Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sestrična deklice

Že osem mesecev sem v zvezi s svojo punco Heleno in ji je super skupaj, njen seks je čudovit, sprejema in uresničuje vse moje najbolj nore fantazije. Nikoli je nisem prevaral in o tem nisem razmišljal, dokler nisem srečal njenega bratranca Zorana, ki je pred dnevi prišel iz Niša.

Zoran je bil leto dni mlajši od Helene, a je bila videti precej starejša od nje. Visoka več kot 170 cm, dolge noge, močna stegna, okrogla velika zadnjica, ozek pas in velike prsi, je bila videti popolno. V naše mesto je prišla s Heleno čez počitnice in ko sem jo videl na postaji, ko sem jo čakal s Heleno, je v sekundi vstala, sem si mislil, kdo je ta prasica, naj jo slečem mešala se je v sivih gamašah, ko je šla mimo mene.

Odpeljal sem jih domov z dogovorom, da gredo vsi skupaj nocoj. Prišel sem domov in Zoran mi ni šel iz glave, bil sem pohoten zanjo, a sem se trudil, da bi čim več pozabil, ker je bila vseeno sestrična moje punce. Zvečer sem se pripravil in jih pobral. Prišel je pred hišo, kjer je živela moja punca, in ju čakal nekaj minut.

Najprej je prišla ven Helena, lepa kot vedno, poljubila sva se, potem pa je Zoran prišel ven v kratkih hlačah, pod katerimi je lahko črta zadnjice se vidi in nad vrhom, pod katerim so izbruhnile prsi. Gledal sem vanjo, začel pogoltniti gned, bila je neverjetna, gledal sem, da bi odmaknil oči od nje, kolikor sem lahko, dekle ne bi opazilo, a bila je tako dobra, da sem ji pogoltnil oči.

Vsedli smo se v avto in se odpravili proti mestu. Kmalu smo bili v diskoteki, ko smo vstopili vanjo, so se fantje začeli obračati in strmeti v Zorana. S par prijateljic sva sedela v kabinah, Zorana pa zraven mene, cel večer nisem odmaknil oči s kolen. Nekje okoli polnoči je šla Helena s prijateljico ven malo pogovarjat, ker se že dolgo nista videla, jaz pa sem ostal pri Zoranu v diskoteki.

Nekateri fantje so se ji začeli približevati in jo nadlegovati, ona pa mi je rekla, da hočeš iti z mano, ne vem, kaj bom s temi debili. Šla sem za njo, šla sva ven, skušala sva najti Heleno in prijateljico, a ju ni bilo nikjer, zato sva se odločila, da se malo peljeva.

Vsedli smo se v avto in začeli narediti nekaj krogov po mestu in začeli smo se pogovarjati. Kaj dolgočasijo ti snubci, da bežiš, sem ji rekel skozi smeh. Ne glede na to, kakšni snubci vseh kretenov, nihče ni zanimiv, res ne vem, kje te je moja sestrična našla tako sladkega med temi kmečki, je odgovorila.

Treznil sem se in se vklopil, ko sem slišal, kaj je rekla, in se zasmejal. In vprašala je, kaj si mislite o meni, ali sem vam všeč? Presenetilo me je vprašanje, nisem vedela, kaj naj odgovorim na to, ki mi je všeč, in ne, mislim, srčkan si, čeden. Mm, kako mi je všeč, ko si tako sladka in sramežljiva, kako si zapletena in me gledaš, je odgovorila.

Naredil sem samomor, bil sem pohoten, nisem vedel, kaj naj naredim, odlomil bi jo z kura, ampak spet morda kurba namerno provocira in provocira. Kaj je narobe, te je strah reči, da ti to ni všeč, je rekla in snela top. Ogromne prsi so padle ven, strmel sem vanje in naglo zaviral, daj, uprite se jim, je rekla? Pravkar sem zavil s ceste in dobesedno skočil nanjo.

Zgrabila sem te velike prsi in jih začela lizati in stiskati. Daj mi kurac sleči, začela je govoriti z mano in jaz sem se slekel in sedel na sedež, ona pa se je sklonila in ga vzela v usta. Mm, kaj za vraga imaš, je rekla in začela pogoltniti. Počasi je izginila v njenih ustih in pogoltnila je skoraj do konca, izgubila sem nadzor nad tem, močno ji je vzelo lase in začelo močno tolči, zadušila se je, slina ji je pritekla iz ust in jo brutalno tolkala po ustih.

Vzel sem ji kurac iz ust, in rekel, drekni ga z joki, ona ga je vzela, dala ga med prsi, stisnila in začela vleči gor in dol. V tistem trenutku mi je zazvonil telefon, bila je Helena, vprašala je, kje smo in naj jo pripeljem domov. V tem času me je Zoran trzal z dojki in začutila sem, da prihajam.

Kmalu sem začel brizgati curke sperme po njenih prsih, vratu in ustih. Jaz sem se oblekel in hitro odšel proti mestu, ona pa se je obrisala in oblekla in kmalu sva bila v centru, kjer je čakala Helena. Usedla se je in odpeljal sem jih domov, jaz pa sem se nato napotil k svojemu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija