Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa gazdom

Prije par godina, kada sam završila srednju školu, nisam željela više biti roditeljima na teretu, željela sam se zaposliti. Inače bila sam (i ostala, naravno) zgodna djevojka, bujnih sisa i oblikovane guzice. To je zato što sam redovno išla u teretanu. Gazda teretane, Nemanja, je mlad dečko, imao je tada oko 24 godine.

Lijep, visok, zgodan.. Upoznala sam se sa njim kad sam išla u teretanu i jednom prilikom sam mu rekla da se želim zaposliti. On mi je ponudio odmah posao. Osim što je gazda, radio je i kao trener. Ponudio mi je da radim sa njim. Za početak sam njim, a kasnije mogu i ja biti trener. Tako je i bilo. Prihvatila sam i posle nedjelju dana sam počela raditi. Zajedno smo svaki dan radili što mi je omogućilo da primjetim da se loži na mene, ali moram da priznam da sam se ložila i ja na njega. Jednog dana otišla sam na posao, Nemanja je došao, cijeli dan smo radili i pitao me da li bih išla sam njim na piće posle. Rekla sam da da bih rado išla, ali nisam bila adekvatno sređena i stvari koje sam ponijela da se presvučem su bile sportske. Rekao mi je: "Možemo i kod mene na kafu? ", odmah sam znala da smjera nešto, Naravno, pristala sam, niko ne bi odbio takvog dasu. Istuširali smo se, presvukli, zatvorili teretanu i uputili do Nemanjinog stana. Stigli smo u stan, Nemanja me je smjestio u dnevnu sobu, a on je otišao skuvati kafu i doneti piće. Pričali smo o svemu uz kaficu, a ja sam primjetila da on ne skida pogled sa moih bujnih grudi. Imala sam obučenu sportsku majcu sa dekolteom, a ispod ništa. Kada sam shvatila da mi on non-stop gleda sise, malo sam se uzbudila. Bradavice su mi nabrekle i to se dali primjetiti preko majce. Rekla sam da moram do toaleta, a Nemanja me je uputio. Otišla sam i zadržala se nekih 10ak minuta. Izlazim iz kupatila, dolazim u dnevnu sobu, a Nemanje nema. Gujem glas iz susjedne sobe "Dođi ovde". Ulazim, Nemanja sjedi na velikom francuskom krevetu. Prilazim mu, on ustaje i stane spram mene. Počeli smo se ljubiti strasno. "Želim da me jebeš", samo mi je izletelo iz usta. Nemanja se nasmijao i prošaputao mi "To želim od kada sam te upoznao". Kroz nekoliko minuta, Nemanja mi je skinuo odjeću i bila sam skoro gola pred njim. Na meni su ostale sam bele tanga gaćice. Skinuo se i on. Potpuno go. Kurac je izleteo iz bokserica, već je bio nadrkan i velik. Uhvatila sam ga u ruku i počela drkati. Odmah sam i čučla i počela ga lizati i pušiti. Nemanja me je držao za kosu i nabijao mi glavu.

Uzdisao je tempom kojim sam mu ja pušila. Nakon 15ak minuta mog pušenja, podigao me je i bacio na krevet. Legla sam na leđa, raširio mi je noge i zubima svukao tangice. Pička je bila vlažna i mokra. Ubrzo mu je glava bila među moje noge. Pravo na klit. Lizao mi je klit dugo, svršavala sam svaki minut, zatim me je jebao jezikom, a nosem mi trljao klit. Svršavala sam u grčevima, na njegovu facu, vrištajući. Nije prestajao da me liže. Vratio se na klit i sisao ga dok je gurao prste u rupicu. Nakon 20ak minuta, ustao je i prislonio glavić na moju pičku i počeo je maziti kurcem, od rupice do klita i nazad. Ušao je u mene, samo je skliznuo. Jebao me je prvo polako. Oboje smo uzdisali. Ubrzavao je tempo polako. Nikad mi bolje nije bilo. Rekla sam mu: "Želim ja gore". Naravno, ispunio mi je želju. Legao je na leđa, a sam sam sela na tvrd i velik kurac. Nabijala sam se, a od Nemanje se čulo: "Jebi me, jebi, aah", što me je palilo. Uhvatio me je za kosu i čupao me, glavu mi pogukao nazad, a drugom rukom mazio bradavice. Svršavala sam, ali sam nastavljala da naskačem. Opet smo promjenili pozu, malo od pozadi, malo stojećki. Dugo smo se prcali, moja pica je bila natečena. Kad se bližio kraju rekla sam mu: "Napuni me, na pilulama sam". Ubrzo je punio picu moju sa svojom vrelom spermom iz velike kite. Nakon male pauze, otišli smo zajedno do kupatila, na tuširanje. Kada smo se vratili u sobu, pogledala sam Nemanjinu kitu, bila je opet uspravna. Odmah je i moja maca ovlažila. Ponovili smo sve, ali ovaj put na terasi. Sela sam na stolicu koja se tamo nalazila, Nemanja mi je opet picu olizao, cjelu, baš onako kako treba, a zatim je opet ušao u mene. Jebao me je u mnogim pozama opet, a onda sam ja sela na njega i počela naskakati kao nikad. Opet je svršio u mene. Naravno, tu ni nije bio kraj. Još uvjek radim u njegovoj teretani, iako je on našao devojku, a ja momka, još uvjek se prcamo svaki dan. Da li u teretani, u njegovom stanu, mom stanu, i još mnoga druga mesta. Ne planiram da dam otkaz, a i on ne planira da me otpusti, čak smo pričali da ostavim ja momka, a on djevojku i da počnemo živeti zajedno. Biće ludo..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija