Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa starijom ženom sa interneta

Bilo je to prije godinu dana kada sam dobio poruku na jednoj internet stranici od starije žene da joj se svidjam i da se želi naći samnom.. .

Na prvu poruku joj nisam odgovori je sam mislio da me netko zeza..

Kada mi je nakon par sati poslala šta joj neču odgovoriti. Odgovorijo sam joj i tako smo se dopisivali i dogovorili da se nadjemo i da se sexamo

Pošto smo bili jedno od drugog udaljeni 60 km dogovorili smo se da se nadjemo na pola puta. Ona nije mogla navečer da se nadjemo, nego samo preko dana i to prije podne jer je udana.

Da ju malo opišem. Ima 35 godina, srednje gradje, sise 3, lijepa figura tijela, pica glatka i uredna, guzu je imala velik, udana je i ima 2 djece. Voli se sexati i voli sve poze i svuda volinda joj ga se stavlja


Našli smo se na pola puta. Došla je u uskoj suhnjici malo ispod guze na kojo se ocrtavale sise i guza.. Sjela je kod mene u auto, upoznali se i krenili u šumarak. Kada smo krenili stavio sam joj ruku na nogu i poceo joj dizati suknji. Ispid suknje nije imala ništa obučeno tako da sam joj odma poceo dirati picu a ona je stenjala i širila što više noge da joj bolje mogu gurati prste.

Dok sam joj guro prste svršila mi je poruci koju sam malo ja polizo a malo ona. Ona je mene dok sam joj guro prste dirala po njemo preko hlača. Bio sam jako napaljen da sam htjeo stati i na haubi je izjebati da nas svi vide, ali izdržo sam nekako do šumice..


Kada smo dosli do šumarka presli smo na zadnje sjedalo. Tamo smo se ljubili i ja sam joj poćeo skidati suknjicu. Skinio sam joj suknjicu i grudnjak i poceo joj mjesiti sise i lizati dok je ona meni njega dirala i drkala. Bradavice su joj bile tvrde. Spustio sam se dolje do njene pice i lizo sam joj klitoris i guro prste, lizo sam ju sve dok mi nije svršila po licu.. Zatim je ona meni njega počela pušiti, grickati ga i lizati. Pusila ga je dok joj nisam napunio puna usta sperme koju je svu progutala. Kada sam joj svršio u usta polego sam ju na sic i stavi joj ga u picu. Bila joj je dosta uska pica da je jako stenjala. Prvo sam joj lagano guro pa sam sve brže i brže To je trajalo neki 5-6 min kada sam osjetio da cu svršiti pito sam ju di da svršim rekla mi je da u nju svršim da pije tablete. Kada sam svrsio u nju nisam ga vadio iz njene pice sve dok nije sam ispo. Kada je ispo bacila se odma na pušenje da ga digne. Digla ga je i rekla da želi da joj i guzu napunim spermom. Guza joj je bila jako uska tak da sam prvo moro samo glavič gurati a ona je stenjala. Kada se je marlo raširila guza gurnijo sam ga cijelog što je ona u tom trenutku jako vrisnila i rekla da samo nastavim gurati ga. Dok sam ju jebo u guzu sa rukom sam joj diro picu i osjeti njega kak joj ulazi u guzu, to me je još više napalilo. Ona je svršila 3 puta doj sam ju ja jebo u guzu. Kada sam moro svršiti, svršili smo zajedno. On je jako svršila tolko da se cjedilo niz nju. Sperma koja je izlazila iz guze van, pokupila ju je sa prstom i stavola ju u usta.


Nakon sexa želio sam joj polizati picu da joj pokupim sokove moje sperme i njenog soka iz pice na što se ona nije bunila neko mi je još sa svojom rukom nabijala moju glavu na svoju vlaznu picu i stenjala je. Kasnije mi je rekla da se želi da se što prije vidimo da joj je bilo super i da se još tako dobro nije jebala i da nije tolko jako svršavala ko taj dan i da imam jako dobrog da je velik i debel i da če morati vježbati da ga cjelog stavi u usta. Nakon toga odvezo sam ju do njenog auta poljubili se i otišli smo svatko na svoju stranu sretni i zadovoljni.. .

Nastavio sam se vidjati snjom još se vidjamo i dopisujemo se. Nekada razmjenimo i slike gole svoje.

Ostale priče ču ispričati kasnije.. .


Volim udane i starije žene.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija