Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Sex u hotelu (1 dio)

Svake godine idem na ljetovanje na more u Podgoru, tako sam i prošle. Sve je bilo spremno da krenem, djevojku nisam imao, bio sam slobodan tako da sam išao sam te godine.. Putovanje je trajalo nekih par sati, bilo je naporno i iscrpljujuće, jedva sam čekao da stignem.. Napokon sam stigao. Pri dolasku ispred hotela ugledao sam jednu ovako jako simpatičnu djevojku, koja je bila veoma sexi.. Odlučio sam joj hrabro pričii i upoznati se s njom.. Čavrljali smo ispitivali jedno drugo da se ono baš dobro upoznamo.. Pitao sam je s kim je tu došla na more, a njen odg je bio baš onaj koji je meni trebao 'sama'..

Ponudio sam joj da zajedno spavamo u jednoj sobii u hotelu, i iskreno sam očekivao da neće to prihvatiti jer me nije poznavala zapravo prvi put se vidimo, ali nee uz osmjeh je odgovorila 'da naravno što da ne'..
U sebi sam rekao to bože već imam upecanu ribu dopao sam joj se izgleda..
Krenuli smo da ostavimo stvari u hotelu, raspremili smo se već je bilo oko 9-10 sati ujutru vrijeme za kupnje..

Pitao sam je da li želi da ide samnom, 'naravno' odgovorila jee..
Laganim hodom krenuli smo do plaže, usput smo se još preispitivali i ono već dosta toga smo znali jedno o drugom a samo par sati se znamo..
Legao sam na plažu da se sunčam, a ona je odlučila otići odmah da se kupa malo pa će se onda sunčati.. Ležao sam i gledao je, mislio u sebi o bože kako ima dobro tijelo volio bih ovo jebat za ovih par dana dok sam tu sa njom.. Pozvala me je da idem sa njom u vodu da se družimo i naravno i ako nisam imao u planu da idem odmah prihvatio sam to druženje sa njom u vodi, jer sam očekivao da će biti zanimljivo.. Počela je da me prska sa vodom i smijala se, u vodi su padali prvi dodiri, poljupci kao da me zna cijeli svoj život.. Veće se bila pravo opustila a i ja isto.. Dirala me je po grudima, penisu mazili smo se. Ja sam njoj malo kliću trljao u vodii, bili smo veoma napaljeni. Izašli smo iz vode kako ne bi ljudima vodu isprljali jer da smo još ostali bilo bi svega pod vodom.. Prostrli smo peškire i legli jedno pored drugog tijelo uz tijelo..

Moja rampa je odmah počela da reagira.. Jako se palila na nju i njeno tijelo.. Dok smo ležali pričali smo o svemu ispitivao sam je da li ima dečka, koliko joj je najduža veza trajala i još svašta nešto.. Vidio sam taj njen sjaj u očima, gledala me baš onako kao da joj se sviđam, i baš je i bilo tako.. Rekla mi je da sam veoma zgodan, simpa dečko i da bih voljela da budem njen.. Uz osmijeh sam joj odgovorio 'što da ne tu smo dani su pred nama'..

Zamolio sam je da me namaže kremom kako ne bih baš previše izgorio na šta je ona pristala i odmah prionula na posao.. Radila je to tako lijepo sa svojim mekanim rukicama, a moja rampa je sve više i više bila napaljena.. Dok me mazala kremom šapnula mi je na uho i ti ćeš mene ovako mazati jel da?, i gricnula me za uhoo.. Osjećao sam se napaljeno osjećao sam da želi moju rampu u svojoj maci.. Okrenuo sam se i poljubio jee.. Uzvratila je počeli smo da se ljubimo tako strastveno, uživao sam u tim poljupcima.. Rukom me je dirala po jajima, čepala ih, govorila mi jao kako su tvrda..

Rekla mi je da bih željela moju rampu u svojoj macii.. Ono pod vodom je napalilo a i ovo na plaži još više dodatno.. Rekao sam joj da nije mjesto ni vrijeme da to radimo na plaži jer je bila prepuna gledaju nas ljudi, već sam joj dao prijedlog kada uđemo u hotel da nastavimo gdje smo stali. Još malo mi je pričala o tome kako voli da je karaju u šupak i da svršavaju u njega.. Bila je veoma otvorena i baš se ono oslobodila što me još više palilo i rekao sam joj 'idemo u hotel da završimo igru'...
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija