Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Sex u klubu

Ocjena: Nije ocjenjeno

Jedno od iskustava koje sam već duže vremena hteo doživeti jeste jebanje neke vrele ribe u noćnom klubu. Onako u celom onom noćnom ludilu, pijani, napaljeni i ona i ja.. . I evo prošlog vikenda, neverovatno ali istinito, baš mi se to i dogodilo. Sada dok pišem o ovome još uvek ne verujem da sam stvarno doživeo i takvo jedno iskustvo. Inače, evo kako je došlo do toga.

Već par vikenda unazad, kad god izađem u jedan poznati gradski klub posmatram jednu opasno dobru ribu. Da bude još intrigantnije, posmatrala je više puta i ona mene. Pre dve nedelje ponovo se sretnemo u klubu i ispostavi se da je njen dečko poznanik mog druga tako da se preko njih i ja konačno upoznam sa tom ribom. Zvala se Marija. Opako zgodna cura, velike sise, prelepa zategnuta guza, prelepe seksi nogice i pune sočne usne. Riba za poželeti. Nego tada sam i saznao da ima dečka pa te večeri dok je on bio pored nje nisam ništa hteo pokušavati sa njom.

Ali, nedelju dana kasnije, pozove me drug na rođendan kod njega u stanu. Odemo par nas, opasno se napijemo svi i odlučimo produžiti u onaj isti klub gde sam redovno sretao Mariju. I kao i svake večeri ranije, i te večeri je sretnem tamo. Međutim ovog puta bila je bez svog dečka, samo sa drugaricama. Prošao sam pored nje, pozdravili smo se i rekao sam joj kako izgleda lepše nego ikad. Nosila je crnu usku haljinu koja je savršeno isticiala njenu guzu, pokazivala njenje prelepe nogice i to sa dubokim dekolteom. Tu mi se zahvalila na komplimentu i nasmešila.

Smestio sam se sa društvom u separeu i popili još par pića. Sve vreme sam gledao u nju a primećivao sam kako i ona često gleda u mene. Prosto sam mogao da joj vidim u očima svaki put kad me pogleda da me želi gotvo podjednako kao i ja nju. Rekoh sebi to je to, idealna prilika. Ustanem i odem do njenog stola, naručim joj piće i počnem igrati sa njom. Stajao sam iza nje i uživao dok se guzom počela trljati o moj kurac. Bio sam dosta pijan pa mi je duže vremena trebalo da mi se digne ali rekoh to je idealno, taman da sex kasnije duže traje. Opasno mi je mešala guzom na kurcu još neko vreme kad sam joj rekao da odemo do vc-a. Uhvatio sam je za ruku i poveo sa sobom.

Došli smo do vc-a ali smo skrenuli preko puta u kancelariju menadžera kluba. Inače se poznajem sa njim od ranije pa mi je dao ključ od kancelarije za ovakve prilike. Upali smo unutra, zgrabio sam je čvrsto za guzu i počeo ljubiti one prelepe sočne usne. Dok sam je ljubio dalje i lizao po vratu rukama je napipavala moj već poprilično dignut i tvrd kurac. Otkopčala mi je pantalone, gurnula na stolicu i spustila se na kolena. Osećaj kada su njene sočne usne dodirnule moj glavić bio je neverovatan. Počela ga je lizati polako, sočno, jezikom prelazila preko glavića i dalje preko celog kurca a onda je ubrzala i počela ga pušiti opako žestoko. Posle par minuta ustao sam, podigao joj haljinu, udario rukom po guzi, i naguzio na radni sto. Počeo sam joj lizati sočnu, vlažnu pičku od pozadi u gurao joj prste u nju. Ona je tiho stenjala i rekla da jako želi moj kurac u sebi. Udario sam je još jednom guzi, što jako volim, i lagano stavio svoj tvrd kurac u njenu vlažnu pičku. Mmmm kad se samo sada setim.. . Gurao sam joj ga najpre polako a onda sam joj ga počeo nabijati sve žešće i dublje. Pičkica je postajala sve vlažnija pa sam se nakon par minuta spustio na kolena i ponovo polizao sve sokove koji su curili iz njene vrele i mokre pičkice. Zatim sam seo na stolicu, ona me je uzjahala, i još par minuta sve brže i brže jahala moj kurac. Dok se nabijala na njega lizao sam joj i grickao bradavice i igrao rukama njenim prelepim veliki sisama. Nakon toga ponovo se spustila na kolena, lizala mi kurac još par sekudni kada je iz njega izleteo mlaz vrele sperme pravo po njenim sisama. U tom trenutku osećao sam se jako zadovoljno i moćno. Ispunio sam svoju veliku želju i konačno izjebao ribu koju sam duže vreme posmatrao i to baš u tom klubu. Prstima je obrisala spermu sa sisa a zatim polizala prstiće. Brzo je ustala, obukla haljinu i otiša do toaleta. Ja sam se vratio u separe kod drugara i rekao im ukratko šta sam upravo doživeo.
Na kraju žurke, na izlasku iz kluba ponovo sam se sreo sa Marijom. Prišla mi je, šapnula da sam je jako dobro jebao i da želi to ponoviti ali diskretno, kako ne bi saznao njen dečko. Na odlasku, liznula mi je uvo.. .

Juče sam se, inače, dopisivao malo sa Marijom i dogovorili smo se da se ponovo za vikend vidimo u istom klubu. Radujem se ovom vikendu koji sledi i željno iščekujem još jedan vreli sex sa mojom vrelom seksi ribom iz kluba, ili kako je ja zovem, moja vikend riba.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija