Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sestra moje cure

Imam 27 godina i predivnu curu, Ivanu. Ivana nije jedinica, tj ima dva brata i sestru, ali je najmlađa, pa je mezimica cijele familije. Ivana je stvarno bila preslatka. Duga smeđa kosa, bademaste oči i tijelo za bogove. Nije bila nešto visoka, oko 165 cm, ali je sve bilo super raspoređeno. Bujne sise i isto takva guza.

Sa njenom braćom sam se slagao super, jer smo bili nekako i vršnjaci, a stariju sestru Višnju još nisam upoznao. Višnja je radila vani, pa je rijetko dolazila kući. Po slikama sam vidio da je slika i prilika svoje mlađe sestre, jedino je bila malo viša na tatu. Sa Ivanom sam imao fenomenalan odnos, ali smo što se tiče seksa imali dosta problema, pa smo najčešće o napravili u autu ili negdje u prirodi, jer kod nje u kući nismo mogli, a ni kod mene. Nikad nismo bili sami. Do toga ljeta.

Spremali smo se na more u kuću njene none, a trebala bi nam se pridružiti i njena sestra za nekih tjedan dana. Dolje smo mogli napokon raditi šta smo htjeli, pa su nam noći najčešće bile provedene u seksu i preznojavanju u krevetu, pa bi poslije spavali do kasno. A onda bi se i u moru poslije hvatali, te napaljivali jedno drugo. Jednostavno smo uživali, a Ivanina nona se samo smješkala. Tada je došla Višnja. U živo je bila bolji komad nego na slikama, a od mene je bila starija dvije godine. Njoj osmijeh nikad nije silazio sa lica, a bila je super i u društvu. Čudilo me da nema dečka ili da već nije udata, ali je rekla da je jako probirljiva po tom pitanju, a to je začinila glasnim smijehom. Nakon par dana je Ivana morala natrag za Zagreb, ali samo na par dana.

- Bez brige sis, ja ću paziti na njega da ga neka ne ukrade! ! -rekla je Višnja veselo dok smo večer prije odlaska sjedili na terasi i pijuckali vino.
- Ne sumnjam u to.. -rekla je Ivana i nasmijala se- Ako ga uhvatiš u švrljanju slobodno ga utopi.
- A mene se ništa ne pita? -dodao sam kao uvrijeđeno, pa mi se Ivana odmah bacila u krilo i sad smo se ljubili ispred Višnje koja je samo sa 'negodovanjem' rekla:
- Ma daaaaajjjj.. odite u sobu.. odvratni ste.. -još smo se malo kesili, pa smo Ivana i ja ipak otišli u sobu, a ja sam dobio najbolje pušenje do tada.

Drugi dan smo odvezli Ivanu na autobus, a onda smo Višnja i ja otišli kupiti neke stvari koje je nona naručila, a cijelo vrijeme smo se podbadali i zafrkavali. Poslije ručka smo skupa otišli na plažu, pa smo se kupali i sunčali, a u jednom trenutku me zamolila da ju namažem po leđima i nogama. Mazao sam ju polako osjećajući pod prstima njenu mekanu kožu. Protiv moje volje mi se počeo dizati kurac u gaćama, pa su mi uskoro bile tijesne. Malo sam se pomaknuo kako se ne bi vidjela izbočina. Nastavio sam joj mazati leđa, a onda mi je rekla da joj namažem i po guzi i po nogama, pa sam se malo nečkao. Ipak sam ju krenuo mazati od stopala pa na više. Kad sam došao do guze kurac mi je bio tvrd kao kamen, a kad sam počeo mazati guzu samo mi se mutilo pred očima, pa sam ubrzo završio i brže bolje otišao u vodu. U vodi sam vidio kako se Višnja pridigla i gleda oko sebe, a onda me ugledala u vodi i nasmješila se. Nakon par trenutaka je ustala i krenula u vodu za mnom, pa je ubrzo bila kraj mene.

- Kud si nestao? -upitala je sa smješkom, a ja sam bio crven kao rak.
- Ma ništa.. trebao sam malo hlađenja -rekao sam nehajno, a ona me pogledala ispod oka i samo sa smješkom rekla:
- Nije ti se valjda digao? -i prije nego sam se snašao primila me za kurac ispod vode.
- Hej! ! ! Šta to radiš? -upitao sam ju pokušavši se odmaknuti od nje, ali mi nekako nije uspjevalo.
- Ma daj.. šta se odmičeš.. pa ne grizem.. -rekla je i primila me sa drugom rukom, a sa onom pod vodom je nastavila mijesiti moj kurac- Mmmmm.. pa ima tu dosta toga.. rekla je sis da pazim na tebe, a ovako će sve biti pod nadzorom.. -rekla je i namignula mi, pa jednu moju ruku uzela i stavila ju između svojih nogu.

Napipao sam njenu picu i odmaknuo gaćice u stranu, te gurnuo prst u njenu picu. Samo se lagano stresla, a bradavice su se odmah počele ocrtavati na tkanini gorjeg dijela badića. Ušli smo malo dublje u vodu, pa mi je izvukla kurac iz gaćica i počela ga ubrzano drkati dok sam ja njoj trljao picu, naročito klit i gurao joj prste u nju. Prigušeno je stenjala, da bi se uskoro stresla i svršila mi, te se naglo opustila, pa sam ju primio da ne ode pod vodu. Malo se pribrala i nastavila mi drkati kurac pod vodom dok i ja nisam svršio. Uspjela je uhvatiti malo sperme, pa ju je oblizala i nasmješila se, te dodala:

- Mislim da bi kasnije voljela osjetiti tvoju batinu i u svojoj maci, ako nemaš ništa protiv? -ja sam se samo nasmješio i kimnuo glavom.

Nakon još dva sata što smo bili na plaži otišli smo kući. None nije bilo, a ostavila nam je poruku da je otišla kod svoje sestre i da će doći tek oko 8 navečer, pa smo se Višnja i ja samo pogledali i ona me primila za ruku, te me povela u svoju sobu. Ubrzo smo bili goli pod tušem, a ona je čućala ispred mene i pušila mi kurac usput milujući moja jaja, a onda i prstom malo milovala moj šupak. Od toga mi je kurac bio tvrd kao kamen. Pomogao sam joj da ustane i zatvorili smo vodu, pa se samo ogrnuli učnicima i otišli u njenu sobu. Brzo smo legli, a ja sam se legao između njenih nogu i počeo joj lizati picu. Stenjala je i uvijala se dok sam joj cuclao nabrekli klitoris, a iz pice joj je curilo. Gurnuo sam joj još dva prsta unutra i sad sam ju jebao njima i cuclao klit istovremeno. Nije joj trebalo dugo da ponovo svrši, a kad se smirila raširio sam joj noge i polako ugurao kurac u njenu picu. Uspio sam odmah ugurati ga do jaja u nju, pa sam sad počeo lagano sa jebanjem. Obgrlila me oko vrata i privukla na svoje velike sise, pa sam ju polako jebao dok se ona kao priljepak stisla uz mene. Nismo žurili, a uživali smo u svakom trenutku našeg seksa. Nakon par minuta smo promjenili pozu, pa je sad ona bila na meni i diktirala je tempo kojim će moj kurac ulaziti u nju. Nakon petnaestak minuta mi je došlo da svršim, pa sam joj to i rekao, a ona se samo počela žešće nabijati na mene i čim je osjetila da svršavam nabila se do kraja na mene. Tako sam joj počeo puniti picu svojim sokovima. Ona se nastavila nabijati na mene pa je i ona nakon minute ponovo svršila.

Nakon toga se izvalila na mene i sad smo ležali na krevetu teško dišući kao da smo trčali maraton, a onda je tiho rekla:

- Znaš.. ovo mi je prvi seks nakon nekoliko mjeseci..
- Zezaš? -sa nevjericom sam upitao- Pa takav komad da nije imao nekoga? ? ?
- Rekla sam ti da sam jako izbirljiva.. -rekla je mazno prstima mi prelazeći preko trbuha do sad opuštenog kurca, a onda i po njemu- .. a sad mi je žao što te prije moje sis nisam upoznala..
- Kako to misliš? -upitao sam ju.
- Pa sviđaš mi se.. ali svojoj seki nikad ne bih otela frajera.. -rekla je, te se malo podigla i stavila glavu na moja prsa, pa nastavila- .. ali možemo se nastaviti družiti i dalje.. normalno, kad nje ne bude tu, pa da ne dođeš u iskušenje da ju prevariš..
- A sad ju kao ne varam, ha? ! -upitao sam sarkastično.
- Neeee.. ovo sve ostaje u familiji -rekla je i nasmješila se, pa se spustila na niže i uskoro je prestao svaki razgovor, jer joj je moj kurac ubrzo napunio usta, pa ga je isisala do kraja, a ja sam joj napunio usta svojom spermom.

Naredna dva dana smo se jebali kao zečevi, a i to uglavnom na nekoj pustoj plaži. Poslije se držala na distanci kad se vratila Ivana, a nakon ljeta smo znali uhvatiti trenutak kad bi došla natrag, pa bi se na brzinu pojebali negdje u mraku ili skroviti od svih.
I sada, nakon tri godine veze i nakon naše svadbe, Ivana ne zna da sam joj jebao sestru. A nadam se da ni neće saznati.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija