Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa Marijom

Zovem se Mateo i ispičaću vam jedno iskustvo sa posla.
Inače radim kao konobar u jednom noćnom klubu.
Kroz klub je prošlo mnogo zgodnih cura koje sam svlačio svojim očima.
Al jedna me izuzetno privlačila, i problem je bio zato što je to cura jednog mog školskog druga. Oduvijek me privlačila njena plava kosa i njene pune usne.

Jedne večeri je došla sama sa drugaricom i pitao je gdje joj je dečko, na šta mi je ona odgovorila da je mrtav pijan sa drugovima. Meni je odmah prošlo kroz glavu da mogu nešto pokušati.
Častio sam je pićem i u medjuvremenu smo razgovarali o svemu i rekla mi je kako je više ne privlači njen dečko, i da joj treba neko sa kim može imati više "akcije". Znao sam da je njen dečko kreten i da gleda samo kako da se napije.
Ja sam se samo osmjehnuo i kroz šalu sam joj rekao da se meni može uvijek obratiti za takve stvari. Ona se samo osmjehnula i ja sam otišao da radim da se gazda ne bi ljutio.
Par puta bi prošao pored nje i vidio da me gleda onim jebačkim plavim očima i da stalno nešto priča sa drugaricom dok gleda u mene. To me natjeralo da svašta pomislim s obzirom da sam joj rekao da se meni može obratiti kad joj sex bude trebao.
U medjuvremenu sam otišao do wc-a i zatim je ona ušla zamnom. Strasno me poljubila i uhvatila za kurac preko pantalona. Uzvratio sam joj i strasno smo se ljubili par minuta a naše ruke su istraživale naša tijela. Stavio sam joj ruku u gaćice i vidio da je mokra. Zabio sam joj prst u picu i samo je uzdahnula. Još malo smo se ljubili pa sam se zabrinuo s da nas neko ne vidi i rekao da me sačeka u magacinu i dao joj ključ. Bilo je već kasno i rekao sam kolegi da me zamjeni dok nešto završim a on se osmjehnuo jer je znao o čemu se radi.
Kad sam ušao u magacin ona me već čekala, zadigla je haljinu i trljala pičku preko gaćica. Ušao sam i zaključao vrata i strasno je poljubio. Zatim sam je legao preko stola i spustio joj tangice i lizao joj pičkicu. Lizao sam joj supčić dok sam je jebao prstom. Rekla je da to obozava al njen dečko to neće da radi. Prstom sam joj zabijao sve jače dok je stenjala i uživala. Svršila je ubrzo. Onda se okrenula i izvadila moj kurac iz gaća i rekla samo "wow mnogo si veći od mog dečka" i stavila ga u njena usta. To je bilo najbolje pušenje u zivotu. Rekla je da želi osjetiti mojih 22cm u sebi. Nisam puno čekao okrenuo sam je preko stola i stavio ga u njenu mokru pičku. Kad sam ušao u nju uzdahnula je i pomalo stenjala. Počeo sam da je jebem polako a potom ubrzao i zatim je ona obilno svršila. Rekao sam joj da legne na sto, i raširio joj noge. Skinuo sam joj haljinu i vidio velike ukrućene bradavice. Lizao sam ih i grickao a ona je uzdahnula svaki put od zadovoljstva. Spustio sam se na njenu picu i sve njene sokove sam polizao i cuclao joj klit. Lizao sam joj i supčić i stavljao prst u njega al nije htjela jer kaze nije nikad probala al drugom prilikom će mi dati da je jebem u guzu. Al sad zeli da me jaše i želi da ga osjeti cjelog. Sa zadovoljstvom sam prihvatio i legao sam preko stola i rekao joj da sjedne na mene. Prvo je u laganom ritmu se nabijala a onda sve jače i jače. Nabijala se žestoko i govorila kako dugo čeka da je neko ovako dobro izjebe i da želi da joj napunim picu spermom. To me dodatno napalilo i jebao sam je sve jače i jače. Svršio sam u njenu pickicu u velikim mlazovima. Curilo joj je iz pičkice al je sve prstom pokupila i polizala. Nije dugo čekala i stavila ga u usta dok se nije ponovo digao. Okrenuo sam je preko stola i jebao par minuta.

Ponovo je svršila i grčila se , osjetio sam kao da mi je kurac kao u klještima. Drhtala je al sam je nastavio jebati. Jebao sam je još malo ubrzavajući ritam i kad sam osjetio da ću ponovo svršiti rekla je da želi da joj svršim u usta. Uzela je moj kurac i stavila ga u usta i pušila toliko dobro da sam joj pospricao spermu u usta. Sve je sa zadovoljstvom progutala i oblizala moj kurac. Rekla je da odavno bolji sex nije imala i da bi trebali ponoviti, na šta sam ja oduševljen bio.. Ja i Marija smo se još dugo jebali al o tome u nastavku ;)

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija