Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa nepoznatom ženom

Bio sam te večeri u nepoznatom društvu među nepoznatim osobama jer sam dovezao druga na rođendan koji je slavio njegov prijatelj u kući van grada, tako da sam ga po njegovoj molbi morao čekati dok ne pođe kući. Rođendan je bio kao i svaki drugi rođendan a meni jako dosadan i naporan jer sam morao da sedim sa osobama koje ne poznajem a samim tim i da budem ćutljiv jer nisam ni sa kim mogao da ulazim u neke priče kao i ostali gosti sa mnom.

Bilo je tu u kući za stolom nas šestoro, svi su se među sobom dobro poznavali, samo sam ja bio tu nepoznat svima i svi bili nepoznati meni.
Sedeo sam na dnu pravugaonog stola, pio kafu i sok i čekao da vrijeme prođe i da se krene kući. Ali je vrijeme jako sporo prolazilo.

A onda se nakon nekih sat vremena na vratima pojavio jedan stariji gospodin u odjelu i kravati sa ženom koja je izgledala mnogo mlađa od njega i atraktivnog izgleda.

To je bio stric od slavljenika sa svojom ženom. Pošto su mjesta oko stola bila popunjena, nekako su uspeli ugurati još dve stolice, za njega i nju. On je seo sa strane za sto a ona je sela na ivicu stola, između njega i mene, bliže meni nego njemu.

Pored njenog atraktivnog izgleda, još sam zapazio njenu kraću suknjicu i svilene čarape koje su blještale ispod crne suknjice od odsjaja svetla. Sedela je tu kao i svi ostali gosti, ali nije pila alkohol kao što su pili ostali gosti, nego je pila sok kao i ja. A njen muž, video sam da saliva čaše ljutog pića kao da pije vodu.

Kako je vrijeme odmicalo, svi su bili po prilično pijani, a dok su se oni opijali ljutim pićima, ja sam se opijao njenom lepotom i seksipilnim izgledom i stajlingom. Dok su prisutni koristili vrijeme da se opijaju, ja sam to vreme koristio za komunikaciju sa dotičnom damom.

Kako je vreme prolazilo tako se i meni jezik više otvarao kao i njoj i sve smo više i više pričali.

A u jednom momentu, ona je prekrstila noge, stavila je nogu koja je bila do mene preko svoje druge noge, tako da je tada u dobroj meri sevnula njena butina, koja se presijavala od svilenih čarapa. Nisam na to ostao nijem, progovorio sam zatvorenih usta, svjesno upadljivim pogledom na njenu butinu kako bi i ona mogla da zapazi taj moj pogled. Onda sam svoj pogled sa njene butine pomerio na njene oči. Kada su nam se sreli pogledi, nasmešila se uzimajući čašu u ruku, a ja sam kroz zube procjedio'prelijepo, ne kvari sliku za moje oči'. Prijao joj je taj moj komentar, još se slađe osmjehnula na te moje riječi.

Kada je večera servirana na sto, svi su čvrsto prihvatili viljuške i noževe i krenuli da se obžderavaju.

I ona je krenula da se služi jelom na stolu krajnje kulturno s' tim što je spustala prekrštenu nogu kako bi mogla normalno da sedi i služi sa jelom. Ja sam bio gladan, ali nisam htjeo da jedem, jer sam imao preče planove nego što je večera. Podigao sam čašu, nazdravio i čestitao slavljeniku rođendan i rekao da ću kasnije da jedem jer sam večerao pred sami polazak.
Dok su svi stezali ruke oko noževa i viljuški, ja sam jednom rukom stezao čašu a drugu ruku sam spustio ispod stola i dugog stolnjaka i stavio je iznad koljena, između butina dotične dame. Kada sam to učinio, zastao mi je dah od isčekivanja njene reakcije, a i ona je zastala sa jelom i kao da je bila u šoku, nekoliko sekundi nije pomerila ni ruke ni usne, a i pogled kao da joj je bio zaleđen.

Nakon tih nekoliko sekundi obostrane ukočenosti, nastavila je sa večerom kao da se ništa ne dešava ispod stola, a i ja sam takođe počeo diskretno da radim ono što sam i naumio.

Sve više i više je moja ruka ulazila između njenih butina, prosto je klizila preko tih njenih svilenih čarapa. A odobrenje za moju ruku da dublje i dublje ulazi među njene butine davale su njene noge koje je sve više i više širila ispod stola. A onda više nije bilo potrebe da ih više širi, jer moji prsti su došli do njene mace, vlažnost i njeni sokovi su već bili natopili njene gaćice i čarape, tako da sam osjetio i toplotu i vlažnost na mojim prstima.

Tada sam mojim vlažnim prstima počeo da mazim njenu još mokriju macu preko čarapa i gaćica kada je ona počela opet da zastajkuje u pogledima i večeri. Samo je jače stezala viljušku u svojoj ruci kako su moji prsti sve jače pritiskali njenu macu.
Kada se večera završila, tada sam i ja završio svoju misiju ispod stola.

Izvadio sam ruku između njenih nogu i stavio ispred sebe na sto. Prsti te ruke su mi bili mokri i ljepljivi. Ona ih je vidjela i lijepo se nasmješila.

Nakon toga sam zapalio cigaretu i stavio je baš između tih prsti koji su bili među njenim nogama i jako neprimjetno sam prinoseći cigaretu ustima, umesto cigarete sam među usne stavio svoj mokri prst i usisao njene sokove sa njega. Ona je tada samo zažmurila na tren i tiho rekla 'napaljena sam'.

Tada je trebalo da se nađe način da izađemo, da budemo sami. Pito sam je šta ćemo? Rekla mi je smisli nešto originalno, pa ćemo vidjeti kako ćemo.
Palo mi je na pamet da ona kaže mužu kako joj je nestalo cigareta i da bi je trebao odvesti do grada da ih kupi, jer je ta kuća od slavljenika bila udaljena od grada nekih 6, 7 kilometara, a pošto sam ja jedini bio trijezan od svih prisutnih postojala je velika šansa barem u mojoj želji i planu da će on reći da je odvezem ja kao jedini koji nije konzumirao alkohol.Ideja joj se učinila dobrom, saopštila je mužu da je odveze zbog cigareta. A on što zbog godina a što zbog alkohola je odmah rekao, neka te odveze bilo ko, svi su mlađi od mene i prasnuo je u smjeh.
Tada sam se ja ponudio rječima kako mi nije teško da je odvezem a isto tako da nisam popio ni čašicu alkohola. Pristao je na to i rekao da mu odvezem ženu do grada, insistirajući da je odvezem njegovim autom, što sam ja odbijao. ali on je pijan baš insistirao i zbog toga sam uzeo njegove ključeve da nju odvezem do grada.

Izašli smo iz kuće, sjeli u auto i krenuli seoskim putem prema gradu. Vozeći se nekih kilometar, kilometar i po, ugledao sam pod svjetlima jedan put koji je bio opasan nekim šibljem i tu sam skrenuo, ugasio svjeta i auto i počeo da je ljubim. Dok smo se ljubili, osjetio sam tada i njene sokove sa mjenih usana i jezika, dok sam je mazio rukom između nogu osjećajući i te druge njene sokove koji su se razmazivali meni po prstima.Rekla mi je da je mnogo napaljena, da nemamo mnogo vremena i da želi da bude jako i žestoko pojebana, jer takav sex nije imala odavno i da želi to.
Otkopčala mi je šlic, izvadila njega krutog, nabreklog i velikog, koji je uveliko bio mokar i gladak a još mokriji i glađi je bio kada ga je obuhvatila svojim mekim usnama i počela sisati i lizati u ustima svojim vrelim jezikom.

Kada ga je izvadila iz svojih usta, ustao sam i izašao iz auta, otvorio njena vrata i opet joj ga vratio u usta. A onda sam ja klekao na koljena dok je ona sjedila na sjedištu okrenuta ka meni, podigao joj lijevu nogu na otvoreni prozor od auta a drugu podigao na moje rame i počeo sam joj lizati koljena, idući vrelim jezikom preko njenih butina, pa sve do njenog međunožja. A onda sam joj tu, između nogu pocjepao čarape naspram njene mace i gaćica kako bih joj mogao polizati vrelu, napaljenu i u sokovima okupanu macu.


Lizao sam je prvo površno, tek toliko da jezik prelazi preko nje, kako bih je još više napalio, kako bi još više vlažila. Počela je da stenje jako, uzdiše i da vrišti od zadovoljstva. A onda sam joj grubo stisnuo klitoris usnama i sisao ga i vukao usnama a ona je sve više vrištala i dahtala moleći me da joj ga stavim. Stavio sam joj pre njega jezik u nju kako bih iz njene mace polizao te njene sokove strasti.

Potom sam je uzeo za ruku da ustane, kada je ustala, zavukao sam joj ruke ispod haljinice, obuhvatio oko butina, podigao do struka, ona me raširenim nogama obuhvatila oko struka a ja sam je prislonio tako stojeći uz auto i počeo joj ga nabijati jako i duboko. Što sam joj ga dublje i jače nabijao, ona je sve jače i jače vrištala, dahtala i mene po leđim svojim velikim noktima parala.Potom sam je okrenuo od sebe, presavio preko haube auta njenog muža, podigao njenu suknju na njene kukove, još jedan put s' nogu brzo polizao njenu crnu macu koja je bila već tad po prilično bela od njenih sokova i onda joj nabio svoj veliki i tvrdi i nabrekli kurac do jaja. Tako sam je jako i žestoko jebavao, da je ona jedva sebe jedva držala uspravno na nogama, kolena su joj klecala kako bih joj ga koji put nabio do kraja. A kada je obuhvatila me rukom oko noge i zabila svoje nokte u moju kožu, tada je rekla da će da svrši što me je još više popalilo i natjeralo da joj ga još dublje i jače utjerujem. Kada sam osjetio bujicu vrelih sokova i čuo njene krike, tada sam i ja osjetio da ću da svršim, izvadio sam ga iz nje, uzeo u ruku, naslonio na njenu mokru macu i počeo u mlazovima da špricam po njoj, u mlazovima vrele sperme da zalivam njenu još vreliku macu koja je pulsirala od izjebanosti.Kada sam svršio i macu joj zalio spermom, pomješani potoci moje sperme i njenih sokova su se slivali niz njene butine i koljena preko njenih svilenih čarapa, ostavljajući po njima bjele tragove naše strasti.. . ! ! !


(zainteresovane dame, koje su zainteresovane da uz moje prepiske sa njima preko MEJLA, doživljavaju vlažne i strastvene sate u toku dana, kao i da doživljavaju jake i lepe orgazme uz naše email prepiske, neka se jave ako žele na mejl: maximalnastrast@gmail. com)! ! !

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija