Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa starijom ženom sa interneta II

Kako sam u prijašnjom teksu napiso da cu vam napisati i nastavak vidjanja sa starijom ženom sa interneta.. .


Nismo se bili jako dugo čuli neki 4 mjeseca. Odjedamput mi se ona javila i željela nanova da se vidimo i ponovimo sve ono što smo radili i prvi puta.

Dopisivali smo se cjeli tjedan pošto radim na terneu nisam mogo prije da se nadjem snjom nego samo u petak nevečer.

Rekla mi je da ju moram čekati jer radio do pola 8 i da nemože prije izači. Ja sam ju pričeko do pola 8. Pošto je ostala zadnja u firmi zvala me je da dodjem kod nje u ured da se tamo podružimo.

Došo sam kod nje u firmi odma me je zaskočila i rekla jedva je čekala ovo. Otišli smo do njenog uredu. Počelii smo se ljubiti i vatariti. Ljubio sam ju po vratu dok sam ju sa jednom rukom mjesio sise a sa jednom guzu.
Počeo sam joj skidati majcu i grudnjak i odma se bacio na poso da joj ližem sise i mjesim, bradavice su vec bile tvrde i velike, pa sam se spušto sve niže dok nisam došo do suknjice i nju počeo da skinem, zatim sam joj tangice skinio. Kada sam joj sve skinio poceo sam joj lizati klitoris i gurati prst u picu, ona je sam dahtala i ponekada zastenjala. Lizo sam joj klitoris i guro prst dok mi nije svrslšila u usta. Kada je svršila rekla mi je da sjednem na stolicu. Sjeo sam na stolicu ona je počela da ga liže i puši. Pušila je tako jako da sam joj napunio usta puna spermom da joj je curilo iz usta. Kad mi ga je popušila sjela je na stol i ja sam joj ga odma jako stavio da je stenjala i vikala samo tako nastavi. Ona je ubrzo i svršila po mome kurcu ja sam još neko vrijeme sam joj ga stavljo pa sam i ja svršio u nju, nisam ga vadio dok nije sam ispo van iz njene pice.. Nanova sam sjeo na stolicu ona je klekla ispred mene i počela da dirati ljubiti lizati i pušiti dok god nije bio čvrst. Kad je uspila da bude čvrst naguzila se i rekla stavi mi ga u guzu. Polako sam joj samo stavio glavic unutra a ona je stenjala i ponekad zavrištala. Glavić sam guro tako neko vrijeme dok se guza nije raširila, kad se guza raširila gurnio sam joj ga cijelog a on je stenjala i vikala napuni me spermom. Jebo sam ju u guzu neko vrijem dok nisam svrsio u guzu.
Iz guze joj je curila sperma. Uzela je svoj prst pokupila spermu i polizala ju. jos neko vrijeme sam joj mjesio sise i lizo joj dok se nisam napalio. kada sam se napalio sjelo sam na stoli a ona je sjela mi u krilo i pocela da skace po njemu. Skakal je tolko dugo dok nismo obadvoje svršili. Dok sam ja jednom svršio ona je dva puta i bio sam sav mokar dolje. Nije se dizala samnom dok nije ispo van iz njene vlazne i napunjene pice.
Sjedio sam na stolici a ona meni u krilo ljubili se strastveno. kad smo se prestali ljubiti rekla mi oprosti što nemožemo još biti skupa moram kući da njenom mužu nebude sumljivo.

Obukli smo se i krenili kući, prvo sam ja izašo iz firme van pa za nekoliko minuta i ona izašla van.

Kad sam doso kući poslo sam joj poruku dali je muž šta skužio. Hvala bogu nije joj muž ništa skužio.

Tu večer smo se dopisivali do kasno i izmjenjivali slike koje jos imam na svome mobitelu.

Naše dopisivanje i dan danas traje i izmjenjivanje slika.
Ponekad se cujemo i preko kamere. Preko kamere svašta radimo dok nesvršimo.

Samo mi je žao što se odselila pa se nemožemo više vidjati neko se cuti preko poruku i preko kamere.

Nadam se da če biti još kojeg susreta snjom da sve to ponovimo i da uživamo jedno u drugome jer takav sex nisam imo ni sa jednom ženom kao snjom što sam imo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija