Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa kineskom maserkom II

Sjedio sam sa tom mladjom kineskom maserkom na recepciji malog massažnog salona, gdje su radile maserke koje su voljele sex i radile to za simboličnu naknadu.. . ispijali smo čaj i smješkali jedno drugome.. .
Inače pijem kavu, al u Kini svi piju čaj tako da sam se ufurao u taj film koji zapravo i odgovara tom podneblju.. .
Svako malo smo nazdravljali i kucali se čašama i uzvikivali "Čin čin".. .
Mlađa kineskinja se upočetku malo plašila moje veličine jer je bila žgoljavica sa manjim sisama i širokim guzama koje su imali kruškoliki oblik.. . to mi se sviđalo na njoj, a lice joj je bilo baš tipično kinesko.. . nije dobro pričala engleski, pa smo malo igrali se pantomime i mahanjem rukama za sporazumjevanje.. . kineskinja se opustila i počela se smješkati i hihotati slatko.. . promislim kako će se lijepo hihotati od ižitka kad joj ga stavin u pičkicu.. . ta misao mi je dala bezobrazluk da joj rukom malo dotaknem jednu sisu i da ih malo osjetim.. . imala je manje ali jako slatke okrugle sisice sa većim bradavicama.. . otkopčala je košuljicu i ja sam joj sad mjesio sisice blagim pokretima i štipkao je za bradavice.. . bilo joj je drago a meni je na pamet palo da joj dodirnem slatku kruškicu od guze! Približili smo se jedno drugom, zagrlila me , a ja sam joj jednom rukom mazio sise, a drugom sad dirao guzu!
Dobra predigra i baš mi je trebalo malo takvog maženja da osposobim kurčinu za novi jeb!
Nježno je dahtala i u zanosu jednu ruku lagano počela spuštati prema mojoj kurčini.. .
- "Ah" - uzviknula je ta mala kineska droljica željna sexa.. .
To je bila njezina reakcija kad je dodirnula moga pitona koji je još bio mlitav i manji, a ona je već zaprepašteno cvilila kao mačkica.. .
Obim sam rukama mjesio njezine guze i širio ih.. . usput zamišljao kao ću nadam se svršiti po tim oblinama i potpisati se spermom da vidi Kina kako jebe dalmatinac!

Uzela me za moju batinu i ustala, pritom ne ispuštajući kurac iz ruke, povukla me je u jednu malenu prostoriju pokraj recepcije.. . to je više ličilo na nekakvu malenu spremu jer su uz zid stajale metle i škovacere i još poneka sredstva za čišćenje na policama.. .
Mala kurvica se htjela izjebati žestoko, to sam osjetio u njoj na način na koji je čvrsto držala moju kitu.. . željela ga je u sebi do kraja.. .
Rukom sam odgurnuo one metle i drške koje su stajale uza zid i prislonio kujicu na zid.. .
Cijelo vrijeme je čvrsto onom malom rukicom držala moj kurac u korjenu, a kada sam je stavio uza zid, drugom je rukom počela draškati moja gigantska jaja koja su se punila spermom.. .
prepustijo sam se malo tom užitku jer je i ona u tome uživala jer sigurno rijetko ima priliku drkati ovakvu gromadu od kurca i jaja.. .
Lijepo je bilo i nisam htjeo ništa požurivati.. . drkala mi je kurac i dodirivala jajca.. .. nekako mi je došlo da joj odmah ištrcam spermu, a ona je tada izgovorila:
-"bigy dicky, fuky fuky.. " - te riječi su me zapalile i počeo sam trljati njenu nabubrenu pičku.. . raširila je noge i ja sam joj stavio prste u pičku i jebao je prstom.. . pička joj je bila uska i to je bilo baš super.. . okrenuo sam je da prsima bude uza zid jer sam je htio zaorati u pičku i to s onih lijepih kruškolikih guzova.. .. isprčila je taj mali kineski pičić.. . malo sam se odmakao i stavio na brzinu prezervativ na kurčinu, ščepao je za guzu, malo je ispleskao kurčinom po pičiću koji se automatski isprčio od uzbudjenja.. . zabijo sam kurac jako u njezinu pičku, to vole sve kurve tako da je nisam žalio.. . pička joj je bila uska i kinezica je kolutala očima kao brojevi na Ininoj benzinskoj pumpi kada točiš gorivo.. . hehe.. . htjeo sam je rastrgati jebačinom!

Iz pičke joj se cijedio sok dok je primala kurčinu.. . jaja su joj mlatila od pičku i ja sam uživao u tome.. .. nabijala se sve jače ta mala jebulja.. .
Ja sam u trenu se sjetio jedne svoj kujice male iz Hrvatske koja voli da joj potežem za kosu dok je jebem (pozdrav kujici mojoj), pa sam počupao malo ovu kinezicu da vidim jel joj se svidja.. . i svidilo joj se.. . htjela je sve jače da je čupam dok je s guza jebem u tu malenu kinesku pičku.. .
Jajca su mi se polako punila spermom i osjećao sam da bih brzo mogao svršiti.. . pleskao sam je još par puta po guzovima i nabijao sve jače na kurac.. . nije mi se mijenjala poza u tom malenom i uskom prostoru.. .
Došao je i trenutak da svršim iz kurčine.. . sperma je proključala i nisam moga odgoditi to svršavanje.. . pogledao sam lice kinezice koja je bila u izbezumljenoj ekstazi, oči su joj biježale lijevo-desno kao da će izletjeti iz glave.. . mala se dobro jebavala moram priznati.. . zabijo sam joj ga još par puta i izvadijo iz totalno mokre pičke.. .
strgao prezervativ i išpricao guzove malene kineske jebulje.. .. trzala je guzovima i jednom rukom trljala i razmazivala vruće sjemenje.. .
Bila je dobro izjebana!

Ispraznio sam jajca u tom masažnom salonu.. .
Pogledao sam na sat i bilo je kasno.. .
Obukao sam se i izašao iz te male prostorije.. .
Kinezica mi se objesila za vrat, kao djevica koju izjebem prvi put.. . dala mi je vizit karticu sa brojem telefona.. ..
Na recepciji je bila stara maserka koja se smješkala i htjela me ponuditi čajem! ! ! !
- "Ne hvala" rekao sam ovaj put i odjurio iz tako dobrog salona za masažu.. ..
Sad barem znam gdje doči dobro se izjebati u tom malenom gradu.. .

*lovesex*.. . kuje javite mi se za dobro karanje.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija