Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa dobrom ribom i autom II

Prošlo je možda godinu dana od našeg viđena. Sjedio sam u gradu pio kafu sa drugom , kad mi je odjednom zazvonio mobitel. Nisam mogao vjerovat kad sam vidjeo ko me zove. Pisalo je Sanja Čapljina.
Javio sam se i tako u razgovoru ona mi govori da je ponovo u Tuzli i da ima želju da se ponovo vidimo i da je spremila jedno iznenađenje za mene.
Rekla mi je da je u centru grada , a pošto sam ja bio već tu znao sam gdje je i nije trebalo dugo da se nađemo.

Ispričao sam drugu gdje idem platio račun i krenuo.
Kad smo se konačno našli u gradu rekla mi je da je iznajmila hotelsku sobu i da možemo ići gore.
Ušli smo u sobu, i tada sam primjetio da nije sama nego da ima još jedna ženska osoba sa njom, mislio sam da joj je drugarica i da će ubzo otići ali ne . Na ulazu je rekla toj drugarici " Vidi koga sam nam dovela, ovo je taj momak o kome sam ti pričala. "

Ispočetka nisam znao o čemu se radi ali kad mi je objasnila sve mi je bilo jasno. Ona je svojoj drugarici pričala kakav je doživljaj imala i da sad želi da je podjeli sa njom.
U tom trenutku sjedam na krevet a njih dvije počinju da se ljube i da se skidaju. Sanja mi se obraća kroz smjeh i pita me " Jesi li zamišljao ovakvo iznenađenje ".
Kad su se skroz skinule počele su jedna drugu da maze i govorile da im se pridružim što sam jedva dočekao .
U sekundi sam se raspremio i prišao njima, a one su pale na koljena i počele da se maze sa mojom kitom. Tad njena drugarica Dragana krece da mi puši kurac a Sanja se spustila da mi liže jaja i govorila kako želi da ih napunim kao što sam punio nju prije godinu dana.

Izmjenjivale su se na mom kurcu kao lude sisale ga balile , sve dok Dragana nije ustala i nagela se na krevet i stojeći raširila dupe i govorila " hajde šta čekas stavi svoju alatku i napuni je " .
Primjetio sam da ona bas želi da je odvalim od kurca pa sam tako uhvatio je za kosu i počeo jebat najbrže i jače što sam mogao.
Sanja joj se podvukla na noge i isplazila jezik da može mene milovat po jajima a i da može Dragani pičku da liže. Posle nekog vremena uhvatio sam Sanju za glavu i počeo da je jebem u usta sve dok se nije bukvalno gušila.
Onda sam je podigao bacio na krevet raširio noge koliko sam mogao i ponovo krenuo žestoko da je jebem u pičku a ona je rekla Dragani da stane iznad nje da joj može ponovo lizat pičku.
Onda je se Dragana spustila raširila dupe i rekla da želi da ga primi u šupak. Iskreno jedva sam dočekao da joj ga stavim u šupak. Krenuo sam prvo lagano da je jebem ali ona je željela jače i brže što sam i uradio krenula je ponovo žestoka jebačina , a ona je počela da vrišti kao luda, kao da je neko kolje svo to vrijeme Sanja je se smješkala i pored nas sama sebi drkala pičku.
U tom trenutku sam joj rekao da ustane i da se krene ljubiti sa Draganom jer će me to više napalit.
Uradila je to ali posto su one bile iskusnije krenule su da svašta pričaaju da me još više napale.
"Mi smo tvoje kujice" , "Kako dobru kurcinu imaš" "Razvali taj šupak" " Hajde jebi jače" "Šta čekas više svrši"
i tako to.

Sve brže i brže sam jebao Draganu u šupak sve dok nisam svršio u njega . Kad sam svršio onako sam se bacio izmedđu njih, a njih dvije su se spustile i krenule ponovo da mi puše i govorile da one moraju to da očiste i da osjete bar malo sperme. Bukvalno su mi iscjedile kurac i jaja.
Otišli smo svo troje da se zajedno istuširamo, a posto je vec bilo kasno ja sam krenuo kući.
Na ulaznim vratima mi je Sanja rekla da su tu jos par dana i da svaki dan zeli da se viđamo oko podne da nema potrebe da me zovu nego da zapamtim koji je hotel i broj sobee i da će me one tu čekat.
Tako je i bilo svako podne sam išao kod njih a one su me docekale sa dobrim sexom koji je trajao do vecernjih sati.
Kasnije sam saznao da je Sanja menadzerica jedne firme u Tuzli i da dolazi tu svake godine i da kad god bude dolazila ili da je tu da ce me zvati. A da je njena drugarica Dragana njen asistent i da ce kad god bude prilike i nju zvati sa sobom da se ponovo dobro rasturimo od sexa.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija