Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u autu

Već godinama radim u jednoj firmi i svaki dan putujem na posao nekih 50-ak kilometara autom. Pri tom pokupim jednu malu iz susjednog mjesta koja radi kod nas u računovodstvu. Ja sam bio u braku, a za nju sam znao da ima dečka, već duže, samo što se ona nećka oko braka.

I tako smo mi svako jutro putovali na posao i sa posla. U biti to je bilo jedino vrijeme kada smo kontaktirali, a tijekom posla se nismo niti viđali, jer ona nije išla u radionu, a ni ja nisam išao u računovodstvo. Inače Suzana, kako se zove, je bila jako zgodna cura. Bila je mlađa nekih 13 godina od mene, tj navršiti će 30 ovaj tjedan, to sam izvukao od nje jedan dan. Uglavnom, bila je plavuša, ali ne prava, već izblajhana, sa manjim sisama, trojkica, ali zato povećom guzom. Bila je niža od mene za glavu, ali je stalno bila u nekim visokim petama, te trapericama ili nekim drugim hlačama. Mislim da ju još nikad nisam vidio u suknji ili haljini.

Dan prije njenog rođendana smo tako ušli u malo škakljivije teme, pa smo se dotakli i mog i njenog seksualnog života, tj onog čega nije baš bilo u izobilju. Njen dečko je radio u brodogradilištu, te je stalno bio umoran navečer, pa i nije bilo nekog seksa, a ja se baš nisam mogao nečim pohvaliti, jer je supruga ograničila sex na jednom mjesečno nakon rođenja drugog djeteta i samo mi je rekla:

- Imaš zdrave ruke i zadovolji se sam. -kad sam to rekao Suzani umirala je od smjeha i na kraju mi je rekla kroz suze od smijeha da me žali, pa joj ni ja nisam ostao dužan i rekao da će si morati naći nekoga tko nije fizikalac, pa se kao malo durila, ali sam svejedno uživao kad je stavila ruku na moju nogu i malo ju stisla.

Drugo jutro sam stigao pred njenu kuću i ona je na moje iznenađenje došla u kratkoj haljini ispod koje je nosila guste čarape. Pretpostavio sam da netko dolazi u firmu, ali nisam ništa pitao. Kad smo krenuli izvukao sam malu vrećicu i pružio joj uz riječi:

- Sretan rođendan! ! ! -pogledala me otvorenih usta, a onda ih polako razvukla u osmijeh, pa se nagnula i dala mi pusu u obraz.
- Hvala ti! -počela je razmotavati papir u kojem je bio poklon, tj parfem, a onda ga je otvorila i zabezeknuto me pogledala, pa rekla- Kako si znao da mi je ovo omiljeni parfem?
- Hahahahahaha.. ma daj, šta stvarno? -pravio sam se blesav, ali nisam htio priznati da sam prije par dana izludio prodavačicu u trgovini dok nisam našao parfem koji sam tražio isključivo po mirisu, a ne moram niti govoriti da me glava rasturala nakon toga.
- Ma da! ! ! Taj obožavam, a već sam potrošila sve zalihe -govorila je ushićeno i spremila ga natrag u poklon vrećicu, pa me pogledala- Jel ga mogu pustiti u autu da ga ne nosim u ured?
- Naravno, čekat će te kad budemo išli kući.
- Super. Baš si srce -tu sam dobio još jedan poljubac u obraz, a onda i njeno brisanje ruža za usne sa mog lica u cerekanje da bi me žena sigurno ubila zbog toga.

Ostatak dana je prošao uobičajeno, radno i u 16 sati sam ju čekao na parkingu, kad se pojavila sa hrpom vrećica i par buketa cvijeća, pa sam izašao van i sve smo spremili u bunker zajedno sa onim parfemom, ali ga je ona uzela u auto uz neki čudan smješak. Krenuli smo, a nakon što smo izašli iz grada i zašli u šumoviti dio rekla je da skrenem na neki zabačeniji dio, a na moj upitni pogled samo je rekla da to napravim. Kad sam stao na nekom šumskom putu nekih pedesetak metara od glavne ceste okrenula se prema meni i zagrlila me, te me poljubila, a na moj upitni pogled samo je rekla:

- Moram ti se zahvaliti, a jedini nisi došao popiti čašicu kod mene u ured.. -gledala me postrance, a onda je njena ruka krenula od mog koljena prema mojim preponama, te sam se i ja trgnuo i stavio svoju šapu na njenu nogu u onim čarapama.

Osjetio sam kako joj je koža topla, a kad je njena ruka stala na mom kurcu i počela ga trljati više nisam gubio ni sekunde i zavukao sam joj ruku ispod one njene kratke haljine. Počeo sam joj trljati picu preko čarapa i gaćica, a ona je stiskala moj kurac sve jače, pa sam rekao:

- Idemo na zadnji sic.. -pomaknuo sam njen sic kad je izašla, a onda i svoj prema naprijed, pa se smjestio otraga.

Ona je već skinula svoje guste čarape i gaćice, te ostala u onoj kratkoj haljini. Ja sam otkopčao hlače i povukao ih na niže sa gaćama, pa mi se poludignuti kurac klatio dok sam ulazio u auto. Ušavši u auto osjetio sam miris onog parfema, pa sam se samo nasmješio, a ona je jedva dočekala da sjednem i već je njena glava bila u mojem krilu, a moj kurac u njenim ustima. Mljackala je i oblizivala moj kurac, te ga gutala do kraja, ali ne za dugo, jer je uskoro bio potpuno tvrd i uspravan, pa joj više nije stao u usta. Odmakla se i zavalila na sjedalo, te raširila noge, a ja sam ugledao predivnu obrijanu picu koja je već ispuštala sokove. Kleknuo sam i zaronio između njenih nogu. Tu je miris onog parfema bio jači, ali mi sad nije smetao, pa sam navalio na lizanje njene pice i jebao sam ju jezikom, te joj cuclao klit, a ona je stenjala sve jače i jače, te je uskoro svršila uz glasan vrisak i grčenje nogu, te trbušnih mišića. Iz nje je curilo, a ja sam uživao ližući njenu picu i skupljajući njene sokove. Zatim mi je rekla da sjednem, a ona me brzo opkoračila i sjela mi u krilo namjestivši moj kurac na ulaz u njenu picu. Spustila se po njemu do kraja i uzdahnula:

- Ohhhhh.. mmm.. kako mi paše..

Zatim je počela kružnim pokretima kretati se u mom krilu, a onda se primila za moja ramena i počela odizati sa njega i odmah nabijati na njega do jaja. Stenjala je svaki put kad bi se nabila na njega, a nokti su se zabijali u moja ramena. Srećom pa sam još imao jaknu na sebi i neće ostati tragovi na koži. Nije joj trebalo puno i opet je počela svršavati i jaja su mi bila mokra od sokova. Ni meni nije puno trebalo, a s obzirom da ona nije imala namjeru maknuti se sa mog kurca ubrzo sam ju navukao rukama na moj kurac i počeo se prazniti u nju. Ciknula je kad sam joj ga zavukao duboko u picu i počeo se prazniti u nju. Zagrlila me je i privukla moju glavu na njene sise, a ona se trljala picom o korijen mog kurca sve dok sperma nije počela izlaziti iz nje. Ja nisam već mjesecima svršio, pa je bilo sperme u ogromnim količinama. Ostala je još sjediti na meni i ljubiti me, te je tiho rekla:

- Ovo mi je najbolji dar danas..
- Pa i dragi će ti dati nešto, zar ne?
- Neće.. nije me čak ni nazvao danas.. -rekla je sa vidnom tugom u glasu, ali se onda nasmješila- Ali zato si me ti danas ispunio. I nadam se da nisi to posljednji put napravio?
- Naravno da nije posljednji put -rekao sam i ja sa smješkom jer sam napokon mogao negdje dobro isprazniti svoja jaja.

Od tada smo se jebali svaki put, u autu naravno, ali smo odlučili da napravimo to negdje drugdje, ali o tome drugi put.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija