Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

sex sa bivšom djevjokom

Poznato nam je ona "gdje bivša dođe po svoje, sadašnja kofere pakuje".
I evo da vam ispišem priču o tome kako sam imao sex sa bivšom djevojkom sa kojom sam prekinuo prije 2 godine.

Moja bivša djevojka i ja bili smo u vezi pune 4 godine, i ja sam sa njom prekinuo jer sam upoznao moju sadašnju djevojku Maju koju volim, ali eto desilo se i prevario sam je.
Ime moje bivše djevojke je Dajana.
Dajana je bila jako jako dobra u krevetu, i volila je razne igrice u krevetu i volila je svašta da proba dok vodimo ljubav. A dok je Maja nešto malo manje vatrenija u krevetu, ali je ok.
Maja živi nekoliko kilometara dalje od mene, ali najviše vremena provodi kod mene u stanu i spava kod mene u stanu. Taj dan kada sam prevario Maju ona nije bila kod mene, otišla je kod sestre u Njemačku.

Pozvao sam drugare da idemo negdje izaći jer je bio vikend. Dogovorili smo se u koji noćni klub idemo. Kada smo došli u klub bilo je puno i nismo imali gdje da stanemo svi stolovi su bili već zauzeti.
U jednom momentu neko me je povukao za rukav od košulje.
Okrenuo sam se i pogledao, a to je bila moja bivša djevojka Dajana izgledala je prelijepo. Njene grudi bile su baš izražene, a guza baš utegnuta. Odma su mi se vratila sjećanja kako sam jebao Dajanu, kako je sa svojim sisama drkala moj kurac, kako sam joj svršavao na sise.
Hej pa gdje si ti, odkud tebe, sa drugarima si, nema ti djevojke? Pitala je Dajana. Ne nema je otputovala je u Njemačku kod sestre rekao sam joj, a evo sa drugarima tražim mjesto gdje ćemo stati za neki stol.
Pa evo ima kod nas mjesta možete doći rekla je Dajana.
Došli smo sa njom do njenog stola, a ona je bila sa nekim drugaricama.
Dajana je odma počela priču sa mnom i sa ispitivanjima kakva je moja cura Maja, da li je bolja od nje, da li je dobra u krevetu kao i ona.
Dok smo razgovarali Dajana bi po nekada u gužvi pritiskala svoju guzu na moj kurac. Dok je to radila napalila me, i moj kurac je skočio i postao tvrd, a naravno da je i osjetila, sve više je počela da trlja svoju guzu od moj kurac. Šapnula mi je na uvo da ima za mene nešto što ja jako volim. Pitao sam je šta je to?, a ona je odgovorila da ću saznati uskoro.

Nastavili smo piti, a drugar se smuvao sa njenom drugaricom, i otišli su negdje vani noćnog kluba. Onako popiti Dajana i ja smo se poljubili, odnosno ona je mene poljubila, ali stalno bi trljala guzu uz moj kurac. E trebalo je da krenu kući ona i drugarica, ali ih nema ko odvesti jer cura sa kojom su došle je otišla sa moji drugarom negdje vani. Hej pa ajde odvezi nas ti kući rekla je Dajana. Usput je ostaviš prvo moju drugaricu Sanju, a zatim mene baci kući, neću ti ostati dužna platiću ti. Ok može nije problem odbaciću vas kući.

Pokupili smo stvari, i krenuli smo ka autu.
Dajana je sjela pored mene, a Sanja na stražnje sjedalo.
Dok smo se vozili Dajana je stalno širila i skupljala noge, a ispod bijele haljinice sijevale su njene tange i njena pica. Dovezli smo Sanju kući, a onda smo došli ubrzo do Sanjine kuće.

Ajde uđi popijemo bar još po jedno piće neće ti škoditi rekla je Dajana. Pristao sam i ušao. Ajde natoči nam piće, a ja idem da se presvučem u neku drugu odjeću.
Ubrzo se vratila iz sobe potpuno gola.
Ajde bivša ljubavi rekla sam ti da imam za tebe nešto večeras, pa zar si zaboravio, a znam šta voliš i da želiš da jebeš moju malu.
Prišla mi je zagrlila i počeli smo da ljubimo se, ljubeći otišli smo do njene sobe gdje ona počela mene skidati i drkati moj kurac.

Brzo se sagela i počela da ga liže, puši, da liže moja jaja kako samo ona to zna. Zatim sam ja njoj počeo da ližem picu, nabijam je prstima.
Brzo sam nabio kurac u njenu već vlažnu napaljenu pičku i počeo da jako nabijam, a u momentu je svršila. Dok je svršila oborila me sa sebe na leđa i zajahala moj kurac i počela divljački da se nabija na njega.
Ah ah too jebi jebi jebi malu zločestu, moram da ti kaznim kurac moram. .
Sišla je, i namjestila se, ajde pa znaš šta volim, ajde jebi me u guzu ajde ajdeee... !!!

Brzo sam svoj kurac stavio i njenu prelijepu guzu i počeo da jebem njenu guzu, dok je ona vrištala od mog nasilničkog jebanja nene guze.
Izvadio sam svoj kurac, i rekao da se naštima kako ona voli, i da pošpricam svojom vrelom spremom njenu napaljenu picu.
Brzo je legla na ledja, a iz mene su potekli mlazovi sperme i počeli da prskaju njen stomak i njenu malu vlažnu napaljenu picu.

Ajde sada ideš sa mnom pod tuš mali moj, znaš da poslije svake naše jebačine smo išli zajedno da se tuširamo, da se ljubimo pod tušem i mazimo se, da ti pod tušem još malo mazim kurac, a ti moju picu.
Otišli smo pod tuš, i dok smo se tuširali još jednom sam izjebao njenu picu.
Morao sam da krenem svojoj kući, a ona me pozvala da ponovo sutra dođem kod nje i da ponovimo sve isto. Sutra veče ja sam ponovo otišao kod moje bivše Dajane i sve smo ponovili.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija