Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex s nepoznatom gospođom

Bilo je hladno i zimsko doba mrak je već pao a ja sam se smrzavao čekajući autobus na stanici.Dok sam čekao autobus,u prolazu prolazi jedna starija ali dobro građena gospođa i pita me: Mladiću jel ti hladno?

Rekao sam joj:Pa je ali šta čete zimsko je doba.Ona ni 5 ni 6 kaže: Jeste li za jedan čaj?Ili kavu? Ja vam tu blizu stanujem. A ja pošto nisam imao nikakvih obaveza pristanem.I stvarno živjela je blizu stanice 3 minute hoda.Dok hodamo ona počne priču kako nema muža rastala se a djeca žive u inozemstvu. A ja njoj kažem da ni ja nemam curu nedavno sam prekinuo vezu. I tako dođemo mi do stana i ulazimo unutra,stan onako lijepo i uredno sređen ništa veliko.

Sjednem ja na fotelju ona kaže:Evo sad ću ja staviti kavu samo da se presvučem.Nije prošlo pet minuta a ona samo u kućnoj haljini i nosi tacnu s kavom.I tako sjedne ona pored mene i nasipa mi kavu.Nisam ni prvi gutljaj popio a ona raširi ogrtač a ispod nema ni gaćica ostala je u halterima i sve joj se pica vidi.Ajde ja kao ne obazirem se ali kurac mi se već polako dignuo..Kad odjednom ona stavi moju ruku na njenu već pomalo vrelu picu i kaže jesi li kad probao ovako šta?Ja ostao paf!

Ali kako sam bio napaljen počnem je lagano prstenjačiti i mazit joj picu a ona lagano stenje i kaže mi: Poliži mi malo moju vrelu picu a ja kleknem ispred nje i lagano jezikom po njenom vrućem klitorisu..Tako je bila sočna i vec podosta mokra..Lizao sam i lizao dok nije mi rekla sad češ ti malo biti nagrađen skine mi trenirku i gaće a moj kurac već dignut i tvrd i počne mi ga njezno pušiti.. uživao sam pušila ga je predobro zna teta šta radi. Pušila mi ga je jedno deset minuta kad mi je rekla a sad hoću da mi izjebeš moju mokru picu..

Naguzila se a njena guza je bila savršena jos sam joj malo polizao picu a onda ga stavio,ulazio je tako glatko u njenu picu a ona je lagano stenjala i govorila: Bravoo..Tako..Jebi me!!Jebi me!! Ja sam od tih riječi poludio i počeo ju nabijati..Sve jače i jače..

Uživao u sam jebo sam ju i govorio joj prostote..jel uživaš?? Sviđa ti se moj mladi kurac?? Ona je samo rekla:Daaa!!! Samo me jebiii!! Jebi meee!! Nisam se dugoo jebala... Onda sam ga izvadio i dao joj ga da mi opet malo popuši posto je to jako dobro radila. .Kad mi ga je popušila legla je i raširila noge a ja sam joj ga opet stavio u njenu picu..

Opet sam ju jebo...Ona opet stenje i viče:Aaa razvali me!! Jebiii meee!! Ja sam sve više i jače ju jebo bilo je predobro..Kako sam ju jebao tako sam i njene sise lagano počeo stiskati a bile su velike i bradavice tvrde... Uhvatio sam je za obje noge i počeo toliko nabijati kurac da je samo stenjala a ja sam polako dolazio do vrhunca ali nisam želio odmah svršiti.. Kad mi je rekla jesi kad ga stavio u guzu?? Ja ni sekundu nisam oklijevao nego rekao joj: Sad malo sjedni na moj kurac..kako je sjela na njega tako se počela nabijati..A ja sam joj stavio prst u šupak.

Bilo je magično.. Nabijala se i nabijala a ja sam polako dolazio do vrhunca..Maknio sam ju sa sebe i počeo drkati ispred njenih usta..Kad je počela sperma curiti po njoj svu sam ju poprskao.. Na kraju ga je još malo popušila i očistila.

Obukli smo se i ja sam još bio pod dojmom ali smo ipak popili kavu i jos malo popričali. Rekla mi je ako budem u blizini da se javim, na što sam naravno pristao. Dolazio sam još par puta ali nakon nekoga vremena ona se odselila. Šteta..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija