Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex na poslu

Ocjena: Nije ocjenjeno

Počeo sam raditi za jednu firmu koja se bavi Pvc stolarijom. Kao relativno mlad i nisam toliko iskusan morao sam sve brzo da učim.

I tako jednog dana dođe šef i pošalje mene i kolegu na montažu, ja tu više idem kao pomoćni radnik jer nisam imao iskustva u tome.

Kolega koji je dosta stariji od mene je napravio plan i program kako ćemo. Išli smo kod jedne žene koja je srednjih godina a veoma zgodna i lijepa. Čovjek joj je bio u Katru radio i nije ga bilo kući skoro jednu godinu.

Kada smo došli počelo je standardno pripremanje alata i početak posla. Pošto je bilo još jutro ta gospođa je tek ustala jer smo je mi probudili, oslobodila nam prostor za rad i mi krenuli sa poslom.
U jednom trenutku ona govori kako mora ići da se istušira ako nam nije potrebna, a kolega je rekao na to da je samo tu pred kraj da može pregledat i platit urađeni posao.

Mi smo završili sa montažom i krenuli da se pakujemo, u međuvremenu ona je izašla iz kupatila a na sebi je imala samo zamotan peškir i kroz osmjeh je rekla nadam se da vam ovo ne smeta, na šta je kolega rekao " ne ne ne samo vi mi smo i onako završili pakujemo se" . Ponudila nas je kafom da popijemo i da možemo naplatit.

Ja sam sjeo na dvosjed kolega na fotelju a gospođa zvana Anamarija je sjela preko puta nas. Uz kafu i po koju šalu primjetili smo da je i više nego opuštena za jednu udatu ženu.
Uz priču i šalu i smijeh ona je svako malo dodirivala sise i namjestala a ponekad i raširi noge, naravno nije imala gaćice na sebi.

Kad je kolega primjetio o čemu se radi rekao je da moramo ići odnijet alat na kamion a da će se jedan od nas vratiti da uzme pare.
U haustoru dok smo silazili kolega je rekao " Jesi vidjeo sta radi, a kao udata željna je ona kurca iz očiju joj viri". Na šta sam ja rekao uz smijeh " Jesam koji će je od nas dvojice odradit".
On je rekao ako želim ja da se vratim da slobodno mogu.

I tako kada sam se vratio da naplatim što smo uradili, u tom trenutku kada sam ušao u stan Anamarija je se upravo oblačila i na sebi imala samo grudnjak.
Kad me je ugledala rekla je samo "Opaa" i nasmijala se , a za njom i ja. Na šta je ona rekla prilazeći mi "Sigurno ti viđaš ovako nešto često" a ja sam joj rekao da mi je ovo prvi put i da sam još novi u ovom poslu. Nakon čega je ona prišla uhvatila me za već podignut kurac i upitala " A kakav si u ovom poslu ? " .
Odgovorio sam " Možeš me probat pa ocijenit".
Krenuli smo da se ljubimo a ona je polako počela da mi vadi kurac iz pantalona i da ga drka. Uz smjeh sam joj rekao jel to sve što ona zna.
Na šta je ona pala na koljena i krenula žestoko da mi puši kurac i da masira jaja . Uz riječi " Dečko nisam osjetila kurac skoro godinu dana bolje bi ti bilo da si dobar" .

Podigao sam je i bacio na sto raširio sam joj noge koliko sam mogao i stavio ga odmah do jaja i tako počeo da je brzo jebem ona je vrištala i govorila da ne svršim brzo.
Nakon nekog vremena ustala je bacila me na pod i popela se na mene, uhvatila kurac u ruke i počela trljat od pičku. Ona sva onako vlažna i puna sokova samo ga je namjestila pravo i počela se nabijat koliko je mogla. Stenjala je i vrištala uz riječi "Još samo malo , još samo malo " i u jednom trenutku su joj noge zadrhtale i samo se opustila čitava po meni i govorila sad me jebi kako hoćeš ja sam završila svoje. Ustao sam i namjestio je stojeći da se naguzi na sto i počeo nenormalnom brzinom jebat.
Rekao sam joj da hoću da je isprskam po faci spermom na što je se ona složila. Spustila se ponovo na koljena i počela pušit, tad sam ja svršio po njenom licu i usnama. Ona ga je samo nježno usisala ponovo i govorila treba ovo dobro iscjedit ovo na kraju je najbolje.
Kad je završila sve obukli smo se i rastali.
Dala mi je broj telefona i rekla da joj mogu pisat na Viber pa ako bude slobodna da će odgovoriti.
I od tada kad god je slobodna obavezno se žestoko i sočno pojebemo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija