Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa sestrom od moje djevojke

Bok.Želim da vam ispričam/napišem priču kako sam imao sex sa sestrom od moje djevojke.Sa svojom djevojkom sam u vezi skoro 5 godina,i što se tiče sexa imamo ga često.Moja djevojka ima sestru godinu stariju od mene.Njena sestra se zove Maja.
Maja je završila fax prošle godine.
Bila je malo krupnija cura,sa većim grudima i povećom guzom.
Uvijek bi se napalio kada bi pomislio kako bi bilo da mi Maja kurac drka sa njenim velikim sisama,ali to nikome nisam govorio,a čak nekada sam i drkao zamišljajući da mi to ona radi sa njenim sisama.

I da jednog dana baš to se desilo.Maja me je pozvala da joj nešto dođem pomoći na kompjuteru raditi,a bila je sama doma. Moja djevojka nije bila kući,a njeni su otišli u goste.Rekao sam joj da ću doći za pola sata dok se otuširam.Dok sam se tuširao pomislio sam na to da iskoristim vrijeme dok smo sami i da pokušam da je napalim i da je jebem,ali i da mi se ispuni želja da Maja drka moj kurac sa svojim sisama.Otuširao sam se,obukao i otišao kod Maje. Kada sam došao pozvonio sam,a ona je povikala da je otključano i da uđem i dođem u sobu.Ok rekao sam.. Ušao sam u stan otišao do sobe a ona je bila u kupatilu. Sjeo sam na stolicu,a brzo je izašla.
Jesi li za kafu upitala me? Pa može,nisam danas ni pio kafe odgovorio sam.
Napravila je kafu,i sjela pored mene. Dok sam instaliravao neke programe na njenom komp.počeli smo priču,a upitao sam je: izvini Maja ali sigurno mnogi momci bulje u tvoje sise i mekane su je l' da? Pa da upravu si Nemanja.Da li mogu da ih samo opipam mislim znam tvoja sestra je moja djevojka ali...Ma ok Nemanja nije problem pa ne mora Ana sve da zna šta ti radiš (heheh) nasmijala se...
Izvadila ih je vani,evo Nemanja vidiš opipaj.Ja sam obadvije zgrabio šakama i počeo stiskati.. Hej hej hej pa rekao si samo da ih opipaš,šta je sada to? Upitao sam je,a na što tačno misliš? Pa pogledaj si u međunožje.Imao sam šta i da vidim moj kurac napalio se i skočio te se ocrtavao na trenerci.Pa izvini Majo.Ma ok je,ajde izvadi i ti njega da ga opipam.Ne znam da li je uredu ovo upitao sam.Daj Nemanja opusti se,i zavukla mi je ruku u gaće i izvadila ga vani i počela da dira.Nisam mogao izdržati počeo sam da joj ližem njene kurte i tvrde bradavice i sisati ih.A ona je onda uzela moj kurac u svoja usta i tako sočno počela da ga oblizuje i liže,da mi sisa jaja,da ih stiska lagano rukama dok mi lize glavić.
Majo?Da reci Nemanja odgovorila je.htjeo bi da mi sa tim svojim sisama drkaš kurac.Opa pa može ajde lezi dole na krevet.Legao sam na leđa a ona je kleknula iznad moga kurca i uhvatila ga u svoje sise i počela drkati malo je hvalilo da svršim u njene velike sise.

Ajde Nemanja pa skini me do kraja,zar se bojis? Ne bojim se ali...Nema ali...skidaj me i jebi me sada kada si me napalio.Brzo sam joj svukao trenerku i gaće i počeo lizati picu a ona je počela da dahće i govoriti: polako manijače jedan kao da nikada nisi lizao pičku.Mmmm ovakvu kao tvoju nisam Majo rekao sam joj. Ajde Majo legni na leđa da ti ga nabijem u sočnu pičku.
Legla je na leđa a moj kurac kao lud je ušao u njenu pičku i počeo sam je jebati jako.Počela je da uzdiše jako ahhh polako ludače polako jebaču pazi da ne svršiš u mene to ne bi bilo najbolje. Ne brini Majo neću da svršim,hoću da ti napunim tvoja usta spremom i da svoj kurac ocijedim na tvoje sisetine izgovorio sam to dok sam joj nabijao jako. Brzo sam ga izvadio i polako stavio u guzu.A ona je vrisnula aaaaaaaahhhhhhhhh polako nisam primala u guzu nikako,tačnije samo sam 1x ga primila ali na kratko.
Ali nisam odustao nabijao sam ga dok je mogla da izdrži.
Ajde molim te sada stavi kondom i nabijaj mi još u pičku ne odustaj molim te.

Našao sam kondom brzo u novčaniku a ona ga je navukla na moj kurac,a ja sam legao na leđa a ona je počela da jaše i skače po njemu,a njene sisetine su mlatile stalno a ja sam ih stiskao jako.

Brzo je sišla sa njega i raširila ponovo noge,ajde jebi me još malo raširenih nogu volim kada mi jaja udaraju od pičku molim teee... Još malo sam je jebao u njenu piču,a zatim sam rekao da moram da svršim. Brzo je otvorila usta,i postavila svoje velike sise da na njih curi sprema iz njenih usta.

Skinuo sam kondom i počeo da ga brzo drkam,a ona je lagano jezikom prelazila preko mojih jaja,i evoo Majo kreće,brzo je postavila usta svoja a iz mog kurca je počela da izlijeće sprema i šprica po njenim ustima,i da kapa po njenim velikim sisama.

Polizala je spermu sa glavića,i otišla u kupatilo da se istušira.Vratila se iz kupatila,a ja sam joj rekao da ovo ne smije niko da sazna,i da se ne smije ponoviti.
Ubrzo kući su došli njeni roditelji i sestra (moja djevojka). Pravili smo se da ništa nije bilo,ali poslije toga još nekoliko puta jebali smo se,ali niko za to ne zna osim mene i nje.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija