Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sestra moje cure

Ocjena: Nije ocjenjeno

U vezi sam već dvije godine i moju curu Maju i mene već smatraju riješenom stvari, te se samo čekala objava datuma vjenčanja. Maja je bila komad i po, visoka 165, čvrste i oble guze, sisa trojke i vitkog tijela. Oboje smo obožavali analni seks i obavezno bi nakon punjenja njene uske pičke punili njenu čvrstu i usku guzu.

U početku je stenjala i vrištala, ali nije dala da odustanem, pa bi ju nastavljao jebati dok joj ne bi guzu potpuno rasturio. Sad se već navikla na dužinu i debljinu mog kurca, pa sam imao osjećaj kao da ju jebem u pičku. Bili smo kompatibilni, što bi se reklo, i sve je klapalo, barem dok se nije pojavila Majina mlađa sestra Kristina. Kristina je bila četri godine mlađa od Maje i kada smo Maja i ja prohodali, ona je bila na studiranju u Španjolskoj. A nije baš da je dolazila kući za praznike jer je i radila tamo, pa je slobodno vrijeme koristila za učenje, a ne dolazak kući. Ove godine je diplomirala i sad se sa starcima nakon diplome vratila kući, iako je razmišljala da ostane tamo, jer je Barcelona predivan grad i imala je dobar posao, ali je ipak htjela doći malo kući. Do sada sam samo vidio njene slike, a tamo mi nije izgledala kao neka ljepotica, možda zato što sam bio zateleban u Maju. Ali kada sam Kristinu prvi puta vidio u živo usta su mi se trenutno osušila. Bila je komad i to kakav. Duga kosa boje meda koja je izgledala kao da je izblijedila na suncu, plave oči, za razliku od Majinih zelenih, solidne četvorke i vitko i čvrsto tijelo koje je odavalo bavljenje sportom. Čuo sam da je postala aktivna u zumbi, nekoj mješavini fitnessa i aerobika uz muziku, a kako je izgledala nisam nimalo sumnjao u to. Maja nas je i službeno upoznala, a Kristina je ispalila:

- Aaaa.. znači to je tvoj guzojebač? ! ? ! -uz široki osmjeh, naravno, a ja sam se zacrvenio kao rak, ali sam samo kimnuo glavom.

Znao sam da njih dvije često razgovaraju i kontaktiraju telefonom, skypeom, na chatu i preko fejsa, ali nisam bio svjestan o čemu razgovaraju. Znam da mi je Maja rekla da između njih dvije nema nikakvih tajni, ali ovo nisam očekivao. Pogotovo ono što se desilo u narednih nekoliko dana.
Kad god bih ostao nasamo sa Kristinom osjećao sam se kao nevina žrtva ispred nekog predatora, koji samo čeka nesmotrenost da ju zaskoči. Kad sam to rekao Maji ova je umrla od smijeha, a kad se malo smirila samo je prokomentirala da ju ne bi iznenadilo kad bi Kristina nasrnula na mene, jer joj je podrobno opisala mene u krevetu, a Kristina je žudila za dobrim kurcem. Od tada sam pazio na svaki njen pokret i pogled, tako da sam primjetio da me odmjerava i čudno gleda. Ali je sve bilo OK, do te srijede.

Maja je sa starcima otišla do grada u nekakav shopping, a ja sam sa posla došao kući potpuno smetnuvši sa uma da su oni u gradu, a da je Kristina kod kuće. Bilo je tiho kad sam otključao i ušao u kuću, te otišao do sobe uzeti čistu odjeću i otišao do kupaonice. Bio sam nekih minutu ili dvije ispod tuša kad mi se učinilo da je netko otvorio i zatvorio vrata, a s obzirom da sam bio uvjeren da sam sam doma bilo mi je to čudno. Odmaknuo sam zavjesu sa kade i ugledao potpuno golu Kristinu ispred sebe:

- Ćao mačak.. . -njen pogled je kliznuo na moj nasapunani kurac i samo se osmjehnula- mmmmmm.. vidim da je sekica govorila istinu..

Nisam stigao ništa reći, a Kristina je već ulazila u kadu kraj mene i primila me za nasapunjani kurac i odmah ga počela trljati usput mi uvalivši svoj jezik. Konačno sam došao k sebi i odmaknuo ju, te prosiktao:

- Kiki ti nisi normalna! ! ! ! ! Šta ti je? ?
- Kako šta mi je? Pa vidiš da te želim, naročito tvoj kurac.. -rekla je i spustila se na koljena, te počela pušiti moj kurac koji je očistila vodom od sapunice.

Gledao sam i više nisam ništa govorio, jer je njen jezik na mom kurcu bilo nešto fenomenalno. Naslonio sam se na zid iza kade i gledao kako moj debeli kurac nestaje u njenim ustima, ali ga je sve teže gutala kako je on rastao. Uskoro je samo pola kurca mogla progutati, jer se on izdužio i proširio u svoj svojoj raskoši. Nakon par minuta je konačno stala sa pušenjem i pogledala me sa smješkom dok joj se slina cijedila niz bradu, pa samo rekla:

- Zabij mi ga do kraja i bez ustezanja..

Zatim se ustala i rukama naslonila na zid, a guzu izbacila prema meni. Prošao sam rukom po njenoj pički koja je bila dobro mokra i gurnuo joj dva prsta unutra. Veselo je zamumljala i uzdahnula, pa sam ju malo prstenjačio i jebao gurajući joj prste u pičku dok nije zastenjala i promuklo rekla da se ne zajebavam već da joj ga zabijem. Poslušao sam ju i stao iza nje, te joj ga naglo zabio do jaja tako da je vrisnula, ali se odmah i nabila na mene, pa je sad imala stisnutu pičku oko moga kurca. Primio sam ju za bokove i počeo joj ga zabijati pazeći pritom da ne skliznem po mokroj kadi. Stenjali smo oboje i dahtali dok sam ju jebao žestoko. Desetak minuta nabijanje mi je prošlo kao u snu, ali sam bio dovoljno pribran da ga na vrijeme izvučem i da se ona okrene, te da joj ga gurnem opet u usta, te joj svršim u usta. Gutala je svu spermu koja je šibala iz mog kurca iako joj je malo pobjeglo sa strane, ali se nije obazirala, već mi je i dalje drkala kurac i lizala ga, pa čim ga je ponovo učvrstila rekla mi je da se sjednem u kadu. Čim sam se smjestio opkoračila me i nabila se na moj kurac. Sad sam imao njene velike sise ispred sebe i počeo sam ih mijesiti dok se ona držala za rubove kade i nabijala se na moj kurac. Ubrzo je svršila i kurac mi je bio zaliven njenim sokovima, ali nije se dala smesti, već se i dalje nastavila nabijati na moj kurac. Nakon par minuta je stala i pogledala me, pa me poljubila i polako se ustala, a onda na moje iznenađenje primila moj kurac i namjestila ga ulaz u svoj šupak, te se počela pomalo spuštati na njega. Ispočetka je išlo teško, ali je onda samo kliznuo u nju, a ona je vrisnula, pa malo zastala davši mi rukom znak da pričekam. Nakon par trenutaka se opet počela spuštati niz njega i uskoro uz puno stenjanja i dahtanja je ušao do pola u nju. Zatim se počela odizati i nabijati na njega, da bi nakon svakog drugog nabijanja ulazio sve dublje u njen šupak i uskoro je skoro cijeli bio u njemu. Ubrzo se samo čulo stenjanje i uzdisanje, a ono malo vode ispod nas je samo šljapkalo i radilo čudne zvukove.

Trebalo nam je dobrih petnaestak minuta dok oboje nismo počeli svršavati, a iz njene pičke je izletio mlaz njenih sokova i pišake, dok je moja sperma punila njenu guzu. Oboje smo se tresli kao da je kada spojena na struju, u orgazmu koji smo doživjeli, a onda se samo umorno naslonila na mene, dok mi se kurac polako opuštao i nije napokon kliznuo iz njenog dobrano raširenog šupka. Zagrlila me i poljubila, pa onda tiho rekla:

- Ovo je bilo fenomenalno i točno ono što sam trebala, a ako ti ova moja nevaljalka od sekice ne bude dala ili te naljuti slobodno se možeš meni obratiti i dobro me napuniti. Moje rupice će uvijek biti tebi na izvolte.. -nakon toga me poljubila i napokon smo se oboje otuširali, te se međusobno obrisali, a sviđalo joj se kako sam joj pažljivo brisao sise koje su odmah izbacile napete bradavice, pa je samo prokomentirala da bi mogli još jedan brzinski, ali srećom nismo, jer su se desetak minuta kasnije pojavili naši iz grada.

Od tada sam se par puta pojebao sa Kristinom, a ni ona, a ni ja nismo ništa rekli Maji. Poslije je otišla natrag za Barcelonu, ali je rekla da će uskoro opet doći kući i da će mi pružiti nešto posebno. Sljedeće ljeto smo napokon organizirali svadbu, a ja sam od Kristine dobio poklon koji ću pamtiti za čitav život.. . ali o tome drugi puta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija