Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa prekrasnom ženom

To je žena koju znam već duže, ali nikako da uhvatimo vremena i da se nađemo. Pa sam uspio isplanirati jedan dan slobodno jer sam ju želio vidjeti. I tako, njoj nisam rekao da dolazim, htio sam da bude iznenađena. Dan prije nego sam trebao poći detaljno sam isplanirao cijeli put i cijeli dan. Jedva sam dočekao da ju vidim. Došao je slijedeći dan i krenuo sam na put. Dugo mi je trebalo da dodjem do nje, ali znao sam da se isplati. Na putu sam samo maštao kako će nam lijepo biti.

Došao sam u njezin grad i krenio na njenu adresu. Kad sam došao pred njezin stan srce mi je počelo jače kucati. No toliko sam ju htio vidjeti da sam odlučio pozvoniti. Kad sam pozvonio začulo se iz stana: „Samo malo“ uzbuđenje je počelo rasti. Nakon par trenutaka otvorila je vrata i predamnom je stajala prava žena, zgodna, vitka, lijepa, ma jednom riječju savršena. Ostala je iznenađena kad je vidjela da sam to ja. Nije mogla vjerovati svojim očima, odmah me zagrlila i pozvala unutra. Počela me ispitivati zašto joj nisam javio da dolazim, na što sam joj rekao da sam ju htio iznenaditi.

Odmah me ponudila pićem na što sam naravno pristao. Bila je jako ljubazna. Još je ljepša u živo. Kad mi je donijela piće poljubila me i rekla: „Hvala ti što si došao“. Opustili smo se tako jedan sat pa sam ju upitao da li smijem otići pod tuš, rekla je da smijem i odvela me do njega. Otuširao sam se i kad sam izašao bio sam u boxama. Ona me samo gledala, a pošto se i ona presvukla, obukla haltere i tangice moj kurac se nadzirao u boxama. Rekla je: „Vidim da ti se sviđa to što vidiš“. Potvrdio sam sa: „Normalno da mi se sviđa hehe“. Rekla je: „Nemoj više da moram čekati“ na što sam joj prišao i počeo ju ljubiti.

Ljubili smo se i mazili. Masirao sam joj grudi, stiskao ih, miješao na sve načine. Prelazio joj rukom preko pice koja je več bila vlažna. Ona je stavila ruku u moje boxe i počela mi lagano drkati kurac. Izvadila ga je van te se sagnula i počela ga lizati. Lizala je prvo glavić pa cijelom duljinom pratila žilu koja je iskočila. Zatim je opet došla do glavića i počela mi pušiti kurac tako vješto. Ja sam ju za to vrijeme mazio po glavi, namještao joj frizuru te govorio kako je odlična u tome i kako mi paše. Pušila je tako dok mi kurac nije bio jaako tvrd i vlažan. Zatim je legla kraj mene i raširila noge. Znao sam da je sad na meni red pa sam joj počeo lizati picu koja je već bila jako vlažna. Bila je tako ukusna i mirisna od njenih sokova. Uživao sam lizući njen klitoris kao i usnice njene pice. Vidio sam da je postala željna kurca.

Ustao sam se i namjestio kurac na njenu picu. Vidio sam želju u njenim očima. Polako sam počeo kliziti u nju dok nije ušao skroz. Bila je vlažna pa je ulazak bio lagan. Počeo sam ju lagano jebati. Njene noge sam stavio na svoja ramena tako da mogu ući još dublje u nju. Ubrzao sam malo jebanje, a ona je počela lagano stenjati. Dok sam ju jebao gledao sam kako joj grudi rade kružne pokrete. Uhvatila si je grudi i počela ih mjesiti i stiskati. Počeo sam jače nabijati svoj kurac u njenu sočnu picu. Bila je relativno uska čemu se nisam baš nadao, ali to mi je godilo. Jebao sam ju tako neko vrijeme, a onda sam ga izvadio iz nje i cijelu ju očistio od njezinih sokova. Ulazio sam jezikom u njenu picu i cuclao joj klitoris. Prestao sam te joj rekao da se okrene. Okrenula se i naguzila mi se. Imala je tako lijepu guzu taman za moj kurac.

Ostala je tako nagnuta, a ja sam se namjestio iza nje, uhvatio ju za bokove i počeo ju jebati, ali ovog puta sam odmah brzo ušao u nju i nastavio ju brže jebati. „To mi je jedna od omiljenijih pozi“ – rekao sam joj, a ona je na to samo uzdisala. Počeo sam tako snažno ulaziti u nju da je na kraju završila na trbuhu sa blago podignutom guzom, stavio sam joj jastuk ipod trbuha kako se ne bi umarala, a da joj guza bude u zraku, te ju tako nastavio jebati, vidio sam da uživa i osjetio polagano stezanje oko kurca. Počela je stiskati postelju i tresti se od uzbuđenja. Ja nisam još imao namjeru stati. Nastavio sam ju tako jebati dok se ona grčila od orgazma. Osjetio sam da sam i ja blizu pa sam ga izvadio iz nje, a ona se odmah okrenula i počela mi drkati kurac. Svršio sam obilno po njenim grudima. Poljubio sam ju i otišli smo zajedno pod tuš. Otuširali smo se i nastavili dan kako sam isplanirao

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija