Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex mog života

Još od puberteta želim pojebati Suzanu - najbolju frendicu od stare. Je duplo starija od mene, ali je užasno hot plavuša sa bujnim usnama i bujnim grudima. Kad bi se utegla u helanke ja bi počeo svršavat samo ako mi stavi ruku na rame. Drkao sam skoro svaki dan na nju, tražio glupe izgovore da dolazi i sl. Koliko god godina imao uvijek mi kupi čokoladu, a sa vremenom je moja napaljenost rasla.

Prošlo ljeto kad sam bio na moru otišao sam sa ekipom u obližnji noćni klub i pogodite što. Suzi je bila tamo. Ja jesam znao da je i ona na moru, ali nisam ni slutio da ću je sresti i to baš tu. Vidjela me je, pozdravili smo se, bla, bla, a ja sam cijelu noć pijuckao konjak i gledao u njeno predivno dupe. I tako kako je noć odmicala ja sam otišao u WC. Odjednom su se otvorila vrata moje kabine i to je bila ona. Šokirao sam se i zbog svega i jer mi je vidjela kurac.

- Opaa, trebaš tu alatku malo češće koristiti. Npr sad - nisam vjerovao što čujem, ali bilo mi je drago do neba. Nakon profesorice jebaću Suzanu, ženu nad kojom slinim godinama.
- Ne znam jel to pametno, što ako saznaju moji ili vaša djeca? Oni su mojih godina - odgovorio sam znajući da mogu sve zajebat.
- Neće nikad nitko saznati mišiću moj mali, ne brini oko toga. Znam da ovo oduvijek želiš. Sam si sa svojom tetom Suzi -

Pao sam pod pritiskom napaljenosti, nisam ni hlače navukao, a ona me uhvatila za ruke i privukla tako da su nam se međunožja sudarala. Moj dignuti kurac se trljao od njene helanke što je preprijatan osjećaj, ali ja jednostavno nisam mogao izdržati i svršio sam nakon pola minute, ona se čak nije ni skinula. Moja sperma se rasprsnula po njenim crnim gumenim helankama. Samo mi je stavila prst na usta i šapnula da ćemo nastaviti kasnije bez odjeće. Prvo je ona izašla da ne bude sumnjivo. Dugo smo pili i vodili razgovor o svakakvim glupostima, najviše o sexu i par smo se puta poljubili u usta. Seksualna tenzija se osjetila u zraku. Ubrzo me je onako pijana uhvatila za ruku i izvela van. Ostavili smo ostale, a meni se mantalo tako da sam ju pratio gdje god hoće. U ovom slučaju to je bila njena hotelska soba. Počeli smo se žvalit već u hodniku, otključali, upalili svjetlo i počeli razbacivati stvari. Konačno ušli smo u spavaću sa pogledom na plažu i ja sam joj priznao da imam fetiš na predigru u odjeći.

- Onda ćeš dobiti uvod. Brutalno skakanje po alatki, da ti se malo digne.. . moral. Lezi - učinio sam kako kaže dok sam u sebi gorio od napaljenosti i oduševljenja.

Zajašila me je i počela skakati po mom kurcu u odjeći. Tako mi je bilo ugodno, uffff! Povremeno bi zastenjala, povremeno bi mi zabila jezik, ali je neprestano išla gore-dole najmanje pola sata. Kad odjednom otkopča zelenu košulju ispod koje je imala sexy čipkasti grudnjak koji sam ja doslovno iščupao, polizao i bacio. Za par minuta nije bilo ničega na nama, a ona uporno skače po meni.

- Ahh, čekanje se isplati, ahh, ahh, jojj, tvoja razuzdana teta skače po tebi, jojj, jojj, kako paše, jojj -

Nebitno što sam opet svršio počeo sam joj lizati vrelu mačkicu i sisice naizmjenično, a jebali smo se klasično sve brže i brže. Zaustavili smo se da bi mi izdrkala, ali gledajući alatčinu stavila ga je u usta i počela pušit ono baš. Mislio sam da sanjam. Tako je vješto izgledala, tako je uživala. Ma nemam riječi. Jebali smo se čitavu noć. Kad bi naslonila svoja vlažna usta na moja ja bi jednostavno ostao bez daha. Svanulo je, a Suzica mi je na doručku rekla.

- Sjajan si. Od sad smo u tajnoj vezi koja uključuje samo ovakve noći. Ništa ljubav -
- Na zapovijed kraljice -

Tako je sve do danas. Nitko ne zna, a mi se međusobno "konzumiramo". Suzica je prava maherica, baš zna što radi. Priznajem da bolju nisam imao. Odgovara mi tajna veza sa takvom ženom koja uključuje samo sex bez nepotrebne romantike.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija