcu pred njim i stiskala mu butinama glavu zaronjenu u moje krilo.


Zatim sam pitala „ radi li opet grijanje? “. Kimnuo je i rekao: „radi, samo još moram napisatii izvješće koje mi moraš potpisati“. Naravno da sam potpisala i on je otišao smješeći se. “ Nadam se da će uskoro opet doći do kvara“, rekao je namignuvši. „Nadam se da neće“, nasmijala sam se. Usput, nikada nismo dobili račun za ovaj popravak i za sada grijanje radi.

Tko zna, tko zna, možda ga, potajno, jednom ugasim i pozovem .. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija