Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa drugaricom

Zdravo ljudi. već neko duže vrijeme nisam podijelo svoje sexualno iskustvo sa vama, pa evo ovo mi se čini jako zanimljiv da vam pišem.

Pisao sam vam moje sexualno iskustvo sa mojom najboljom drugaricom.
Poslije nekoliko mjeseci odselila se u drugu državu, i drugi grad.
Nije dolazila jako dugo, a ja sam u među vremenu našao djevojku i psutio se u ozbiljnu vezu. Naravno imao sam redovnu jebačinu sa mojom curom, ali jedan dan, i jedna poruka mi je promjenila sve.

Sa mojom drugaricom nisam se čuo toliko često.
Kada bi se čuli bilo bi "hej ćao, šta ima kako si" i uglavnom na tome bi se sve završilo.
Bio je četvrtak, veče. Drugarica mi se javila na viber i napisala da sutra (petak) kreće kući, i da će se zadržati kod nas 7 dana. Napisao sam da mi je jako drago što će doći i da jedva čekam da dođe da idemo piti kafu negdje.
A ona je napisala hej sjećaš se kako je bilo dok sam bila tamo.. Znači mačak idemo u onu vikendicu u selo treba mi da me neko dobro malo izjebe. Hm pa jedva čekam rekao sam joj.

Petak... Drugarica mi je poslala poruku da je krenula i da stiže nekada u toku noći. U toku dana našao sam se sa svojom curom, i objasnio joj da za vikend moram da idem u selo, i da neću izlaziti, a ako ona želi neka izađe sa drugaricama.
Naravno ja sam sjeo u auto i otišao u selo da pripremim sve u vikendici za dolazak drugarice.

Subota ujutru zvoni telefon, pogledao sam kad bila je to drugarica.
hej Nemanja pa gdje si ti? Ej srećo evo u vikendici sam, kada stižeš kod mene?
Za nekih 2 sata ću doći odgovorila mi je. Ok... Vidimo se..
Poslije nekih 2 sata drugarica je došla.
hej Ivana pa baš si se promjenila, nismo se vidjeli skoro godini ipol.
Hvala Nemanja i ti si takođe..
Pa Ivana kako si? Jesi li za kafu? hajde pričaj mi šta ima u Švedskoj?
Pa svašta ima, ali nisam našla jebača da me izjebe onako dobro kao što si me ti jebao... Oh Ivana pa....
Ajde Nemanja pusti kafu dođi ajmo u sobu spavaću. Brzo sam navukao sve roletne i zamračio sobu i krenuo u akciju..

Počeli smo se ljubiti, a ja sam počeo da joj stiskam njene čvrste grudi, i da joj sisam bradavice i ližem jezikom.... Brzo sam joj došao do pice i gurnu svoj jezik u njenu već vlažnu picu. Ahhh Nemanja toooo... tooo mi je hvalilo da mi neko dobro izliže pičku progovrila je Ivana.
Počeo sam da joj nabijam jako pičku sa svojim prstima, a ona je uhvatila moj kurac i počela da ga drka. Ahh Nemanja tako je tvrd, i tako sam poželila tvoj kurac..
Daj mi da ga sisam, da ti ližem glavić, i strpala ga je u svoja usta i počela da siše i liže.

Ajde nabi mi ga u pičku željnu da je izjebeš ajdee brzooo... Brzo sam joj nabio kurac u pičku, a ona je uzdahnula aaahhhh toooo jebaču moj, sada me jebi brzo i žestoko nemoj da stajes molim teeee.. razvali mi pičku...
Dok sam joj žestoko i jako i brzo nabijao počela je da svršava i da prska iz pičke po mom kurcu.
Brzo se okrenula uhvatila moj kurac i ponovo ga polizala, legao sam na leđa, a ona je počela da jaha moj kurac i skače po njemu kao luda.
Ponovo je počela da prska po mom kurcu...
Brzo sam rekao da ću da svršim, a ona se postavila u položaj i otvorila usta da joj napunim usta svojom uskuvalom i vrućom spremom..
Dok sam drkao da svršim ona je jezikom lizala moja jaja, evoo Ivanaaaa krenulo je brzo je postavila usta a iz mene je potekla sperma i prskala joj ppo ustima i po licu.

Kada sam svršio otišli smo zajedno pod tuš, a pod tušom se desila još jedna dobra jebačina.
Tu veče Ivana i ja jebali smo se koliko smo mogli izdržati, a naravno i čitava naša sedmica dok je Ivana bila tu je prošla u jebačini...
Naravno opet jedva čekam kada će Ivana doći iz Švedske da je dobro izjebem..

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija