Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex na poslu

Počeo sam raditi za jednu firmu koja se bavi Pvc stolarijom. Kao relativno mlad i nisam toliko iskusan morao sam sve brzo da učim.

I tako jednog dana dođe šef i pošalje mene i kolegu na montažu, ja tu više idem kao pomoćni radnik jer nisam imao iskustva u tome.

Kolega koji je dosta stariji od mene je napravio plan i program kako ćemo. Išli smo kod jedne žene koja je srednjih godina a veoma zgodna i lijepa. Čovjek joj je bio u Katru radio i nije ga bilo kući skoro jednu godinu.

Kada smo došli počelo je standardno pripremanje alata i početak posla. Pošto je bilo još jutro ta gospođa je tek ustala jer smo je mi probudili, oslobodila nam prostor za rad i mi krenuli sa poslom.
U jednom trenutku ona govori kako mora ići da se istušira ako nam nije potrebna, a kolega je rekao na to da je samo tu pred kraj da može pregledat i platit urađeni posao.

Mi smo završili sa montažom i krenuli da se pakujemo, u međuvremenu ona je izašla iz kupatila a na sebi je imala samo zamotan peškir i kroz osmjeh je rekla nadam se da vam ovo ne smeta, na šta je kolega rekao " ne ne ne samo vi mi smo i onako završili pakujemo se" . Ponudila nas je kafom da popijemo i da možemo naplatit.

Ja sam sjeo na dvosjed kolega na fotelju a gospođa zvana Anamarija je sjela preko puta nas. Uz kafu i po koju šalu primjetili smo da je i više nego opuštena za jednu udatu ženu.
Uz priču i šalu i smijeh ona je svako malo dodirivala sise i namjestala a ponekad i raširi noge, naravno nije imala gaćice na sebi.

Kad je kolega primjetio o čemu se radi rekao je da moramo ići odnijet alat na kamion a da će se jedan od nas vratiti da uzme pare.
U haustoru dok smo silazili kolega je rekao " Jesi vidjeo sta radi, a kao udata željna je ona kurca iz očiju joj viri". Na šta sam ja rekao uz smijeh " Jesam koji će je od nas dvojice odradit".
On je rekao ako želim ja da se vratim da slobodno mogu.

I tako kada sam se vratio da naplatim što smo uradili, u tom trenutku kada sam ušao u stan Anamarija je se upravo oblačila i na sebi imala samo grudnjak.
Kad me je ugledala rekla je samo "Opaa" i nasmijala se , a za njom i ja. Na šta je ona rekla prilazeći mi "Sigurno ti viđaš ovako nešto često" a ja sam joj rekao da mi je ovo prvi put i da sam još novi u ovom poslu. Nakon čega je ona prišla uhvatila me za već podignut kurac i upitala " A kakav si u ovom poslu ? " .
Odgovorio sam " Možeš me probat pa ocijenit".
Krenuli smo da se ljubimo a ona je polako počela da mi vadi kurac iz pantalona i da ga drka. Uz smjeh sam joj rekao jel to sve što ona zna.
Na šta je ona pala na koljena i krenula žestoko da mi puši kurac i da masira jaja . Uz riječi " Dečko nisam osjetila kurac skoro godinu dana bolje bi ti bilo da si dobar" .

Podigao sam je i bacio na sto raširio sam joj noge koliko sam mogao i stavio ga odmah do jaja i tako počeo da je brzo jebem ona je vrištala i govorila da ne svršim brzo.
Nakon nekog vremena ustala je bacila me na pod i popela se na mene, uhvatila kurac u ruke i počela trljat od pičku. Ona sva onako vlažna i puna sokova samo ga je namjestila pravo i počela se nabijat koliko je mogla. Stenjala je i vrištala uz riječi "Još samo malo , još samo malo " i u jednom trenutku su joj noge zadrhtale i samo se opustila čitava po meni i govorila sad me jebi kako hoćeš ja sam završila svoje. Ustao sam i namjestio je stojeći da se naguzi na sto i počeo nenormalnom brzinom jebat.
Rekao sam joj da hoću da je isprskam po faci spermom na što je se ona složila. Spustila se ponovo na koljena i počela pušit, tad sam ja svršio po njenom licu i usnama. Ona ga je samo nježno usisala ponovo i govorila treba ovo dobro iscjedit ovo na kraju je najbolje.
Kad je završila sve obukli smo se i rastali.
Dala mi je broj telefona i rekla da joj mogu pisat na Viber pa ako bude slobodna da će odgovoriti.
I od tada kad god je slobodna obavezno se žestoko i sočno pojebemo.

Još Erotskih priča?

Medina

Nakon tri godine, ponovno je pronalazim ,i seksamo se

Nezaboravno ljetovanje

Početak ljetovanja na kojem sam upoznao svoje kumove pri čemu sam otkrio draž nudizma

Moj a cer

Oca zivcira njegova cer koja ga izludije

Sanja i Joso

Najbolji frend moga dečka povezao me doma iz trgovačkog centra, nmorao je na WC, pustila sam ga unutra i ušao je...unutra

Neiskustvo na djelu

Otkljucao sam kancelariju, ušli unutra, ona je udjelila komplimente na račun kancelarije i dok je obilazila kancelariju, ugledala je sliku na podu naslonjenu uza zid iza šefovog stola koju smo kupili dan prije a koju nismo imali vremena okačiti na zid. Ona se naslonila laktovima na šefov sto i divila se slici, dok su joj butine i jedre noge se još više vidjele zbog povlačenja haljine, a dupe čvrsto je toliko zatezalo njenu haljinu da sam mislio da je pući. U tom položaju, priđoh joj od pozadi, ruke zavukoh ispod suknje i počeh je maziti po nogama i butinama i između nogu, ona ništa, samo još više onako stojeći se raskorači i u butinama noge raširi. Povratih se, zaključah kancelariju i krenuh ka njoj vadeći njega nabreklog, debelog i već tada mokrog. A onda priđoh i njoj, opet zavukoh ruke ispod haljine, svukok joj gaćice i čarape na butine i njega nabreklog i mokrog joj nabih s guza baaaš duboko do jaja i počeh je u tom ritmu jebavati brzo, jakooo i ugoneći ga baaaš dubokooo u nju.

Babysiterica

Baibisiterica pruza i druge usluge svome poslodavcu. Dolazi do zanemarivanja djeteta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija