Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa curom i njenom mamom

Imam 19 godina i imam curu. Već smo dugo zajedno i redovito se sexamo. Sve je počelo kada smo preko Skypea bili na video chatu i skidali se. Bili smo potpuno goli a odjednom u njenu sobu uletjela njena mama koja je onda imala 43 godine. Moja cura je brzo ugasila poziv i poslije me nazvala i rekla da njena mama želi da dođem sutra kod njih. Nisam imao pojma zašto bi ona mene zvala kod njih doma . Ujutro sam se lijepo sredio , potuširao i obrijao. Krenuo sam curi . Kad sam došao kod njih doma već je bilo vrijeme ručka i zajedno smo ručali. Razgovarali smo o raznim temama i naletjeli na temu sexa. Njena mama je pitala jel imam iskustva. Ja sam rekao normalno da imam . Pitala je jel' se ja i njena kći jebemo.

Nakon par sekundi smo u isto vrijeme rekli ponekad. Ostala je u čudu. Više nismo razgovarali nego smo otišli u sobu se odmoriti. Ja sa svojom curom a njena mama u svoju. Nakon kratkog odmora meni se pripišalo i otišao sam na WC. U trenutku kad sam ga izvadio i krenuo da pišam, ušla je njena mama i odmah ugledala moju kurčinu. Pitala je jel' bi htio da me poduči malo. Normalno da sam prihvatio. Kleknula je i počela mi drkati kurac. Počela ga je i pušiti, to je bilo najbolje pušenje u mom životu . Nakon pušenja se legnula na leda na tepih u kupaonici i rekla da joj poližem tu dlakavu pičku. Odmah sam se bacio na posao, bila je odlična , mesnata , sočna, uff . Dok sam ju svu oblizo dignuli smo se i ona se stala i naprčila i rekla ajde jebi me.

Prislonio sam kurac koji je već bio 23 cm i gurnuo ga duboko u njenu dlakavu pičku. Bilo je odlično . Prvo sam ju jebao u doggy pa me ona jašila . Kad sam taman mislio promjeniti pozu za bolji užitak odjednom uđe moja cura. Upitala je što mi to radimo. Njena mama je rekla da nam se pridruži. Kad nam se pridružila počela je i ona pušiti. Ali ne samo tako dobro kao njena mama. Onda sam ju jebao u njenu malu taknu pičkicu. Stenjala je kao velika kurva. Razbijao sam ju. Mama od moje cure je predložila da nas nauči analnom sexu. Moja cura je pristala i krenuli smo. Učio sam na njenoj mami . Davala mi je upute i dodala kremu da lakše uđe.

Namazao sam svog pitona i njen čmar i naslonio ga na ulaz. Počeo je ulaziti u ne tako usku rupu. Bila je dobro razjebana al za svoje godine ko boginja. Jebao sam ju dugo u guzu bez pauze. Zatim je dosla moja cura na red . Kad sam njoj prislonio kurčinu na čmar jako ga je stisnula . Probao sam par puta uči u nju ali je bila preuska. Nabio sam se svom snagom u nju i moj kurac je jedvah prošao u njenu guzu. Bila je tako uska i nevina. I onda sam ju počeo proširavati. Nakon sexa smo se svi zajedno okupali u bazenu kojeg su imali u dvorištu kuće. Kad sam krenuo kući zahvalio sam se na najboljem sexu i cijelim putem kući sam razmišljao o tim rupama. Kad se sjetim i danas moj piton se počne buditi i jedva čekam da ih jebem još. Ko kaže da nisam , to ću ispričati u sljedećem nastavku. U tom nastavku će biti puno više sočnih detalja i opisa.

Da ste samo vidli kako su te pičke izgledale bile su tako sexy i bogovski da te pičke želim do kraja života jebati i puniti. Nisam vam rekao da nisam koristio kondome tijekom sexa sa njenom mamom i curom. Bilo je tako super i preporučujem i kažem uz svog iskustva da je jako veći doživljaj bez kondoma i ako imate prilike svakako probajte analni sex. Mene je preporodio i cijeli dan sanjam kako jebem u guzu. Moja cura je bila plavuša visoka sise dobre ali ne kao svoja mama. Njena mama je imala sisurine . Obožavam ih grickati i lizati. Jako volim da jebem njene ogromne sise. Nadam se da je uživala u sexu samnom .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija