Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex na poslu

Od prvog seksa sa Tajanom su prošla neka dva tjedna, a kako mi je supruga imala menstruaciju, a ja bio napaljen kao stari jarac, to jutro sam došao već oko 7 na posao.

Tajana je došla nekih desetak minuta iza mene, a dok se presvlačila došao sam u garderobu i samo ju primio za one njene bujne sise koje je pridržavao grudnjak. Privukao sam ju k sebi i mogla je lijepo osjetiti moj tvrdi kurac na svojoj guzi.

- Oooo.. netko je danas napaljen -mazno je rekla dok je rukama tražila moj kurac preko bermuda.
- Da samo znaš -promrmljao sam joj u vrat dok sam ga ljubio i dalje mijeseći njene sise.
- I meni je malecka mokra već.. -rekla je, a ja sam rukom krenuo niz njen trbuh do tangica, crnih, koje je opetovano nosila.

Primio sam joj pičku šakom preko gaćica i malo odmaknuo, te prstom prešao preko klitorisa i samo izazvao duboki uzdah kod nje. Ona mi je stiskala kurac preko hlača, pa sam bio još napaljeniji, a onda sam ju pustio i otkopčao hlače, te ih spustio skupa sa boksericama, a onda se spustio u čučanj i odmaknuo onaj komad tkanine koji joj je pokrivao šupčić i pičku. Prošlo lizanje njene mokre i ljepljive pičke bilo mi je prvo takvo, a sada sam krenuo lizati sve u kompletu. Od šupka do pičke, koliko sam mogao. Naslonila se na ormarić dok sam ju lizao i samo je uzdisala i stenjala pod mojim jezikom. Nakon par minuta sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u njenu pičku i polako joj ga ugurao. Uhvatila se za ormarić, a ja za njene bokove i počeo sam ju odmah žestoko jebati. Stenjali smo i dahtali nekih pet minuta, a onda oboje skoro pa istovremeno svršili. Punio sam joj pičku svojom vrelom spermom, dok su se njeni sokovi cijedili njoj niz butine. Bili smo zadihani, ali i zadovoljni brzinskim seksom. Brže bolje smo se obukli jer bi mogao netko iz dostave naletiti, pa bi bilo vraga.

Ostatak radnog vremena bi se povremeno dodirivali. Ona mene po kurcu i stražnjici, a i ja bi nju uhvatio za guzu ili po sisama, a koji put bi joj zavukao i ruku među noge. Pred kraj njene smjene me upitala da li bi ju mogao odbaciti do doma. Nije bilo neke gužve, pa sam rekao da nema problema. U autu me upitala:

- Jesi jebao kad u guzu?
- Nisam, zašto?
- Hoću ga u guzu, i to odmah.. -rekla je to jako mazno.
- Sad, u autu? -upitao sam pitajući se gdje sa stanem, ali je brzo riješila nedoumicu.
- Nee.. . kod mene doma.
- Aaaa.. može.. -rekao sam i nasmijao se, a ona je uzvratila.

Ubrzo smo bili kod nje i čim je ušla i zatvorila vrata počela se skidati. Ubrzo je bila gola, a ni ja nisam čekao dugo i pridružio sam joj se. Povela me u spavaću sobu i uskoro mi je bila sa glavom među nogama, a moj kurac u njenim ustima. Kako ga je dobro pušila. Čim je bio dovoljno tvrd ustala je i iz ormarića kraj uzglavlja izvukla neku mast i vratila se mom kurcu, te ga počela mazati kremom. Uskoro je bio sjajan i mastan, a onda se okrenula i naguzila, pa rekla da joj namažem šupak. Mazao sam ju i ušao prstima u njega, a ona je samo veselo zamumljala, pa prostenjala da joj ga zabijem. Nije me trebalo dugo nagovarati.

Namjestio sam ga, ali mi je trebalo nešto vremena da ga napokon uguram u nju. Imam široki glavić i to smo odmah ustanovili, jer je ubrzo počela stenjati i jaukati, ali nije mi dala da prestanem, već me poticala da ju jebem. Držao sam ju za bokove i zabijao ga skoro do kraja u njenu guzu. Osjećaj uskog šupka oko moga kurca je bio neopisiv i stvarno sam uživao da ju jebem u guzu. Jebao sam ju nekih desetak minuta i onda i svršio u nju, a ti sam napravio i malu grešku, jer sam ga pri svršavanju zabio do kraja kao da ju jebem u pičku, a to joj je bilo bolno, pa je vrisnula i zacvilila od bola. Čekao sam da se sve isprazni iz jaja i onda ga izvukao iz njenog raširenog šupka koji je sad bio pun moje sperme. Zatim sam joj se ispričao za ovo zadnje, ali je ona brzo to zaboravila.

Još smo malo ležali, a onda je rekla da mogu navratiti kasnije ako budem htio, pa da bacimo još jednu rundu. Rekao sam da neću stići, ali bi mogli sutra na poslu, jer mi se komora čini nekako sexy. Samo se nasmijala i rekla onda do sutra.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija