Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Šetnja uz more

Čitavu noć nisam mogao spavati razmišljao sam o prizorima koje sam vidio i osjetio Šetajući uz obalu pronašao sam divlju plažu u početku sam naišao na par starijih gospođa koje su se sunčale gole a što sam više odmicao nailazio sam na sve više brončanih tijela golih muškaraca različitih godina.
More je bilo čisto tako da sam ušao i okupao se Nakon što sam izišao legao sam na obližnji ravni kamen. Na sebi sam imao kupaće gaće. Uskoro sam osjetio nelagodu jer u blizini mene su se sunčala par golih muškaraca. Tako da sam ležeći polako skinio kupači sa sebe. Bijela koža guzova i intimnog područja isticala se na sivom kamenu. Zbog topline sunca i toplog vjetra osjetio sam kako mi ugoda prolazi tijelom. Kurac mi se polako počeo dizati. Okrenuo sam se na prsa kako bi sakrio erekciju.

Uskoro su kraj mene prošla dva muškarca sa potpuno ukrućenim alatkama. Na trenutak su me pogledali od glave do pete te produžili. Još netko vrijeme sam se sunčao i kad mi je splasnula erekcija odlučio sam se prošetati. Polako sam se digao i na trenutak pomislio da obučem kupaći ali sam odustao. Lagano sam krenuo šetati. Uživa sam u slobodi koju sam osjećao dok su mi se jaja i kurac njihali u ritmu hodanja. Uskoro sam shvatio na kakvoj sam plaži.

Vidio sam da sve što idem dalje sve više muškaraca se skupa sunča dodirujući jedno drugo pri čemu su im spolovila bila dignuta . Lagano su drkali jedni drugima . Nastavio sam se šetati sve dok nisam vidio kako muškarac oralno zadovoljava drugog prošao sam kraj njih.
Osjetio sam kako mi se tijelo uzbuđuje. Kurac mi se lagano ukručuje uskoro sam sjeo na ravnu ploču pri čemu sam razmaknuo noge kako bi suncu izložio unutrašnju stranu prepona.
Lagano sam razmišljao o svemu što sam vidio tako da nisam čuo korake koji su se zaustavili kraj mene. Iz razmišljanja me prenio glas vidim da ste novi . Nadam se da ne smetam. Nisam ni stigao odgovoriti spustio je ruku na moja jaja.

Polako ih je mjesio vidim da Ti ne smeta te prstima obuhvatio korijen kurca te lagano krenuo sa drkanjem. Vidjevši da sam iznenađen rekao je ne brini ništa ne radimo neprirodno. Potpuno sam se opustio te uživao u ugodi koja mi se širila tijelom. Te za nekoliko trenutaka mlaz sperme potekao je iz mog kurca. Želiš li nastaviti sa uživanjem. Klimnio sam glavom znajući da me želi jebat. Lagano sam krenuo za njim Uskim putem došli smo do proplanka na kojem je već bio postavljen veliki ručnik Okrenuo se prema meni te me strasno poljubio. Poljubac sam prihvatio a naše ruke klizili su po tijelima. Polako me je spustio na ručnik te kremom za sunčanje namazao svoje spolovilo. Namistio se iza moje guze. Lagano je vrhom kurca prošao između mojih guzova. Uskoro je vrh glavića namjestio na ulaz u guzu te polako krenuo sa ulaskom.
Guza mi se polako širila uskoro je ušao čitavom dužinom u mene.

A onda je krenuo sa ulascima i izlascima najprije polako a onda sve brže. Uskoro je svršio duboko u mene. Nakon što ga je izvadio zajedno smo otišli u more gdje smo sa sebe oprali tragove sperme. Nakon toga smo se pozdravili. Lagano sam nastavio šetati uskoro sam se iznenadio kada sam prepoznao Marka kolegu iz srednje škole. Vidio sam da je iznenađene što mene vidi. Nakon što smo se pozdravili spustio sam ruku na njegovo spolovilo. Nakon čega je on spustio ruku na moje. Znao sam da je oženjen. Sjeli smo jedno do drugoga i lagano drkali dok smo razgovarali. Rekao mi je da su on i žena aktivni bi swingeri. Uskoro smo jedno drugog doveli do vrhunca. Otišli smo do mora i lagano oprali kurce te zaplivali. Vraćajući se prema obali primijetio sam da prema našem mjestu dolaze dvije dame. Stale su kraj našeg mjesta Polako su skinule sve sa sebe. Marko mi je rekao da je to njegova žena i nećakinja. Polako smo doplivao do obale i izašli. Nakon toga nas je upoznao Maja i Goga. Mogu reć da su jedna i druga imale velike bradavice. Prekrasni venerin brežuljak obrastao sa crnim stidnim dlakama. Osjetio sam kako promatraju moj kurac.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija