Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex na divljoj plaži

Polako sam se spustio do uvale te sam pronašao mjesto za kupanje. Prvo kupanje sam se okupao u kupaćim gaćicama No ubrzo sam shvatio da se radi o divljoj nudističkoj plaži. Naslonjen na stijenu promatrao sam šta se događa oko mene. Dali zbog sunca ili pogleda na gola tijela kurac mi se ukrutio. Polako sam spustio ruku na kupaći i lagano gnječio glavić. Uskoro sam polako skinuo kupaći sa sebe te lagano krenio sa drkanjem. Polako sam natezao kožicu uživajući u osjećaju slobode. Topli zrak kružio mi je oko jaja te sam osjetio kako mi se vrhunac približava. Uskoro sam svršio po prstima i stomaku . Spustio sam se do mora te oprao kurac i spermu. Otišao sam na plažu te na ručnik legao na prsa. Uskoro sam čuo glas svoje ljubavi Srećo tu si . Ana je spustila ručnik do moga te se polako počela skidati.

Uživao sam gledati kako polako otkriva svoje prekrasno tijelo. Ostala je samo u gaćicama na kojima su se ocrtavale usmine. Kurac mi se polako počeo dizati. Polako je krenula sa skidanjem i njih tom prilikom mi se okrenula guzom Uskoro je bacila gaćice prema meni Uzeo sam ih i bile su vlažne primakao sam ih te uživao u mirisu njenih sokova. Polako se okrenula iznenadio sam se jer je obrijala šumicu. Kurac mi se potpuno ukrutio Čim se spustila na ručnik istog trena sam se nadvio na njeno tijelo. Kurac mi je sam pronašao put do njene rupice. Ušao sam u nju do kraja te je krenuo jebavati polako obuhvatila me je nogama. Usne su nam se spojile a ja sam sve brže i brže se kretao. Uskoro sam osjetio kako mi se bliži vrhunac da bi uskoro eksplodirao u njenoj maci. Polako sam ga izvadio iz pice da bi zatim svoje usne spustio na njenu picu.

Lagano sam jezikom prelazio preko usmina da bi vrhom jezika igrao se s klitičem. Te lagano usisavao njene sokove pomišane sa spermom. Uskoro sam osjetio kako njeno tijelo podrhtava Sve jače i jače je stenjala dok je njeno tijelo podrhtavalo od orgazma. Uskoro smo legli jedno kraj drugog dolazeći sebi uživali smo u laganom povjetarcu koji je kružio oko naših tijela a posebno u osjećaju pogleda na naša gola tijela. Uskoro smo zajedno ušli u more te otplivali par uvala dalje Do naše uvale krenuli smo uz obalu U svim uvalicama nailazili smo parove kako se sunčaju a kad smo našli na par koji se prepustio strasti. Kurac mi se ukrutio a Ana kao da je pročitala moje misli obuhvatila ga je rukama i lagano ga počela drkati. Neko vrijeme smo ih promatrali a onda je Ana šapnula na uho uzmi me sad.

Polako se spustila na koljena i lagano se oslonila na ruke Prišao sam joj straga i ugurao kurac u njenu picu Polako sam je ševio ne skidajući pogled sa para. Koji nam je dao do znanja da nas promatra. Kao da smo se dogovorili Polako sam izvadio kurac iz pice i prislonio glavić na Anin anus . Partnerica je izvadila kurac iz svoje pice i lagano ga namjestila na guzu. Polako sam ulazio u Aninu guzu u istom ritmu kako se partnerica nabijala na kurac. Uskoro sam se sve brže i brže nabijao a Ana je svaki moj ulazak popratila sa jakim uzdahom. Osjetivši da mi se vrhunac bliži glasno je rekla svrši mi u usta Nakon što sam ga izvadio iz guze. Stavio sam joj ga ispred usta. Uzela ga je u usta u trenutku kad je val sperme krenio iz mog kurca. Uživao sam u njenom lizanju te uživao u okusu sperme koju sam jezikom skupljao kad su nam se jezici spojili u strasnom poljupcu.

Drugi par je isto tako završio sa svojim sexom. Ana i ja smo otišli do naše uvalice te smo razgovarali kako je bilo posebno iskustvo sexati se u prisutnosti drugog para. Ana je počela komentari izgled para te je rekla da meni imala ništa protiv da uživa u njenim sisama te prekrasnoj pici a ja sam komentirao njegov kurac koji bi da sam žena rado popušio. Čuli smo ako ste vi za i mi smo. Okrenuli smo se i vidjeli par koji se malo prije seksao. Predstavili su se Maja i Marko. Te su sjeli do nas. Krenuli smo sa pričom hvaleći jedni druge u malo prijašnjem seksu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija