Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

SEX U ŠUMI

Subota, probudim se oko 6, žena kraj mene, počinjem je ljubiti po vratu i milovati joj veliko dupe da vidim da li je željna jutarnjeg maženja i pražnjenja mojih jaja. Kurac mi je bio u punoj erekciji, standardne dužine 17cm, ali zato širok u promjeru što je mojoj dragoj pasalo. Vidim nije bila zainteresirana pa sam se otišao istuširati i izdrkati kurac da smanjim pritisak. Obavljenog jutarnjeg rituala kenjanja ušao sam pod tuš i obavio drugu stvar drkicu. Otišao sam onako gol skuhati kavu i kroz prozor ugledao prekrasno jutro koje je najavljivalo i lijep dan. Skuhao sam kavu i napravio pahuljice za doručak, a taman se probudila moja draga Sanja. Sanja je lijepa žena predivnog osmjeha u kojeg sam se prvo zaljubio kao i slatkog lica. Moja Sanja je malo punije konstitucije nije debela, ali je ima što ja posebno volim jer ni ja nisam baš sitan tip. Uvijek su me privlačile i napaljivale takve žene nego neke mršavice manekenskog izgleda iako nemam ništa protiv istih, ali više volim kada žene ima.

Mislim da vam nemam potrebe da je opisujem i da vam je jasno, ali zato hoću našu prijateljicu Tajanu. Nije neka ljepotica u licu, ali ima savršenu vitku liniju i tijelo dobre čvrste sise, guzice posebno dobri bokovi jednostavno vrijedno jebanja. Sanja i ja samo smo par puta pričali o nekakvom trojcu nebitno koja je kombinacija u igri iako sam imao nekakav osjećaj da bi radije htjela ženu, ali uvijek je ostalo na tome. Da se vratimo na priču.
Dok smo pili kavu i pričali pitao sam Sanju da li bi htjela danas u nekakvu šetnju, složila se pa smo se dogovorili da idemo na Učku prošetati po jednoj ne zahtjevnoj kružnoj šetnici kroz šumicu i pašnjake. Počeli smo se spremati i pripremati za polazak kada je zazvonio Sanjin mobitel, bila je to Tajana. U toku razgovora Sanja joj je spomenula naš plan, a potom se obratila meni sa pitanjem da li bi mi smetalo da i Tajana ide s nama. Nije mi bilo po volji jer sam računao da će priroda možda imati nekakvog efekta da se Sanja napali pa da se pojebemo u prirodi. Kako je Tajana njena najbolja prijateljica i vjenčana kuma i opet je nešto u kurcu i svađi zbog svojeg sadašnjeg partnera.

Iako nevoljko pristao sam mireći se sa situacijom i nadati se da će možda biti sexa navečer, ali desilo mi se nešto što mi se jedino dešavalo u snovima i maštariji prilikom drkanja. Krenuli smo te uz put pokupili Tajanu, komunikacija u autu nije dala naslutiti onome što se kasnije dogodilo. Zaustavio sam auto blizu ulaza na početku šetnice te smo krenuli, na Tajani se vidjela želja za nekakvim razgovorom sa Sanjom, ali nije mogla jer sam ja u blizini. Sanja joj je rekla kako sam ja od povjerenja i da će mi kasnije sve i onako ispričati pošto mi nemamo tajni. Rekla nam je u čemu je problem, Tajana je doznala daje njen partner vara sa nekom kolegicom. Dok smo tako šetali ona se jadala, a kada je pitala Sanju što da napravi ona joj je odgovorila neka mu vrati istom mjerom i neka se poševi sa nekim.

Da na to sam i ja pomišljala, ali nekako me je strah jer ne želim se upuštati sa nekim nepoznatim, a svi poznati su u braku ili vezama pa ne želim nekome da uništim brak ili vezu, moram malo priznati da sam malo ljubomorna na vas rekla je Tajana. Zbog čega si ljubomorna na nas pitao sam ju. Pa zato jer ste već 12 godina u braku i koliko znam po Sanjinim pričama da vam je sex dobar kao i redovit te ne tražite kruha preko pogače, a još i ka tome rekla mi je da svršava kao krava kada je jebeš odgovorila mi je Tajana. Ispod oka sam pogledao Sanju koja se nasmijala i slegnula ramenima, tko zna o čemu je još pričala pomislim. Ipak to me nije toliko iznenadilo koliko Sanja koja je izjavila: "Pa možemo ti mi pomoći", pokazujući prema meni; "Što da se pojebem sa tvojim mužem" pitala je Tajana, "pa da i onako ti često prepričavam naš sex, zar od toliko puta što sam ti pričala niti jednom nisi pomislila na njega" pitala je Sanja, "ma jesam znaš da jesam" odgovorila joj je Tajana. Ostao sam šokiran sa vilicom do zemlje tokom njihove konverzacije, a ukopao sam se na mjestu kada je Sanja rekla Tajani hajdemo mu ga popušiti pa će da nas jebe, Tanja ju je još jednom pitala da li je sigurna u to što govori, a Sanja je samo klimnula glavom pa me uhvatila za ruku i povela dublje u šumu. Nakon nekih 10 minuta hoda stigli smo do savršenog kamena gdje me Sanja posjela te me počela ljubiti po vratu povlačeći Tajanu za ruku pa su zajedno počela da me ljube.

Ljubio sam ih naizmjence , Sanja je primila Tajani ruku i položila ju na moj kurac, počela je da mi ga mijesi, ja sam im gnječio guzove. Sanja je otkopčala moje hlače, a Tajana je izvadila i počela drkati već do pucanja dignuti kurac. Tajana i ja nastavili smo da se žvalimo i rukama šaramo po tijelu, ona mene po kurcu i jajima, a ja sam joj mijesio sise, potom sam joj zadigao majicu oslobađajući sise njenog sportskog grudnjaka pa joj počeo lizati i sisati krute bradavice. Sanja se spustila dolje zajedno sa mojim hlačama do koljena uhvatila kurac i počela da ga drka i puši, ubrzo je sa sobom povukla Tajanu izvadila kurac iz svojih usta i gurnula ga Tajani koja ga je nastavila pušiti, a Sanja se počela igrati mojim jajima. Svojim jezikom lizale su ga cijelom dužinom usnama ga drkale, sisale glavić pa ga naizmjence svaka gutala do jaja. Podigao sam Sanju na kamen na kojem sam bio ja pomogao sam joj osloboditi jednu nogu njenih tajica pa je podigla na kamen, smaknuo sam joj gaćice u stranu te joj počeo lizati pičku, Tajana ga je nastavila pušiti.

Tajana ga je pušila fenomenalno da sam osjetio kako mi kurac pulsira znao am da neću još dugo izdržati pa sam rekao Tanji da ću svršiti, Tajana je samo otvorila usta stavila glavić na vrh jezika i počela ga snažno drkati. Odvojio sam jezik od Sanjine pičke te ju nastavio obrađivati prstima jer sam počeo stenjati i dahtati kao parna lokomotiva propeo sam se na prste i počeo svršavati direktno u Tajanina usta.
Gutala je moju spermu nastavljajući mi ga pušiti za divno čudo kurac mi je i dalje bio krut, jer mi je inače trebalo nekoliko minuta da se regeneriram za još jednu turu. Počišćenog od sperme Tajana se digla držeći i namještajući kurac na ulaz Sanjine pičke koja je uvelike vlažila rukom sam joj pridržavao podignutu nogu i kliznuo u pičku. Počeo sam odmah žestoko da jebem Sanju koja je počela stenjati, Tajana i Sanja počele su da se ljube i igraju jezicima. Tajana joj je skinula majicu i grudnjak te joj počela mijesiti sise, zatim je u ruke primila svoje i počela svoje bradavice trljati o Sanjine. Sanja je bila pri samom orgazmu ja sam još ubrzao tempo i prstima joj stimulirao klitoris, nakon koje minute Sanja je počela da svršava. Izašao sam iz Sanje, a Tajana je skinula svoje tajice i tange do koljena te se naguzila ispred mene, a glavom među Sanjine noge. Glavićem sam malo trljao Tanji pičku, a onda samo naglo ušao u nju i gurnuo njenu glavu pravo u Sanjinu pičku. Dok sam tako razvaljivao Tajanu pogledao sam u Sanju koja je vidno uživala i stenjala dok ju je Tajana lizala te je jebala prstima činilo mi se da im ovo nije prvo iskustvo. Uhvatio sam Tanju čvršće za bokove i počeo je žestoko jebati vadeći kurac skoro do kraja te ga zabijao do jaja. Tajanina pička počela je da steže moj kurac, bližila se vrhuncu pa je spustila ruku među svoje noge počevši si drkati klitoris, ahhh da da ahh jače jače svršavam govorila je Tajana, počela je da se trese i pičkom stišće moj kurac počevši svršavati u jecajima. Poslije Tajane s guza sam počeo jebati Sanju, primio sam je za sise počeo ih mijesiti i natezati silovito ju jebući s guza. Tajana se spustila na koljena između Sanjinih nogu pa joj počela lizati i sisati klitoris dok je meni mijesila jaja i povremeno prstom milovati moj čmar.

U jednom trenutku kurac mi je iskliznuo iz Sanjine vlažne pičke i Tajana ga je brzo i spretno strpala u usta te mi ga počela usisavati pomičući glavu. Zatim ga je primila u ruku i opet namjestila n Sanjinu pičku i ja sam amo nastavio da je jebem. Nakon nekog vremena kurac je ponovno završio u Tajaninim ustima samo ovaj puta sam ju ja jebao u usta da bi ga nakon toga ponovno zabio u Sanju koja je ubrzo svršila. Ni meni nije trebalo puno da ponovno svršim nastavio sam ju jebati dok nisam počeo svršavati puneći Sanjinu pičku, ostao sam u njoj dok nisam ispucao i zadnju kap, a onda ga dao Tajani da ga očisti od sperme. Iz Sanjine pičke počela se cijediti sperma p bedrima, a Tajana je i to uredno posisala i progutala sve što je iscijedilo iz pičke. Ubrzo smo se sredili i spremili pa nastavili našu šetnju. Poslije šetnje krenuli smo prema doma u naš stan gdje je Tajana prespavala u našem krevetu zajedno sa nama poslije još jedne jebačine. Par dana nakon toga Sanja mi je priznala da su Tajana i ona dok su bile u srednjoj školi bile zajedno te kako i danas imaju osjećaje jedna prema drugoj te da mi to nije mogla reći zbog srama i straha da ću je ostaviti.

Nisam se naljutio jer sam to nekako i naslućivao da je moja Sanja BI, a i zašto bi se ljutio jer ipak mi se ispunio san da spavam sa dvije žene nego sam je samo pitao što ćemo sad. "Pa Tajana i ja razgovarale smo te am joj ja predložila, a ona je pristala da živi sa nama pod uvjetom da i ti budeš uključen" rekla je Sanja. Naravno da sam se složio i Tajana je postala treća osoba u našem ljubavnom trokutu kud ćeš bolje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija