Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šetnja sa psom

Svaku večer šetam psa po naselju u kojem živim. Imam određeni krug kojim prolazim i često uz put nekog vidim u dvorištu, na terasi, u vrtu, kako već bude, uvije s nekim izmijenim neku riječ i tako svaki dan. Ima jedna kuća u kojoj živi neki udovac sa sinom i snahom. Međutim primijetio sam jednog dana da na terasi sjedi s jednom ženom srednjih godina. Viđao sam ih i drugi i skoro svaki sljedeći dan i shvatio da si je udovac našao rugu i doveo ju u kuću. Istovremeno sam primijetio da više ne viđam sina , snahu i njihovu djecu, no to nije bitno za priču. Onako fizički, koliko sam mogao vidjeti s ceste nije bila ružna, kratke kose, naočale, linija, s obzirom na godine vrlo dobra, grudi, guza normalne.

Svaki put bih pozdravio, oni bi odzdravili, koji put bi čovjek pitao jesam li za rakiju, no kako rakiju pijem samo ujutro i oko ručka zahvalio bih se na ponudi. Jednom prilikom sam prolazio, bilo je ljetno predvečerje i ona je sjedila u nekoj dugoj bijeloj laganoj laganoj košulji na kamping stolici s naslonom, nogu ispruženih na neku štoklicu, vidjelo se sve od nožnih prstiju do preko pola butine i to je bilo baš lijepo i pomalo seksi. Mislim da je brusila nokte na rukama. Bila je sama. Pozdravio sam, odzdravila je, a ja sam si, u prolazu, pomislio da što me sada ne pozove na piće- Nisam prošao desetak koraka kad začujem kako me zove- susjed, susjed! Ja se okrenem i ona me oslonjena na ogradu pita jesam li za pivu? Normalno da jesam, bila je sparna i topla večer i hladna piva je baš ono što mi treba. U sebi pomislim da bi mi dobro došla i vrela žena. Uđem u dvorište i ugledam ju onako uspravnu u toj bijeloj, skoro prozirnoj košulji, koja joj je bila do pola butine, kroz koju su se nazirale minimalističke gaćice, neka lagan potkošulja, grudnjak nije imala. Stresao sam se do jaja, osjetio leptirće u trbuhu i brzo čučnuo, zavezao cucka za neki stup i sjeo na ponuđeno mjesto na klupi uza zid da se ne vidi kako mi se kurac diže u sportskim gaćama, koje sam imao na sebi.

Otišla je u kuću i donijela hladno, onako lijepo, kao na reklami, orošenu hladnu pivu i čašu te sjela, ne na stolicu preko puta mene, nego na klupu do mene. Majko moja, ovo sluti na situaciju, daj Bože, tu će biti svašta. Kako je sjela tako je svojom golom nogom dodirnula moju nogu i nije ju micala, nego još više priljubljivala uz nju. Hoćeš, nećeš pogled mi je skliznuo u njena njedra i grudi koje su se nazirale ispod košulje, a i na butine, malo razmaknute, neposredno do mene. Nisam puno okolišao, moja deviza je – iskoristi priliku koja ti se nudi. Položio sam ruku na unutarnju stranu njene desne butine i oičeo ju milovati, nije se bunila, niti mi micala ruku, malo se stresla i zažmirila. Krenuo sam prema gore, lagano ju draškjući i došao do gaćica. Pogladio sam je preko tkanine po mačkici, uzdahnula je i položola svoju ljevicu na moje međunožje i preko gaća me primila za kurac, a ja sam uz rub njenih gaćica gurnuo ruku do njene dlakave pičkice. Promrmljao sam pitanje- gdje je gazda, odgovorila je da je u toplicama i rekla da idemo u sobu. Ustali smo i krenuo sam za njom u kuću. Soba je bila odmah lijevo od ulaza, zatvorila je vrata i ušli smo u sobu, a ona je odmah rekla skidaj se i sama je skinula sve sa sebe. Onako na brzinu, prije nego me je srušila na krevet vidio sam da ima baš lijepo tijelo, nešto više sala na trbušćiću, nema strija. Ležao sam na leđima s guzicom na rubu kreveta, a ona je kleknula između mojih nogu, uhvatila me za kurac i počela lagano nadrkavat, kleknula je i stavila ga u usta, cuclala mi je i grickala glavić, drepala jaja. Zatim je ustala i držeći me za kurac povlačila me prema sredini kreveta i opkoračila me s guzom prema mom licu i ponovo mi počela pušiti, a ja sam privukao ju na sebe i uvukao joj jezik u pičku. Lizao sam joj pičku i klitoris, gurao jezik unutra i gutao sokove, dok je ona pušila, cuclala, češkala me i štipkala po jajima. Onda je ustala i dalje leđima prema meni čučnula, uzela kurac u ruku, stavila ga na ulaz svoje pičke i sjela na mene i počela se nabijat gore, dolje.

Pridržavao sam joj guzu i podizao se i spuštao u kukovima kako bih što više osjećao stijenke njene pičke. Izvijala se, mrdala guzom, stanjala, a i ja sam ju pratio. Htio sam da to jebanje traje što dulje i da što više uživam. Onda se okrenula prema meni, ne ispuštajući kurac iz pičke, spustila se prema meni i strasno smo se ljubili ne prestajući s jebanjem. Jezici su se prepletali, palacali po ustima, ona je podizala i spuštala guzu, klizala po mom kurcu gore, dolje, ja sam joj razlvačio guzove i navlačeći ju na sebe, gurajući prst u šupak. Zatim je ustala, okrenula se i naguzila. Kleknuo sam iza nje i ušao u nju s guza. Uzbuđivalo me gledati kako moj kurac izlazi i ulazi u pičku. Osjetio sam da je počela rukom masirati svoju mačkicu i pojačavati si užitak. Rekla je odi do kraja, ne štedi me, razbucaj me. Jebao sam je iz sve snage, duša mi je već, kako se kaže, izlazila na nos, znoj je kapao na njena leđa, ona je opet sve više jecala, uzdisala, uvijala guzu, nabijala se na mene, osjetio da se njena pička grči i da stišće moj kurac otpustio sve kočnice, mahnito ju jebao i svršio što sam žešće i jače mogao. Svršili smo istovremeno i ona se jednostavno „razlila“ po krevetu, a ja sam ostao ležeti na njoj s kurcem u pički, ljubio sam ju po vratu, imao sam osjećaj da pičkom cijedi moj kurac, prošaptala je samo da ostanem tako i da me želi još malo osjećati na sebi i u sebi.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija