Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa Anom

Ana susjeda je bila je udata, a ja sam bio oženjen.. . djeca su nam išla zajedno u školu, tako da smo se povremeno sastajali i vidjali na sastancima, rođendanima i ostalim školskim događanjima i sve vezano uz to.
Uvijek smo dosta pričali otvoreno i iskreno, tako da smo postali dobri prijatelji.
Bila je u problemima kao i svaka žena koja odgaja djecu, ima posao, radi, čisti, pere, kuha, pegla.. . jednostavno to je ludilo jedno!
Kad se ta žena može zabaviti, pojebati ako treba sastrane, ako joj dođe? NIKAD!
Ja sam je promatrao, onako kao i svaku ženu, roditelja, ali ja sam joj uvijek bio nekako drag I uvijek prišla i bila blizu mene na tim sastancima.
Nego da skratimo, šta se zapravo dogodilo i kako smo se našli.. .
Padala je kiša i doveo sam dijete u školu sa automobilom da ne pokisne, tamo je stajala Ana, prateći sa kišobranom svoje dijete.. . ponudio sam se ljubazno da je prebacim svojim automobilom nazad do mjesta gdje smo živjeli i ona je pristala.. .
Padala je jaka kiša i već smo bili na pola pokisli kad smo ušli u auto.. . ja sam krenuo.. pričali smo.. .
ajde kako nisam imao pametnijeg posla, kulturno sam je pozvao na piće da malo pročaskamo o školi.. . Ana je rado pristala.. .
Vozili smo se do jednog kafića uz more, ali zbog velike kiše jako je teško bilo voziti, stvorile su se velike lokve po cestama, te sam joj rekao da je najbolje da parkiramo negdje sastrane i da čekamo da kiša prestane.. .
Parkirao sam na jednom polumračnom mjestu izmedju zgrada, gdje smo slučajno ostali sami i gdje niko nije mogao prići bez da ga vidimo da dolazi.. ..
Ana me zamolila da li može skinuti pokislu majcu i staviti je preko sica straga da se suši.. . ja sam naravno pristao misleći da nosi neku donju majcu ili grudnjak.. . bio sam u krivu.. .
Ana je skinula majcu i njezine sise su joj proparale moje nebo! Rekla je samo tiho "Dodji" i nisam mogao odljeti tim ljepotama!
Mjesio sam joj i ljubio sise i bradavice koje su stršale! Bio sam pomalo izbezumljen, ali ta žena se htjela pojebati s menom odavna, a sad je bila prilika!
Gnječio sam je a ona je uzdisala.. . želja za pojebati se je bila kao u srednjoskolaca tako da smo trgali odjecu jedno drugome! Prebacili smo se na zadnji sic i ja sam je polegao ispod sebe u misionarsku pozu.. . uzela je moj vlažni kurac i usmjerila ga je u svoju pičku.. . željela ga je.. . nismo stavili prezervativ, tako da sam osjetio njezin pičić u cijelosti kako se trza pod naletima moje kurčine.. .
Ševijo sam je i ona je stenjala.. . nisam mogao puno izdržati jer je sve bilo savršeno.. .
-"Svršit ću, gdje želiš" - pitao sam je tiho
-"Napuni mi picu, gutam kontacepciju" - rekla je.
To me baš napalilo tako da mi je kurčina još otvrdla i dobio sam bonus na vremena do svršavanja.. . ubadao sam je kao životinju jer je to željela.. .. jaja su mi proključala i počeo sam izbacivati sjemenje u njezinu vrelu pičku.. .. uf, kako je lijepo kurčinu isprazniti u pičku jedne iskusne žene.. .. savršeno.. .. svršio sam i još sam malo ostavijo kurac u vrućoj i mokroj njezinoj pičkici koja se trzala od orgazma!
Žvali smo se.. .
-"Oćeš me pojebati u guzu? "-rekla je tiho
-"Da, naravno, samo bi mi ga trebala podignuti"- rekao sam joj.. .
-"Nema problema, samo se okreni da ti ga ispušim" - rekla je.
Ludo je bilo, u tren se prebacila i stavila mlitavu kurčinu u usta.. . obradjivala ga je ustima predobro.. .

-"Čekaj, moram se popišati"- rekao sam joj
-"Nemoj rekla je, pišaj mi u grlo jebaču"- ja moram priznat da sam pogriješio u procjeni Ane, jer sam uvijek mislio da se radi o finoj ženi, a bila je prava vražica! ! !
-"Super, popišat ću ti se u usta, kujo"- rekao sm joj i ona je zaroarila od uzbudjenja.
Sad joj više nisam praštao, šepao sam je za kosu i nabijao na kurac, govorio sam joj kurvetino, droljo i ona je uživala.. .
Kurčina se propela kao koplje i bilo je spremno za šupčenje.
-"Daj guzu"- rekao sam joj i ona se naslonila na zadnji sic sa isprčenom guzom.. . zabio sam joj kurčinu u šupčinu do jaja.. . doživljavala je extazu od dobre jebačine.. . čupaonsam je za kosu, pleskao joj guze instiskao joj dojke.. . uživala je i kričala utiho.. .

Bio sam preuzbudjen i brzo mi je došlo da svršim sa takvom kujetinom.. .
Zabijo sam ga zadnji put u guzu i stao je puniti.. . preznojeni smo bili od sexa, a niz guzu joj se cijedila sperma kao kiša na šoferšajbi.. .
Ležali smo slomljeni jednom kraj drugoga, to je bila jako dobra jebica koja je živila život prosječne hrvatske žene!

*lovesex*
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija