Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex nakon dugog vremena

Prošlo je puno vremena odkako sam pričao s njom. Ne znam, nakon nje sve mi je bilo tako prazno. Sex sa svakom drugom curom nije bio ni blizu dobar kao što je bio sex s njom. Da, bila je starija i bila je prava dama danju, ali je zato bila vražica noću. Znala me je zadovoljiti i uvijek se trudila biti dobra. Naučila me puno toga i uvijek je bila dobra i draga prema meni. Sjetio sam se trenutaka kad smo uživali i počela mi je faliti. Prošli su dani i ona mi je stalno bila na pameti. Nisam mogao prestati misliti na nju. Rekao sam si da joj se moram javiti. Stoga sam to i učinio.

Uzeo sam telefon i nazvao ju. Dok je telefon odzvanjao i dok sam čekao da se javi u sebi sam se molio da me nije zamijenila. Bio sam budala kad sam bio grub prema njoj. Sad mi je stbsrno žao. Čekao sam da se javi, ali nije se javila. Pomislih: "Vjerojatno je na poslu". Pokušao sam ju opet dobiti nakon tri sata i javila se, bio sam presretan. Briznuo sam u blagi plač i kroz suze joj se ispričao. Rekla je da nije bilo uredu od mene takvo ponašanje, ali zna danisam takav i da je to bila samo faza. Oprostila mi je. Nisam oklijevao ni trena, pozvao sam ju na kavu i pristala je. Bio sam presretan.

Počeo sam se spremati za susret s njom. Obukao sam košulju, hlače i napravio frizuru. Uputio sam se pješice do mjesta dogovora. Došao sam tamo i pričekao ju par minuta, a onda se pojavila. Boze kako je samo blistala, obukla je neku crvenu haljinu i lijepo se sredila. Odmah sam ju zagrlio i poljubio te joj rekao kako mi je nedostajala, rekla je da sam i ja njoj. Krenuli smo šetati lsgano i pričati što ima novog. Šetali smo tako i na kraju umjesto u kafiću završili kod mene. Ponudio sam ju odmah pićem što je i prihvatila. Sjela je na kauč i čekala piće. Donio sam joj piće i samo stajao tamo i gledao u nju kako blista, kao mali dječačić kada prvi put vidi nešto što mu se jako sviđa. Pogledala me, nasmiješila se te krou skijeh rekla: "Haha, ajde sta si se ukipio, sjedi pored". Normalno, sjeo sam pokraj nje i počeli smo pričati.

Više nisam mogao izdržati i morao sam ju pnovno poljubiti, ali ovaj put duže, strastvenije. Počeo sam joj ljubiti vrat i spuštati se niže. Došao sam do ruba haljine. Stao sam, pogledao ju u oči, a ons se samo nasmiješila i kimnula glavom. Pružio s ruke iza i stavio ih na njena leđa tražeći zatvarač. Našao sam ga te ga počeo otkopčavati. Skinuo sam joj naramenice i cijeli gornji dio haljine se spustio dolje pokazujući njene prekrasne grusi u čipkastom grudnjaku. Nisam dugo blejao u njene prekrasne grudi već sam joj počeo lagano otkopčavati grudnjak. Kad sam otkopčao grudnjak lagano sam ga skinuo s njenih grudi i tada su njene grudi slobodno visile. Bile su tako prekrasne. Počeo sam ih lagano ljubiti i masirati rukom. Lizuckao sam bradavicu, obuhvatio cijelu areolu ustima i sisao, lagano gricnuo, a ona je samo stenjala i gladila me po glavi.

Kada sam joj dosta izliuckao bradavice polegnuo sam ju na leđa te se spustio niže. Došao sam do njenog međunožja i lagano sam podignuo haljinu na njen trbušćić. Imala je lijepe crne čipkaste gaćice koje su bile u kombinaciji s grudnjakom. Uhvatio sam joj rub gaćica i polako ih svukao s nje. Njena, već vlažna, pica sjajila se od njenih sokova, tako je fino mirisala. Nisam mogao odolijeti pa sam joj počeo lizati picu. Bila je jako ukusna. Lizao sam joj vanjske usne, pa unutarnje, pa sam prešao na klitoris. Cuclao sam ga, sisao, igrao se s njim. Dao sam njoj da poliže moje prstiće te sam ih joj lagano stavio u picu. Počeo sam ih gurati u njenu picu i gledati ju kako uživa. Stenjala je svakim mojim pokretom prsta. Spustio sam joj se na klitoris te ga ponovno počeo lizuckati i vrtiti jezikom po njemu. Osjetio sam kako se grči i kako joj paše.

Izvukao sam prste i polizao ih, tako su fini njeni sokovi. Ustala se i poljubila me. Odmah mi je skinula košulju i otkopčala hlače. Gurnula me na krevet te svukla hlače sa mene. Počela je rukom prelaziti preko mojih boxerica i trljati mi, već nadignuti kurac, tako je godilo. Počela je izazivati. Jednim prstom je prelazila po njemu i ispitivala me: "Jel ti godi hehe". Naposlijetku je svukla boxerice s mene, a moj kurac se uspravio. Počela ga je lagano drkati i pitala me: "Jel ti falilo ovo"? Rekao sam joj: "Ni ne znas koliko". Čim sam to rekao počela ga je pušit. Tako je vješto pušila da sam uzdisao svakim njenim pokretom. Pušila je duboko, zatim bi ga izvadila i vrtila fa po ustima, pa ga malo trljala ponsvojim bradavicama. Masirala bi mi muda, zatim i njih stavila u usta i cuclala, mmm, kako je to godilo.

Rekao sam da je dosta pušila i ustala se. Legla je na krevet i raširila noge. Ja sam stao ispred nje i stavio kurac u njenu picu. Lagano sam joj ga stavljao iako je već bila vlažna i kurac je klizio unutra bez problema. Kada je ušao skroz počeo sam ju lava o jebati. Stenjala i uzdisala. Rekao sam joj kako ju volim i da mi je falila, na što je rekla: "Znam dragi...mmm...ajde sad sam...mhhmm...sad sam tu...mmmm...i sad mozemo uzivati....mmmm....". Nastavio sam ju jebati tako. Ubrzo sam stavio njene noge na svoja ramena i počeo ju jače jebati. Stenjala je glasnije i govorila da joj godi to i da nastavim. Nisam ni mislio stati. Jebao sam ju tako i gledao ju kako uživa. Bilo mi je drago da i njoj paše.

Rekla mi je: "Dragi, hoćeš me s guza malo nabijati?". Normalno pristao sam. Htio sam joj ispuniti svaku želju. Izvadio sam ga iz nje i ona se namjestila u doggy pozu. Stao sam iza nje i samo ušao ovaj put i nju. Kurac je klizio jer je njena pica bila vlažna već, a moj kurac je bio prekriven njenim finim sokovima. Počeo sam ju tako jebati. Uhvatio sam ju za bokove i snažnim uletima ulazio u nju. Stenjala je i vidio sam kako stišće plahte i trza. Osjetio sam kako se njena pica steže i kako postaje uža. To je i meni godilo. Jebao sam ju još neko vrijeme tako i čekao da joj se pica opusti malo. Kad se opustila izcadio sam kurac iz nje i svršio joj po guzi i leđima.

Kad je sva moja sperma izašla iz kurca samo sam legao na krevet pored nje uzdisan i uznojen te ju pitao: "Jel bilo dobro?", na to me ona opkoračila sjela na mene, naslonila se meni u zagrljaj, poljubila me i rekla: "Na bio si odličan".

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija