Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SEX SA UDATOM ŽENOM

U komšiluk se prošle sedmice doselila stara milf koja je bila udata i imala je dvoje djece.
I pored toga što je bila udata i što je rađala i dalje je bila strašno i jebeno sexi i izazovna. Ispočetka nisam imao hrabrosti da joj priđem i bilo šta kažem,pitam jer sam bio klinac a ona je imala oko 38-40 godina ali je izgledala dosta mlađe i nikad joj ne bih dao toliko godina.
Kako su dani odmicali sve sam više bio opsjednut njom i njenim tijelom pa sam počeo da je špijuniram preko dana kada joj muž nije kući,par puta sam je vidio kako se presvlači i vidio sam to njeno zavodljivo golo tijelo i rutavu pičku koju je sredila pod trokut što me još više napalilo.Došao bih kući i odma ga pepao na nju.

Par puta sam je špijunirao i sa svog prozora kako se šetkara po ulici sa svojom dječicom u minićuu.Zadao sam sebi zadatak "ti ovo moraš karati" nisam želio da se predam i odustanem.Jedan dan kad je krenula u trgovinu izletio sam iz kuće i pravo za njom da ne ispadnem ološ javio sam joj se fino sa "dobar dan kako ste?".Odgovorila je super dečko kako si mi tii i razvezali smo priču do trgovine išlo je sve super i po planu.U njenim očima sam vidio da ona nije zadovoljna u braku na šta mi se i požalila,što je meni bilo malo čudno ipak me tek upoznala al to mi se sviđaloo.

Rekla je kako joj muž dosta vremena provodi na poslu i da je zapostavio.Stigli smo do trgovine ja sam otišao u jednu ona u drugu rekla mi je navrati na kafu kad budeš mogao.Obećao sam da ću doći.Sutradan kada sam ustao bilo je oko 9-10 doručkovao sam obavio par nekih poslića u dvorištu i uputio se kod konee.Pri ulasku u stan dočekala me sa dobrodošlicom "ćao macane".U tom trenutku sam se zapitao bože da li ja ovo sanjam.Sve je navodilo na sex.Rekla mi je kako je muža i djecu otpratila i da je sama kući do 5-6 navečer pa ako sam za da joj pravim društvo danas.Naravno da hoću odgovorio sam kao iz topa.Počela je da me ispituje da li imam djevojku,kad sam zadnji put imao sex,koliki mi je kurac da li mogu da zadovoljim ženu njenih godina da se posle sex-a osjeća zadovoljna i još nekih mini pitanja je bilo.Na sve sam dao odg i počela je da se oblizuje i da me miluje po glavi uz smješak.

Onda je prešla na posao svukla mi je trenerku i prva reakcija joj je bilaa "waooo" tvoja centrimetaža odgovara meni ni prevelik ni premal nego taman,nasmijao sam se i počela je da mi ga pušii.Napokon moje pratnje i želje su se ostvarile bio sam presretan.Pušila mi ga je tako jedno pola sataa bilo mi je baš lijepo.Kurac mi je bio jako tvrd i spreman za ulijetanja u njenu staru,iskusnu,vruću picu.Počeo sam prvo lagano,na šta je ona odgovorila "ma daj ubrzaj to" što sam ja i uradio.

Počela je da stenje jako,glasno a balkonska vrata su bila otvorena,pa sam na kratko morao da prekinem sa karanjem da bih zatvorio da ne čuje ostali komšiluk.Zatvorio sam ga i nastavio da karam,malo bi je dosadio taj brzi tempo pa sam izvadio kurac iz njene mace i počeo da je udaram glavićem po picii.Uzdisala je ahhh ahhh svršit ću i ubrzo je svršilaa po mojim jajima.Odlučio sam malo da se igram naizmjenično sam ga ubacivao malo u šupak malo u picu.Rekla mi je da je bolje jebem od njenog muža i da bih mogla i jedno moje dijete da ima od viška glava ne bolii ali ja to nisam želio bio sam isuviše mlad za nju mama mi je mogla biti tako da sam ga izvadio na vrijeme i svršio joj po guzovimaa tačnije zalio sam je sa dosta vruće spermee.

Otišli smo se tuširat i ubrzo sam morao kući da idem jer je morala da ide po djecu u obdaništee.Uz osmijeh mi je rekla strastveni jebaču navrati opet što me obradovalo.Jedva čekam ponovni sex sa starom milf.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija