Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex sa kolegicom

Ocjena: 5

Nikad nisam bio nešto naročito raspoložen za onaj seks na brzaka ili za seks za jednu večer i razlaz. Međutim, kako se svi mi mijenjamo, a nakon nekoliko godina u braku kad je sve već postalo uhodano i predvidljivo, priznao sam sam sebi da ne bih imao sada ništa protiv. Naravno, kad tako nešto odlučiš onda prilike ni za lijek. Dok si protiv toga nudi ti se na svakom koraku, što bi se reklo, a kad konačno prihvatiš to, onda prilike niotkuda.

Bilo bi to frustrirajuće za nekoga, ali sam srećom imao debele živce, pa me nije previše brinulo. Uostalom, uvijek su tu bili pornići, pa bi ga dobro izdrkao kad supruge i klinaca nije bilo doma. Možda ne bi nikad ništa ni bilo da nisam morao na jedan poljoprivredni sajam, kao komercijalista, a samnom je trebala ići i kolegica Sandra iz marketinga.

Sandra nije bila ono nešto zbog čega bi se odvalila donja vilica od ostatka glave kad bi ju ugledao, ali je imala sve na svom mjestu. Manje sise, veliko dupe i malo veći trbuščić odavali su udatu ženu koja je imala tri poroda i koja voli dobro pojesti. Gledajući joj samo glavu bila je jako zgodna sa dugom plavom, pardon, izblajhanom kosom, te širokim osmjehom i uvijek nasmijanim licem. Iskreno, nikad je ne bih ni pogledao, ali se eto desilo.

Smjestili smo se u jedan manji hotel, a uzeli smo dvokrevetne sobe, jer drugih nije bilo, ali koje su imale zajedničku kupaonicu. Oboje smo rekli da nam to nije problem, pa smo se smjestili i odmah otišli na sajam. Bilo je OK, dinamično i žustro, te dosta bučno. Radili su mnogi strojevi na pokaznom dijelu, a krave i bikovi su mukali, uz zvukove ostalih domaćih životinja koje su bile na sajmu. Kad smo bili u stočnom dijelu desilo se nešto pomalo bizarno i neočkivano. Naime, jedan bik se uzjogunio i kurčina mu se digla, te je navalio na jednu kravu koja je bila uz samu ogradu. Normalno, publika je bila oduševljena situacijom, jedino su vlasnik bika i krave bili ljuti, a sa njima i voditelj prodajnog dijela. U tom trenu sam vidio nekakav čudan sjaj u očima Sandre koja je gledala taj prizor, a valjda nije bila ni svjesna da je oblizala usnice. Zatim mi je pogled krenuo na niže i na njenoj zelenoj dolčeviti se lijepo moglo vidjeti kako su joj se bradavice ukrutile. Ne znam zašto, ali sam jednostavno osjetio poriv da joj ga zabijem do jaja u njenu pičku. Međutim iz tih misli me trgnula rulja koja se protivila razdvajanju napaljenog bika i krave koja se možda, eto, nadala dobrom komadu u sebi. Nakon toga smo otišli dalje i obišli ostatak sajma, da bi bila već večer kad smo se vratili u hotel. Povečerali smo, a onda je ona otišla u sobu rekavši da je umorna, dok sam ja ostao popiti piće i pročitati današnje novine.

U sobu sam došao pola sata kasnije, a ona je još bila u kupaonici, pa sam upalio TV, skinuo se i sad sam ležao u gaćama na krevetu kad je provirila kroz vrata:

- Evo, kupaonica ti je slobodna.. -rekla je odmjerivši me na krevetu i odmah nestala u kupaonici.

Ustao sam, uzeo pidžamu i otišao u ugodno toplu kupaonicu. Osjetio sam lagani miris parfema ili je to bio njen gel za tuširanje, ali sam se odmah sjetio danas nje kako su joj se bradavice ukrutile, pa mi se počeo kurac dizati. Brzo sam se skinuo i ušao pod tuš, te si pustio toplu vodu i odmah se nasapunao. Kako se staklo na tuš kabini zamaglilo nisam vidio da je ušla Sandra u kupaonicu, a taman sam se ispirao kad su se otvorila vrata tuš kabine i kad sam se okrenuo ugledao sam potpuno golu Sandru. U prvom trenu nisam znao šta bih rekao, a nisam ni stigao, jer se ugurala u kabinu uz mene, pa me primila za moj kurac i odmah ga počela drkati, a sa svojim usnama je potražila moje i sad smo se ljubili kao dvoje balavaca koji ne znaju kako se to radi. Međutim, njene su ruke jako dobo znale šta rade, jer mi je kurac ubrzo stajao tvrd i napet u svih svojih dvadeset centimetara dužine i kojih sedam širine, a Sandra je trljala svoje napete sise u moja prsa, dok je voda curila po nama. Zatvorio sam vodu gurnuvši ruku iza sebe, a Sandra je otvorila vrata tuš kabine i onako mokri smo otišli u moju sobu, pa se bacili na krevet. Sandra se odmah bacila na moj kurac i gutala ga je kao profesionalka, a ja sam sjedio raširenih nogu naslonjen na ruke i gledao ju šta radi. Nakon minute ili dvije pustila mi je kurac i prošla kraj mene, te se naprčila na samom rubu kreveta.

Nije mi se trebalo dva puta govoriti šta se očekuje od mene, već sam ustao i stao iza nje uz rub kreveta i primio ono široko dupe, te malo razmaknuo guzove i zaronio glavom između njenih dviju polutki. Zastenjala je prigušeno kad sam joj oblizao pičku i šupak, a onda i prstima istrljao klit i gurnuo dva prsta u njenu natopljenu pičku. Zatim sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u nju i samo joj ga zabio. Zastenjala je prigušeno, a ja sam se uhvatio njenog dupeta i počeo joj ga zabijati svom snagom. Dahtali smo i stenjali, znojili se, a od nas se čulo samo šljapkanje mog kurca u njenoj pički, lupanje njenog dupeta po mom trbuščiću i povremeno glasno stenjanje. Ubrzo je svršila zalijevajući mi noge i jaja svojim sokovima koji su špricali iz njene pičke kako sam se nabijao u nju. Tada sam i ja osjetio da mi dolazi vrhunac, pa sam ga brzo izvukao i zašpricao njeno dupe i po nogama, te leđima. Još mi je bio nekako polukrut kad sam sjeo na krevet kraj nje, a ona je brzo ustala i otišla do kupaonice, te se ubrzo vratila brišući se onim svojim mokrim ručnikom, a onda se klekla ispred mene i počela mi lizati moj sad već opušteni kurac. Pogladio sam ju po kosi i licu, a ona je nastavila sa pušenjem, lizanjem i drkanjem mog kurca što je rezultiralo dizanjem istog nakon nekih desetak minuta.

Zatim mi je dala da se legnem na leđa, a ona se popela na mene i zajašila me namjestivši glavić na ulaz u svoju pičku i samo se polako spustila niz njega. Zastenjala je lagano dok se nije smjestila na sama jaja, a onda je započeo rodeo, dok sam se ja uhvatio za njene trojkice i sad sam ih poprilično grubo mijesio, ali joj nije nimalo smetalo. Sandra se nabijala na moj kurac kao da nije dobila kurca odavno, a bojala se da je ovo samo san i da će se uskoro probuditi. Svršavala je kao luda i ubrzo su sve plahte ispod nas bile mokre, ali se nije dala smesti, a kad je shvatila da ću i ja uskoro svršiti samo je ubrzala i u trenutku prvog mog mlaza koji je izletio u njenu pičku, nabila se do mojih jaja, te je stisla svojom pičkom moj kurac, te me praktički iscijedila u sebe. Nakon toga smo polako dolazili do daha, ona još uvijek na meni dok sam joj ja lagano milovao leđa i noge, a onda je ispalila:

- Ovo mi je naprosto trebalo. Dugo sam već bez seksa, a kad sam danas vidjela onog bika kako je navalio na onu kravu, nešto je puklo u meni i jednostavno sam trebala dobar kurac u sebi, a tvoj je ispao savršen.
- Zaista? -ostao sam malo zatečen ovime, ali i nekako mi je imalo smisla, pa sam rekao- Doduše, i ja kad sam vidio kako si oblizala usnice dok je onaj bik navaljivao na onu kravu i kako su ti se bradavice ukrutile, sam sebi sam rekao da te moram pojebati..
- Hahh.. eto.. -počela je nasmješivši se- izgleda da smo oboje dobili što smo tražili.. -malo je zastala, pa nastavila nasmješivši se- I moram priznati da imaš jako dobar kurac.
- I ti imaš jako ukusnu pičku.. -rekao sam i ja nasmješivši se, pa smo se zagrlili i poljubili, a onda ponovo se počeli maziti da bi uskoro ponovo bili u klinču, ali sam ovaj put bio između njenih nogu i zabijao sam se dok mi je ona obujmila nogama bokove i tjerala me da joj rasturim pičku.

Kasnije sam izrazio želju da bi ju volio jebati u šupak, a ona je nakon kračeg razmišljanja pristala, pa sam joj ga sa guštom razjebao, a da nije baš ni previše stenjala. To nam je bio zadnji seks tu večer, a i zaspali smo u mom krevetu. Drugi dan smo odradili još nekoliko obaveza, a onda se odjavili iz hotela, te krenuli kući. Tijekom vožnje mi ga je popušila u autu, a onda sam morao stati na jednom odmorištu na kojem nije bilo nikakvog wc-a, kafića ili benziske, te sam ju izjebao dok je klečala na zadnjem sjedalu, a ja ju jebao izvana usput gledajući da nas netko ne iznenadi.

Kako smo se vratili u firmu ušli smo u neki ritam jebanja svaki drugi tjedan barem po jednom, a koji puta i po nekoliko puta. Za sada nam je dobro tako, jer si napokon i ona i ja možemo ispuniti neke fantazije u seksu. Ja analne, a ona oralne, jer obožava kad joj se svršava u usta, pa dok ide neka ide.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija