Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex sa komsinicom

Ocjena: 3.3

San mi je bio da pojebem komsinicu koja je starija od mene, i taj mi se san napokon ispunio.
Bilo je to na ljeto, ja sam došao sa posla i legao da odmorim. Međutim zazvonio mi je telefon kad ono komšinica zove.
Javljam se normalno i ona mi govori kako ima problema sa internetom i ako mogu doći da pogledam što sam i pristao. Kad sam došao kod nje u kuću bila je sva jebozovna kao i uvijek. Na sebi je imala bretele i crne helanke ispod kojih su se vidjele boxerice, cim sam je vidjeo u odmah je pocelo muskost da se budi.
Trebalo je da se isključi kablo iz utičnice ali nisam uspio da ga dohvatim, pa je se naguzila da ona proba.


Kad je se okrenula imala je šta da vidi kurac mi se digao odmah i nisam mogao da sakrijem nikako jer sam bio u šorcu. Ona me je samo čudno pogledala i otisla u drugu sobu, nisam mogao vjerovat kad u zemlju nisam propao i ništa nastavio sam da popravljam internet, kad odjednom čujem njen glas iz sobe kako me zove.
Ustao sam i otvorio vrata i ugledao nju sa rasirenim nogama potpuno gola mazi pičku i govori jesi ovo želio da imaš. Ona je znala da se ja već duže vrijeme palim na nju.

Dobro se sjećam njenih riječi kad je rekla "Dođi šta si se ukopao na vratima tvoja sam čitava, znam da se ve duže vrijeme pališ na mene" . Prisao sam joj legao kraj nje i počeo je dirat od vrata do pičke, a ona je meni počela da skida šorc i drka kurac. Ustala je i počela da me ljubi od vrata do kurca pa jekrenula da ga puši tako jako i dobro da tako nešto nikad nisam osjetio u životu. Ustao sam a ona je sjela na koljena, počeo sam je jebavat u usta sve brže i brže a ona je sve to pratila. Pa kad ja stanem da malo odmorim ona sama krene brzo pušit, kad izvadi kurac iz usta onda predje na jaja da uvlači i sisa.

Nisam mogao vise dočekat pa sam je brzo povalio na ledja i stavio joj kurac u pičku i počeo jako jebavat, odmah se vidjelo da joj se svidja.

Onda je ona dodala "Čekaj da vidiš šta ja znam" pa me uzjahala i počela da mješa guzovima i tako se nabijala na već odavno tvrdi kurac. Stavila mi je sisu u usta i govorila da je grickam da se neću pokajat, grickao sam joj bradavice i sisao jako, na sta je ona sve jače pocela da se nabija i mješa.

Nakon nekog vremena ustala je i napravila doggy style i rekla da želi da je jebem u šupak i da tu svršim što sam i uradio nabijao sam je sve jače a ona je vrištala i govorila " Jače želim da mi svrsis u šupak". Nabijao sam je jako koliko god sam mogao i šamarao po guzovima, na šta je ona uzvratila smiješkom i počela i sama jače da se nabija i mješa, sigurno joj je pasalo.
Nisam mogao više izdržat pa sam joj šupak napunio spermom, kad sam ga izvadio ona ga je zgrabila u usta i obrisala ga kako treba.
Kada sam otišao da se istuširam nakon nekog vremena ona je došla, a pošto sam bio okrenut leđima zagrlila me i govorila da želi da još jednom iskusi onakvo pušenje jer nikad do sad se nije davila kurcem, i da želi da što više joj ga nabijam u usta i sto brže . Čučnula je i pripremila se, otvorila usta a ja sam je uhvatio za kosu i počeo joj ga stavljat sve do jaja tako da je se gušila čak da su joj suze krenule na oči.
Uživala je i ona i ja, ali sam ovaj put tražio da joj svršim u usta i da proguta, na šta je i pristala.
Nakon dugog pušenja i bukvalno razvaljivanja njenjih usta svršio sam toliko da je jedva progutala.


Obrisala je se i otišla da legne, a ja sam nastavio da se tuširam i nakon toga otisao kući sav sretan i zadovoljan jer mi se konačno ispunio dugogodišnji san.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija