Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex sa starijom ženom sa interneta II

Kako sam u prijašnjom teksu napiso da cu vam napisati i nastavak vidjanja sa starijom ženom sa interneta.. .


Nismo se bili jako dugo čuli neki 4 mjeseca. Odjedamput mi se ona javila i željela nanova da se vidimo i ponovimo sve ono što smo radili i prvi puta.

Dopisivali smo se cjeli tjedan pošto radim na terneu nisam mogo prije da se nadjem snjom nego samo u petak nevečer.

Rekla mi je da ju moram čekati jer radio do pola 8 i da nemože prije izači. Ja sam ju pričeko do pola 8. Pošto je ostala zadnja u firmi zvala me je da dodjem kod nje u ured da se tamo podružimo.

Došo sam kod nje u firmi odma me je zaskočila i rekla jedva je čekala ovo. Otišli smo do njenog uredu. Počelii smo se ljubiti i vatariti. Ljubio sam ju po vratu dok sam ju sa jednom rukom mjesio sise a sa jednom guzu.
Počeo sam joj skidati majcu i grudnjak i odma se bacio na poso da joj ližem sise i mjesim, bradavice su vec bile tvrde i velike, pa sam se spušto sve niže dok nisam došo do suknjice i nju počeo da skinem, zatim sam joj tangice skinio. Kada sam joj sve skinio poceo sam joj lizati klitoris i gurati prst u picu, ona je sam dahtala i ponekada zastenjala. Lizo sam joj klitoris i guro prst dok mi nije svrslšila u usta. Kada je svršila rekla mi je da sjednem na stolicu. Sjeo sam na stolicu ona je počela da ga liže i puši. Pušila je tako jako da sam joj napunio usta puna spermom da joj je curilo iz usta. Kad mi ga je popušila sjela je na stol i ja sam joj ga odma jako stavio da je stenjala i vikala samo tako nastavi. Ona je ubrzo i svršila po mome kurcu ja sam još neko vrijeme sam joj ga stavljo pa sam i ja svršio u nju, nisam ga vadio dok nije sam ispo van iz njene pice.. Nanova sam sjeo na stolicu ona je klekla ispred mene i počela da dirati ljubiti lizati i pušiti dok god nije bio čvrst. Kad je uspila da bude čvrst naguzila se i rekla stavi mi ga u guzu. Polako sam joj samo stavio glavic unutra a ona je stenjala i ponekad zavrištala. Glavić sam guro tako neko vrijeme dok se guza nije raširila, kad se guza raširila gurnio sam joj ga cijelog a on je stenjala i vikala napuni me spermom. Jebo sam ju u guzu neko vrijem dok nisam svrsio u guzu.
Iz guze joj je curila sperma. Uzela je svoj prst pokupila spermu i polizala ju. jos neko vrijeme sam joj mjesio sise i lizo joj dok se nisam napalio. kada sam se napalio sjelo sam na stoli a ona je sjela mi u krilo i pocela da skace po njemu. Skakal je tolko dugo dok nismo obadvoje svršili. Dok sam ja jednom svršio ona je dva puta i bio sam sav mokar dolje. Nije se dizala samnom dok nije ispo van iz njene vlazne i napunjene pice.
Sjedio sam na stolici a ona meni u krilo ljubili se strastveno. kad smo se prestali ljubiti rekla mi oprosti što nemožemo još biti skupa moram kući da njenom mužu nebude sumljivo.

Obukli smo se i krenili kući, prvo sam ja izašo iz firme van pa za nekoliko minuta i ona izašla van.

Kad sam doso kući poslo sam joj poruku dali je muž šta skužio. Hvala bogu nije joj muž ništa skužio.

Tu večer smo se dopisivali do kasno i izmjenjivali slike koje jos imam na svome mobitelu.

Naše dopisivanje i dan danas traje i izmjenjivanje slika.
Ponekad se cujemo i preko kamere. Preko kamere svašta radimo dok nesvršimo.

Samo mi je žao što se odselila pa se nemožemo više vidjati neko se cuti preko poruku i preko kamere.

Nadam se da če biti još kojeg susreta snjom da sve to ponovimo i da uživamo jedno u drugome jer takav sex nisam imo ni sa jednom ženom kao snjom što sam imo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija