Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u bolnici.

Pre 2 godine, dečko mi je imao neku saobraćajnu nesreću, ali na svu sreću, nije bilo strašno. Bio je u bolnici nedelju dana. Pošto je bio sam u sobi, često sam išla da mu pravim društvo da bi mu brže vreme prošlo. Nosila sam mu čiste stvari, hranu, piće, lap top.. 5og dana sam otišla, ulazim u sobu, a moj Marko leži go na krevetu, drka i gleda porniće. Kad je čuo vrata skočio je da se pokrije, ali nije stigao. Ulazim, on me gleda i kaže mi "Sreća pa si ti", samo sam počela da se smejem, jako mi je bila smešna njegova reakcija. Rekao mi je: "Nemoj da se smejes, bolje dođi kod mene, jako mi nedostaje ono što kući svako veče radimo". Inače, mi se jebemo par puta dnevno, a uveče da ne pričam i on je uvek bio takav, napaljen i željan sexa. Prišla sam mu, sklonila lap top, pomerila čaršaf i uhvatila kitu. Drkala sam ga, igrala se sa njim, mazila jaja.

Rekao mi je da se skinem, ali nisam htela. Izdrkala sam mu kurac, svršio je po meni celoj i rekla da moram ići kući. Videla sam sa je bio ljut. Izašla sam iz sobe, otišla do glavne sestre koja je bila malo vragolasta i ponudila joj koji dinar da me pusti večeras u bolnicu. Prihatila je. Otišla sam kući spremila se, obukla crne tange i crni brus, preko toga uske helanke i majcu. Otišla sam u bolnicu, sestra me pustila i otišla sam pravac kod Marka u sobu. Spavao je. Ušla sam polako, skinula se u brus i tange i upalila svetlo. On se probudio i gledao me začuđeno. Nakon par sekundi se nasmejao i rekao da me želi na kiti. Prišla sam mu, svukla pižamu počela nadrkavati kitu. Spustila sam usta na kurac i počela pušiti, brzo se digao, a Marko je samo nabijao moju glavu na kurac. Igrala sam se sa njim, sisala jaja, lizala glavić. Marko me je podigao, povukao mi glavu i počeo ljubiti u usta. Osetila sam strast. Ustao je sa kreveta, stao pored mene, ljubakao mi vrat dok mi je skidao brus i tange. Stavio me je da legnem na krevet, raširio mi noge, počeo lizati bradavice dok mi je drkap vlažnu picu.

Spuštao se polako i zabio se između mojih nogu. Osetila sam hladan jezik na moju picu. Lizao ju je celu polako, zatim je ubrzavao tempo praveći kružne pokrete po klitu. Kad je klit nabrekao skroz, kao mali kurčić, Marko ga je počeo obrađivati. Brzo sam svršila. Ustao je i zabio svoju kurčinu u moju mokru i vrelu pičku, dok su jaja lupkala po guzi. Palcem je drkao moj klit. Želela sam još. Ubrzo sam svršila u grčevima. Gurnula sam marka od sebe, seo je na stolicu, a ja sam ga opkoračila i nabila se na njegov kurac, naskakala sam na njega, a Marko se samo odizao. Lizao mi je bradavice, a ja sam sve brze se nabijala na kurac dok sam osetila njegova puna jaja ns guzici. Ubrzo je počeo da mi puni picu vrelom spermom, a ja sam se nabila najjace sto mogu na kitu.

Jako je uzdisao i trzao se. Sperma je počela da se sliva nazad kad sam ustala. Legli smo oboje na krevet i razgovarali. Stvarno je i meni nedostajalo. Ubrzo se Marko opet digao, a moja pica je i dalje bila vlažna. Ovaj put smo se kresali u stojećem položaju, onda me je s' guza prcao, on na meni.. Svrśio mi je opet u pičku. Ustala sam, obukla se, poljubila Marka i rekla da moram ići dok ne svane, ali mi nije dao. Ljubio me je i počeo preko tangica i helanki da mi mazi picu i rekao da mora još da se isprazni. Uhvatila sam njegov kurac i počela ga pušiti dok mi je on drkao preko odeće. Svršio mi je u usta, ja sam sve to lepo pokupila do poslednje kapi i progutala, a on je meni izdrkao pičku. Rekla sam mu da ću mu spremiti iznenađenje kad dođe kući. O tome ćemo sutra.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija