Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa najboljom drugaricom

Družimo se već 6 godina. Nerazdvojni smo prijatelji. Često idemo jedan kod drugog u goste. Bili smo na nekoj žurci, i posle te žurke me je pitala da je vozim kući, ali smo se dogovorili da idemo kod mene. Bilo je 3h preko noći. Bili smo sami u kući. Valjali smo se po krevetu, grlili, i počelo je hvatanje za guzu. Posle nekog vremena je počela da me hvata, i onda smo odlučili da se skinemo goli.


Kada smo se skinuli, legla je preko mene, i počela da me ljubi. Lizala me je po celom telu, i kad je dosla do kurca, počela je da mi puši. Lizala mi ga je, pusila, i pitala me da li mi se dopada kako to radi. Ja sam poceo da joj lagano grickam bradavice, i trljao sam joj picu. Stalno je uzdisala. Onda sam poceo da joj ližem pičku, a njeno strašno uzdisanje me je užasno palilo. Sela je preko mene, namestila kurac da joj uđe u picu, i počela je lagano da ide gore-dole. Počela je sve brže i brže da skače na moj kurac, i vrištala je iz sveg glasa, jer joj je to bio prvi put da ima sex. Jebali smo se oko pola sata, stalno smo menjali poze. Legla je preko mene, nabio sam joj kurac do kraja, a onda je ona počela da vrti guzu, sto me je strašno palilo. Lego sam preko nje, nabijao joj kurac do kraja, i ona je vristala i grebala me po leđima. Savršen osećaj.


Svršio sam joj na grudima, i ona je pocela da mi oblizuje kurac. Otišli smo da se kupamo, a želja za seksom nije prestala, pa smo nastavili i u kadi. Ležala je preko mene, nabijala se na kurac, vrištala, ljubila me, grizala za usne, a ja sam joj mesio grudi i guzu. Kad smo završili, odvezo sam je kući, poljubila me, i rekla da želi da ponovimo ovo, ali u automobilu. Sutra uveče, sačekao sam je ispred njene kuće, ušla je u auto u kratkom šorcu i tangama, sto me je jako napalilo, i otisli smo u neko mračno mesto, prešli na zadnje sedište, skinula je šorc i tange, i takodje i moj sorc i bokserice. Počela je odma sa grubom igrom, skakala mi na gurac, grebala me, grizla za usne. Posle je počela da mi ga puši, i napunio sam joj usta spremom. Posle tog seksa, htela je da idemo kod mene da gledamo neki film. Otišli smo kod mene, gledali film na internetu, lagano mi ga je drkala. Kad se film završio, legli smo u pozu 69, lizao sam joj celu picu, ona ga je pušila, i gurala u usta najviše što može. Stavio sam kondom, ona se naguzila prema meni, i polako sam počeo da joj ga guram u guzu. Vrištala je, grizla posteljinu, a ja sam bio sve grublji i grublji.


Dok sam joj ga gurao u guzu, pored bola koji je osećala, počela je da nabija svoje prste u njenu pičku. Legli smo na bok, nabio sam joj kurac u picku, i jebao dok nije doživela orgazam.


Posle te večeri smo odlučili da napravimo grupnjak sa njenom sestrom. Došle su kod mene. Ona je počela da mi ga puši, dok mi je njena sestra lizala muda, a kasnije je prešla da liže picu svoje sestre.


Dok sam jebao jednu, drugoj sam lizao, i nabijao prste u njenju toplu pičku.


Nakon nekog vremena, stale su na kolena, približila se jedna drugoj, ljubile su se, traljale picu jedna drugoj, a ja sam ga drkao dok im nisam svrsio na lice.


One su bile prezadovoljne, i često smo pravili takav grupnjak


Otišla je na more, i jedva sam čekao da se vrati. Kada je dosla kući, istog dana smo imali sex. Počela je da mi ga puši, posle čega sam počeo da je jebem u picu.


Jebao sam je sve brže i brže. Zatim se kurac izvukao iz njene pice. Ona ga je uzela i namestila na svoju rupicu. Kad se spustila na moj kurac osetio sam veći užitak, bila je uža, zatim sam zeleo da je jebem u guzu. Nabijala se jako, nisam znao da voli da ga prima u guzu, nego zašto ne bi volela, pogotovo kad je moj kurac u pitanju. Odmah ga je celog primala, i stenjala jako glasno. Celi moj kurac je ulazio u nju i bilo je lepo gledati njenu guzuu na mom kurcu, ali ubrzo sam rekao da ću svršiti. Ustala se s mog kurca i ponovno je počela da ga puši. Pušila ga je vešto dok nisam više mogao izdržati. Svršio sam joj u usta i sve je progutala. Očistila je moj kurac od sperme, a zatim rekla da joj je bilo odlično
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija