Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sestra moje cure

Imam 27 godina i predivnu curu, Ivanu. Ivana nije jedinica, tj ima dva brata i sestru, ali je najmlađa, pa je mezimica cijele familije. Ivana je stvarno bila preslatka. Duga smeđa kosa, bademaste oči i tijelo za bogove. Nije bila nešto visoka, oko 165 cm, ali je sve bilo super raspoređeno. Bujne sise i isto takva guza.

Sa njenom braćom sam se slagao super, jer smo bili nekako i vršnjaci, a stariju sestru Višnju još nisam upoznao. Višnja je radila vani, pa je rijetko dolazila kući. Po slikama sam vidio da je slika i prilika svoje mlađe sestre, jedino je bila malo viša na tatu. Sa Ivanom sam imao fenomenalan odnos, ali smo što se tiče seksa imali dosta problema, pa smo najčešće o napravili u autu ili negdje u prirodi, jer kod nje u kući nismo mogli, a ni kod mene. Nikad nismo bili sami. Do toga ljeta.

Spremali smo se na more u kuću njene none, a trebala bi nam se pridružiti i njena sestra za nekih tjedan dana. Dolje smo mogli napokon raditi šta smo htjeli, pa su nam noći najčešće bile provedene u seksu i preznojavanju u krevetu, pa bi poslije spavali do kasno. A onda bi se i u moru poslije hvatali, te napaljivali jedno drugo. Jednostavno smo uživali, a Ivanina nona se samo smješkala. Tada je došla Višnja. U živo je bila bolji komad nego na slikama, a od mene je bila starija dvije godine. Njoj osmijeh nikad nije silazio sa lica, a bila je super i u društvu. Čudilo me da nema dečka ili da već nije udata, ali je rekla da je jako probirljiva po tom pitanju, a to je začinila glasnim smijehom. Nakon par dana je Ivana morala natrag za Zagreb, ali samo na par dana.

- Bez brige sis, ja ću paziti na njega da ga neka ne ukrade! ! -rekla je Višnja veselo dok smo večer prije odlaska sjedili na terasi i pijuckali vino.
- Ne sumnjam u to.. -rekla je Ivana i nasmijala se- Ako ga uhvatiš u švrljanju slobodno ga utopi.
- A mene se ništa ne pita? -dodao sam kao uvrijeđeno, pa mi se Ivana odmah bacila u krilo i sad smo se ljubili ispred Višnje koja je samo sa 'negodovanjem' rekla:
- Ma daaaaajjjj.. odite u sobu.. odvratni ste.. -još smo se malo kesili, pa smo Ivana i ja ipak otišli u sobu, a ja sam dobio najbolje pušenje do tada.

Drugi dan smo odvezli Ivanu na autobus, a onda smo Višnja i ja otišli kupiti neke stvari koje je nona naručila, a cijelo vrijeme smo se podbadali i zafrkavali. Poslije ručka smo skupa otišli na plažu, pa smo se kupali i sunčali, a u jednom trenutku me zamolila da ju namažem po leđima i nogama. Mazao sam ju polako osjećajući pod prstima njenu mekanu kožu. Protiv moje volje mi se počeo dizati kurac u gaćama, pa su mi uskoro bile tijesne. Malo sam se pomaknuo kako se ne bi vidjela izbočina. Nastavio sam joj mazati leđa, a onda mi je rekla da joj namažem i po guzi i po nogama, pa sam se malo nečkao. Ipak sam ju krenuo mazati od stopala pa na više. Kad sam došao do guze kurac mi je bio tvrd kao kamen, a kad sam počeo mazati guzu samo mi se mutilo pred očima, pa sam ubrzo završio i brže bolje otišao u vodu. U vodi sam vidio kako se Višnja pridigla i gleda oko sebe, a onda me ugledala u vodi i nasmješila se. Nakon par trenutaka je ustala i krenula u vodu za mnom, pa je ubrzo bila kraj mene.

- Kud si nestao? -upitala je sa smješkom, a ja sam bio crven kao rak.
- Ma ništa.. trebao sam malo hlađenja -rekao sam nehajno, a ona me pogledala ispod oka i samo sa smješkom rekla:
- Nije ti se valjda digao? -i prije nego sam se snašao primila me za kurac ispod vode.
- Hej! ! ! Šta to radiš? -upitao sam ju pokušavši se odmaknuti od nje, ali mi nekako nije uspjevalo.
- Ma daj.. šta se odmičeš.. pa ne grizem.. -rekla je i primila me sa drugom rukom, a sa onom pod vodom je nastavila mijesiti moj kurac- Mmmmm.. pa ima tu dosta toga.. rekla je sis da pazim na tebe, a ovako će sve biti pod nadzorom.. -rekla je i namignula mi, pa jednu moju ruku uzela i stavila ju između svojih nogu.

Napipao sam njenu picu i odmaknuo gaćice u stranu, te gurnuo prst u njenu picu. Samo se lagano stresla, a bradavice su se odmah počele ocrtavati na tkanini gorjeg dijela badića. Ušli smo malo dublje u vodu, pa mi je izvukla kurac iz gaćica i počela ga ubrzano drkati dok sam ja njoj trljao picu, naročito klit i gurao joj prste u nju. Prigušeno je stenjala, da bi se uskoro stresla i svršila mi, te se naglo opustila, pa sam ju primio da ne ode pod vodu. Malo se pribrala i nastavila mi drkati kurac pod vodom dok i ja nisam svršio. Uspjela je uhvatiti malo sperme, pa ju je oblizala i nasmješila se, te dodala:

- Mislim da bi kasnije voljela osjetiti tvoju batinu i u svojoj maci, ako nemaš ništa protiv? -ja sam se samo nasmješio i kimnuo glavom.

Nakon još dva sata što smo bili na plaži otišli smo kući. None nije bilo, a ostavila nam je poruku da je otišla kod svoje sestre i da će doći tek oko 8 navečer, pa smo se Višnja i ja samo pogledali i ona me primila za ruku, te me povela u svoju sobu. Ubrzo smo bili goli pod tušem, a ona je čućala ispred mene i pušila mi kurac usput milujući moja jaja, a onda i prstom malo milovala moj šupak. Od toga mi je kurac bio tvrd kao kamen. Pomogao sam joj da ustane i zatvorili smo vodu, pa se samo ogrnuli učnicima i otišli u njenu sobu. Brzo smo legli, a ja sam se legao između njenih nogu i počeo joj lizati picu. Stenjala je i uvijala se dok sam joj cuclao nabrekli klitoris, a iz pice joj je curilo. Gurnuo sam joj još dva prsta unutra i sad sam ju jebao njima i cuclao klit istovremeno. Nije joj trebalo dugo da ponovo svrši, a kad se smirila raširio sam joj noge i polako ugurao kurac u njenu picu. Uspio sam odmah ugurati ga do jaja u nju, pa sam sad počeo lagano sa jebanjem. Obgrlila me oko vrata i privukla na svoje velike sise, pa sam ju polako jebao dok se ona kao priljepak stisla uz mene. Nismo žurili, a uživali smo u svakom trenutku našeg seksa. Nakon par minuta smo promjenili pozu, pa je sad ona bila na meni i diktirala je tempo kojim će moj kurac ulaziti u nju. Nakon petnaestak minuta mi je došlo da svršim, pa sam joj to i rekao, a ona se samo počela žešće nabijati na mene i čim je osjetila da svršavam nabila se do kraja na mene. Tako sam joj počeo puniti picu svojim sokovima. Ona se nastavila nabijati na mene pa je i ona nakon minute ponovo svršila.

Nakon toga se izvalila na mene i sad smo ležali na krevetu teško dišući kao da smo trčali maraton, a onda je tiho rekla:

- Znaš.. ovo mi je prvi seks nakon nekoliko mjeseci..
- Zezaš? -sa nevjericom sam upitao- Pa takav komad da nije imao nekoga? ? ?
- Rekla sam ti da sam jako izbirljiva.. -rekla je mazno prstima mi prelazeći preko trbuha do sad opuštenog kurca, a onda i po njemu- .. a sad mi je žao što te prije moje sis nisam upoznala..
- Kako to misliš? -upitao sam ju.
- Pa sviđaš mi se.. ali svojoj seki nikad ne bih otela frajera.. -rekla je, te se malo podigla i stavila glavu na moja prsa, pa nastavila- .. ali možemo se nastaviti družiti i dalje.. normalno, kad nje ne bude tu, pa da ne dođeš u iskušenje da ju prevariš..
- A sad ju kao ne varam, ha? ! -upitao sam sarkastično.
- Neeee.. ovo sve ostaje u familiji -rekla je i nasmješila se, pa se spustila na niže i uskoro je prestao svaki razgovor, jer joj je moj kurac ubrzo napunio usta, pa ga je isisala do kraja, a ja sam joj napunio usta svojom spermom.

Naredna dva dana smo se jebali kao zečevi, a i to uglavnom na nekoj pustoj plaži. Poslije se držala na distanci kad se vratila Ivana, a nakon ljeta smo znali uhvatiti trenutak kad bi došla natrag, pa bi se na brzinu pojebali negdje u mraku ili skroviti od svih.
I sada, nakon tri godine veze i nakon naše svadbe, Ivana ne zna da sam joj jebao sestru. A nadam se da ni neće saznati.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija