Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex iza šanka

Nekako sam oduvijek htio biti barmen ili konobar. Gledao sam masu filmova kao klinac i svidjelo mi se to što se svi uvijek povjeravaju barmenu i odaju mu svoje male tajne, a opet obrate mu se i za savjet ili on zna nešto što nitko drugi ne zna. To mi je bilo fora. Barem dok nisam počeo raditi.

Uvijek sam radio neke prekovremene sate, do kasno u noć, bio umoran kao pas i jedva čekao vidjeti krevet. Ali opet, bila je dobra lova ili sam ja valjda imao sreću da radim na takvim mjestima gdje se dobro plaćalo. A kad sam navršio 30 odlučio sam se osamostaliti i pokrenuti vlastiti posao.
Počeo sam sa jednim kolegom, ali se je on brzo zasitio i nakon godinu dana sam ostao opet sam, pa sam odlučio zaposliti još par ljudi. I tako sam zaposlio jednog tipa i curu koji su radili prije podne, a ja sam sa još jednom curom radio popodne. I nakon kratkog vremena je sve klapalo, pa sam ih uredno plaćao uz dogovor da si manču dijele između sebe i bez mog uplitanja.

Nakon nekog vremena sam primjetio da se Maja, cura koja je sa mnom radila poslijepodne nekako promjenila u ponašanju. Sve više se počinjala kao trljati uz mene kad bi ulazila iza šanka iako je bilo dovoljno mjesta za oboje. A onda bi kad bi imala nešto slobodnog vremena znala doći za šank da opere suđe i uvijek bi se nekako naguzila prema meni, a počela je nositi i uske majice koje su isticale njene sise koje nisu bile baš male. Čista četvorka, a i guza je bila super, uvijek istaknuta u uskim trapericama. I znala se braniti od nasrtljivih gostiju, kojih je bilo, naročito u popodnevnoj smjeni. Zato sam ja radio popodne da bi se izbjegle konfliktne situacije iako ih je bilo. Doduše, neki su dobili sa tacnom po glavi od Maje, ali najčešće se rješavalo riječima.

Iskreno, Maja mi se sviđala i ne bih imao ništa protiv zabiti joj ga u pičku, ali nisam bio siguran da li bi to htjela, a tada sam još bio u nekakvoj li-la vezi, pa sam držao distancu. Do te večeri.

Bila je kiša, mračna i hladna jesenja večer i već je oko 22 sata i zadnja duša nestala iz kafića. Maja je čistila stolove, dok sam ja slagao čaše na pranje u mašinu, a onda krenuo sa obračunom. Uto me Maja zazvala:

- Mario, hoću li zaključati? -pogledao sam na sat i vidio da je već pola jedanaest, pa sam samo rekao.
- Daj, više sigurno neće nitko doći..

Zaključala je i pomela pod, jer ujutro rano ionako dolazi žena koja čisti sve, pa nema potrebe prati podove. Zatim je došla za šank i pomogla mi sa obračunom i mjerenjem potočenog, a kad se saginjala do frižidera ispod šanka naprčila se prema meni i sad sam gledao njenu napetu stražnjicu, a kurac mi se lagano budio. Kako nisam mogao proći lagano sam ju pljesnuo po njoj i rekao:

- Ajde miči tu guzu.. -a ona se samo naglo uspravila.
- Hej! ! ! ! Nije ona za lupanje.. -rekla je dok sam prolazio kraj nje, a ja sam upitao.
- A da? A za šta je onda?
- Za lagano maženje i milovanje -rekla je to tako zavodljivim glasom da sam samo progutao knedlu i odmah ju zamislio nataknutu na svoj kurac, ali sam samo zažmirio i otišao do skladišta.

Kad sam se vratio bila je naslonjena na šank naprčene guze prema prolazu i nešto prtljala po mobitelu. Došao sam do nje i samo rukom prešao lagano preko njene napete guze, a ona se samo promeškoljila i rekla:

- E to je već bolje, mada.. -tu je stala i pogledala preko ramena prema meni i tiho rekla- .. ipak se bolje osjeti kad je gola.. -a onda se nabila njom na moje prepone i pritisla mi moj polunapeti kurac, te samo rekla- Oooo.. pa ima toga tu dosta..
- Maja.. -započeo sam, ali sam stao jer se okrenula i čućnula ispred mene, te prošla rukom po mojim hlačama i izbočini koja je polako bivala sve veća.

Zatim je otkopčala zip i uvukla ruku unutra da bi uskoro iskobeljala moj kurac van i malo ga milovala, pa poljubila u glavić, da bi zatim povukla kožicu sa glavića i stavila ga u usta. Uskoro ga je pušila svojski primivši me za moje butine i nabijala se ustima na njega koji je sad narasao do kraja i protegnuo se na svih dvadeset centimetara. Polako sam otkopčao remen i gumb na trapericama, pa ih je lagano povukla na niže, a onda pustila kurac, te povukla i bokserice do koljena. Nastavila ga je pušiti, ali sam ju zaustavio, pa sam ju podigao i sad sam ja njoj počeo skidati hlače koje su bile nevjerojatno uske. Sa njima sam spustio i tangice koje je nosila i ugledao sam obrijanu i već vlažnu pičku i samo sam joj stavio dva prsta u nju. Zajecala je kad sam ju počeo trljati po klitu i gurati joj prste u pičku. Sklopila je oči i otvorila usta iz kojih je dopiralo:

- Mmmm.. aaahhhhhh.. mmmmm.. daaaaa.. . iiiiiiii..

Okrenuo sam ju u poziciju u kojoj je bila maloprije i malo joj raširio guzove, te joj ga polako gurnuo u pičku. Uzdahnula je dok joj je ulazio polako unutra, a kad sam ga ugurao do kraja uhvatio sam ju za bokove i počeo se zabijati u nju. Uhvatila se za rub šanka dok su joj se sise tresle iznad sudopera, a duga kosa vezana u rep tresla niz njeno lice. Stenjala je i dahtala, te povremeno zacvilila kad bi bio malo grublji. Jebao sam ju žestoko, pa su i čaše u perilici zveckale dok sam ju nabijao na šank. Zatim sam stavio jednu ruku na njene sise i počeo ih mijesiti. Imao sam odmah pune ruke njenih toplih sisa sa tvrdim bradavicama. Nastavio sam ju jebati još nekih desetak minuta za vrijeme kojih je ona svršila. Čim sam osjetio da mi dolazi izvukao sam ga iz njene pičke, a ona se brže bolje okrenula i ponovo čućnula, pa primila moj sluzavi kurac i opet ga počela pušiti, te mi mijesiti jaja dok se nisam ispraznio u njena usta. Progutala je svaku kapljicu sperme i oblizala mi kurac nakon toga. Zatim smo se obukli, a ja sam ju upitao da li bi da odemo do mene kad završimo, pa možemo nastaviti gdje smo stali. Nasmijala se i samo potvrdno kimnula glavom.

Nikad brže nismo pospremili i napravili obračun, a onda se odvezli u kišnu noć do mog stana, a što se tamo događalo u sljedećoj priči.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija